تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ

آره ۷۲ میشد

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم Big Grin راستی اکثرا گزینه ۲ نمیشد جوابا؟؟؟؟Undecided

احتمال رو نمیدونم ولی اون ۷۲ میشد

بچه ها تخصصیا سخت نبودن؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  آنهایی که پارسال قبول شدند

نمیدونم والا
فکر نمیکنم ، حسم که اینو نمیگه
شاید یکشنبه هفته بعد معلوم شه

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  آنهایی که پارسال قبول شدند

نمیدونم والا
فکر نمیکنم ، حسم که اینو نمیگه
شاید یکشنبه هفته بعد معلوم شه

کلید هفته ی بعد میاد؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم Big Grin راستی اکثرا گزینه ۲ نمیشد جوابا؟؟؟؟Undecided

بچه ها تخصصیا سخت نبودن؟
ظاهر سوالات اسان بود ولی توشون قاطی داشت یه کمی Big Grin ولی موافقین اکثرا گزینه ۲ جواب می شد چون من خیلی از گیزبنه ها رو ۲ می اوردم شایدم غلط بوده نمی دونم باید کلیدها بیاد ,ایشاله که همگی قبول شیم.

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  کلید هفته ی بعد میاد؟
آره گفتن یکشنبه ۲۶ بهمن

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ

زبان بد نبود، گسسته واسه من سخت بود چون نخونده بودم، داده و الگوریتم قابل حل بودن.سیستمو شبکه مشابه سالهای قبل بودن، پایگاه سخت بود، هوش گیج کننده بود، معماری نگاش نکردم، اصول از رابینز بود

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم Big Grin راستی اکثرا گزینه ۲ نمیشد جوابا؟؟؟؟Undecided

بچه ها تخصصیا سخت نبودن؟
ظاهر سوالات اسان بود ولی توشون قاطی داشت یه کمی Big Grin ولی موافقین اکثرا گزینه ۲ جواب می شد چون من خیلی از گیزبنه ها رو ۲ می اوردم شایدم غلط بوده نمی دونم باید کلیدها بیاد ,ایشاله که همگی قبول شیم.

دفترچه ها ۴سری بودن

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - molai - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ

[
سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم Big Grin راستی اکثرا گزینه ۲ نمیشد جوابا؟؟؟؟Undecided
[/quote]

بچه ها تخصصیا سخت نبودن؟
[/quote]
[/quote]
من ۶۸ بدست اوردم نمیدونم اشتباه بدست اوردمHuh

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ

خواهشا یکی بگه اون سوال نقص صفحه اشتباه نبود؟
منم ۷۲ به دست آوردم

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:  خواهشا یکی بگه اون سوال نقص صفحه اشتباه نبود؟
چرا اشتباه بود تعداد قاب نگفته بود.Big Grin

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - gt3000 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ

سیستم عامل چطور بود؟ از کجا سوال اومده بود؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ

راستی اون سوال که در مورد جدول صفحه بود و تعداد سطح رو می خواست عددش ۳ می شد دیگه نه؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - nlp@2015 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ)gt3000 نوشته شده توسط:  سیستم عامل چطور بود؟ از کجا سوال اومده بود؟

میگن بیشترش ار حافظه بوده

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ

من با چهار تا قاب حل کردم!

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
من با چهار تا قاب حل کردم!

من هر چی کتاب رو میگردم و سالهای پیش حتما باید تعداد قاب رو گفته باشه.
راستی اون سوال شبکه میشد ۷ برابر دیگه؟