|
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - robot110 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ)smartleopard نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ق.ظ)sami113 نوشته شده توسط: پس چرا نمیدن نتیجه رو؟سلام با این اوصاف حدس منم همین ساعت ۱۴ هستش آخه سال قبلم نتایج ۵ شهریور ساعت ۱۴ اومد.
|
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - morelo - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ
۸ صبح ۱۱ صبح ۱۴ ظهر ۱۷ عصر ۲۰ شب اوقات شرعی به افق سنجش! |
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - smartleopard - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ق.ظ
اعلام نتایج اولیه رو یادتونه؟! دفترچه انتخاب رشته رو ساعت ۱۴ گذاشتن، انتخاب رشته از ساعت ۱۴ شروع شد، ویرایش انتخاب رشته از ساعت ۱۴ شروع شد و ثبت نام افرادی که در مرحله اول برای پیام نور تقاضا نداده بودن و بعدا متقاضی ثبت نام شدن هم از ساعت ۱۴ شروع شد به نظر شما چه سری در این ساعت ۱۴ مستتر است ؟؟؟ ![]() در هر صورت برای همه دوستان آرزو می کنم که عید فطرشون با نتیجه خوبشون نور علی نور بشه ![]() لینک زیر ساعت ۱۰:۴۰ امروز توسط سایت سنجش منتشر شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - inteligentium - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ق.ظ
احتمالا آخر وقت اداریشونه کی میگه ظرفیتا زیاد شده؟بعضی دانشگاهها مثل علم و صنعت نوشته که ظرفیتشون کم هم شده و |
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - asdcxzasdcxz - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
فهرست اسامی قبول شدگان نهایی ۱۳۸ کد رشته امتحانی از ۱۴۸ کد رشته امتحانی در تاریخ ۸/۶/۹۰ ساعت ۱۴ بر روی سایت این سازمان به نشانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قرار خواهد گرفت. ------------------------------------------------------------------------ پس شد همون ساعت ۱۴ |
RE: اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - sami113 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ق.ظ)smartleopard نوشته شده توسط: اعلام نتایج اولیه رو یادتونه؟! افزایش ظرفیتشون همین بود؟#-o |
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - farshid - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ
نتایج اومد |
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - asp_vb - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ
من مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه پیام نورمرکزتهران /واحدری / قبول شدم |
|
RE: اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - sami113 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ
منم روزانه محقق اردبیلی اردبیل! معماری کامپیوتر |
RE: اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - parvaz_hj - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: من مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه پیام نورمرکزتهران /واحدری /رتبه تون چند بود؟؟؟؟ |
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - asp_vb - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ
۱۰۰۰ نرم افزار |
RE: اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - parvaz_hj - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط:یعنی من فقط با ۲۰۰ تا نیوردم و مجازی شهید بهشتی اوردم؟(08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط: ۱۲۰۰ بودم... |
RE: اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - farshid - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: من مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه پیام نورمرکزتهران /واحدری / پس همکلاسیم من و شما... میتونی بیای یاهو؟ farshid_shd |
|
RE: اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - pezhysh - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ
سلام من با ۱۴۰۰ مجازی پیام نور قبول شدم . کسی میدونه شهریش چطوریه و کلاساش چه فرمیه ؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه |
|
اعلام نتایج نهایی کنکور ۹۰ - LordAriana - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ
دوستان به نظرتون چرا من با رتبه ۲۷۰ شبانه معماری کامپیوتر تربیت مدرس قبول نشدم در صورتی که دوستم پارسال با همین رتبه شهید بهشتی قبول شده؟ |