|
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: انتقال کامل سایت به leaseweb - ali_computer69 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
حملات DDOS انجام این حمله (برخلاف بسیاری از انواع دیگر حملهها) تحت هر شرایطی جرم محسوب میشود و پیگرد قانونی دارد. دکتر شکایتمون رو نکنی؟ یه رضایت نامه ینویس امضا کن.
|
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ
بله ولی همزمان حمله نکنید. اگه سایتمون زیر ddos بخواد کم بیاره همون بهتر که بخوابه، خواب خوش ببینه
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - mfXpert - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط: میگم دکتر اجازه هست با نرم افزار هم حمله کرد؟با هر چی دم دستت هست می تونی حمله کنی اعم از نرم افزار، چوب، چماغ و غیره.مهم نفس عمله نه وسیله
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - danialfx - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بله ولی همزمان حمله نکنید. چه کری میخونن دکتر تنهایی !! . یاد پرسپولیسیها افتادم !!!! باید به بچه های باشگاه بگم بیان ۳ سوت سایت رو down کنن. اجازش رو هم که دکتر داد
|
RE: انتقال کامل سایت به leaseweb - Br2012 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط: میگم دکتر اجازه هست با نرم افزار هم حمله کرد؟با هر چی دم دستت هست می تونی حمله کنی اعم از نرم افزار، چوب، چماغ و غیره.مهم نفس عمله نه وسیله تازه اینارو ضرب در یه مینی بوس آدم کن
|
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
با آپاچی به جنگ شما میاییم! اگه خیلی DDOSبازی در بیارید میریم رو litespeed. فعلاً دارم مقدمات رفتن رو litespeed رو فراهم میکنم.
|
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - mehrdad89 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
دکتر سرعت صفحه لود اولش زیاد خوب نشده ولی از قبلیه بهتره. ساعت ۱۰ من حتما سر میزنم. |
|
RE: انتقال کامل سایت به leaseweb - Br2012 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ
حالا که اینجوریه(قراره بجنگیم) بچهها دانلود کنید، حمله کنید ![]() کار با این نرم افزارم سادست شرمنده دکتر خودت جنگو شروع کردی ![]() ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ ب.ظ
فعلاً که خبری نیست
|
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - Pegasus - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ
دستتون درد نکنه آقای دکتر واقعا سرعت لود عالی شده. |
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - alime - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ب.ظ
سرعت بالا رفته، کاملا مشخصه دستتون درد نکنه |
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - ahmad8726 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
سرعت لود عالیه |
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - narges_r - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
سرعت خیلی خوب شده ممنون اقای دکتر |
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
لطفا در استرس تست شرکت کنید. در سطل زباله تاپیکی با نام استرس تست باز کنید و به این تاپیکها پاسخ دهید. |
|
انتقال کامل سایت به leaseweb - najme60 - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ
به نظر من سرعت لود شدن از قبلی بهتر شده. ممنون آقای دکتر.
|