|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
آره ۷۲ میشد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم احتمال رو نمیدونم ولی اون ۷۲ میشد بچه ها تخصصیا سخت نبودن؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: آنهایی که پارسال قبول شدند نمیدونم والا فکر نمیکنم ، حسم که اینو نمیگه شاید یکشنبه هفته بعد معلوم شه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: آنهایی که پارسال قبول شدند کلید هفته ی بعد میاد؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:ظاهر سوالات اسان بود ولی توشون قاطی داشت یه کمی(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم ولی موافقین اکثرا گزینه ۲ جواب می شد چون من خیلی از گیزبنه ها رو ۲ می اوردم شایدم غلط بوده نمی دونم باید کلیدها بیاد ,ایشاله که همگی قبول شیم.
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: کلید هفته ی بعد میاد؟آره گفتن یکشنبه ۲۶ بهمن |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
زبان بد نبود، گسسته واسه من سخت بود چون نخونده بودم، داده و الگوریتم قابل حل بودن.سیستمو شبکه مشابه سالهای قبل بودن، پایگاه سخت بود، هوش گیج کننده بود، معماری نگاش نکردم، اصول از رابینز بود (۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:ظاهر سوالات اسان بود ولی توشون قاطی داشت یه کمی(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط: سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم دفترچه ها ۴سری بودن |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - molai - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ
[ سلام بچه ها خسته نباشید ,فقط یکی بگه احتمال هوش ۳۲/ بود و او کمینه گزینه ۲ یعنی ۷۲ می شد؟ خیلی اعصابم رو ریخته به هم این دو تا چون بد جور تو شک هستم راستی اکثرا گزینه ۲ نمیشد جوابا؟؟؟؟![]() [/quote] احتمال رو نمیدونم ولی اون ۷۲ میشد بچه ها تخصصیا سخت نبودن؟ [/quote] ظاهر سوالات اسان بود ولی توشون قاطی داشت یه کمی ولی موافقین اکثرا گزینه ۲ جواب می شد چون من خیلی از گیزبنه ها رو ۲ می اوردم شایدم غلط بوده نمی دونم باید کلیدها بیاد ,ایشاله که همگی قبول شیم.[/quote] من ۶۸ بدست اوردم نمیدونم اشتباه بدست اوردم
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ
خواهشا یکی بگه اون سوال نقص صفحه اشتباه نبود؟ منم ۷۲ به دست آوردم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط: خواهشا یکی بگه اون سوال نقص صفحه اشتباه نبود؟چرا اشتباه بود تعداد قاب نگفته بود.
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - gt3000 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
سیستم عامل چطور بود؟ از کجا سوال اومده بود؟ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mostafa222 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
راستی اون سوال که در مورد جدول صفحه بود و تعداد سطح رو می خواست عددش ۳ می شد دیگه نه؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - nlp@2015 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ)gt3000 نوشته شده توسط: سیستم عامل چطور بود؟ از کجا سوال اومده بود؟ میگن بیشترش ار حافظه بوده |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - behruz_p - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ
من با چهار تا قاب حل کردم! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:من با چهار تا قاب حل کردم! من هر چی کتاب رو میگردم و سالهای پیش حتما باید تعداد قاب رو گفته باشه. راستی اون سوال شبکه میشد ۷ برابر دیگه؟ |