![]() |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ronaldo - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
مگه بوعلی شبکه داره ؟؟؟ کجای دفترچه زده ؟؟ منکه دفترچه رو زیر رو کردم ندیدم بوعلی شبکه داشته باشه !! |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - landless86 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: مگه بوعلی شبکه داره ؟؟؟ تو دفترچه اصلی نبود . تو اصلاحیه بود . ۲ تا روزانه می گیره که یکیش منم .. دارم دنبال اون یکی می گردم .. یکی از شبانهها رو فعلا پیدا کردم ... از ۵ نفر ۲ تا مون مشخصیم !!!! |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - qaranqush - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ
به همه بچه های آی تی تبریک میگم علی الخصوص امیر کبیریها و مخصوصا شبکه ایها |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - uniquegirl - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)qaranqush نوشته شده توسط: به همه بچه های آی تی تبریک میگم علی الخصوص امیر کبیریها و مخصوصا شبکه ایها شما خودتون شبکه امیر کبیر قبول شدید؟ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ssjj - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ
سلام تبریک به همه بچه های ای تی میخواستم بدونم واسه شبکه حدودا چه رتبه ای باید داشته باشیم؟ ممنون میشم یه راهنمایی بهم بکنیید |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ronaldo - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ
ضمن تبریک به همه زحمت کشایی که قبول شدن و نشدن و اوناییکه همدان قبول شدن، فقط بگم کرکره خندس، همدان خوش بگذره . |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ارمان - ۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ ب.ظ
سلام و عرض تبریک به همه کسایی که خوشحال هستند منم ۷۱۰ و ۴۰۴ آیتی شده بودم شریف قبول شدم!!!! . . . . البته بین الملل کیش ![]() دارم مخ باباهه رو میزنم که برم آخه خسته شدم از بس کنکور دادم و قبول نشدم ![]() کسی هست از اوضاع و شرایط و هزینه اونجا اطلاعاتی داشته باشه؟؟ |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - M.R.Y - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ
سلام اینجا ماشالا رتبهها بالاس آدم خجالت میکشه رتبشو بذاره ![]() اما منم ۱۷۲ گرایش ۱و ۴ ای تی شدم ای تی روزانه صنعتی ارومیه (البته ارومیه از شهرستانای دیگه برام اولویت داشت) |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - fallah_o68 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ
من ۹۵ گرایش ۱و۴ بودم و تجارت اکترونیک علم و صنعت قبول شدم از دوستان کسی هم کلاسی نداریم؟؟؟ البته من با سهمیه نفرات برتر دانشگاه اصفهان شبکه را میارم آخه من کارشناسی IT اصفهان خوندم به نظرتون کدومشو برم؟؟؟؟؟ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - mahdi_znt - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ
گرایش ۱و۴ - رتبه ۱۹۳ - تجارت الکترونیک قم - روزانه گرایش ۲و۳ - رتبه ۱۳۳ - هیچ رشته ای رو انتخاب نکردم |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - qaranqush - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)qaranqush نوشته شده توسط: به همه بچه های آی تی تبریک میگم علی الخصوص امیر کبیریها و مخصوصا شبکه ایها من سال قبل قبول شدم البته هنوز وضعیتم تغییر نکرده به دانشجوی ارشد ![]() |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - landless86 - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: ضمن تبریک به همه زحمت کشایی که قبول شدن و نشدن و اوناییکه همدان قبول شدن، فقط بگم کرکره خندس، همدان خوش بگذره .آقا ما همدانی بودیم و با رتبه ۸۷ زدم همدان ... مالک اشتر و بقیه شهرستانا به غیر از تهران هم قبول می شدم ... ولی گفتم چون سال اولشه و ظرفیتش هم کمه شاید خوب نمره بدن و سریع تموم کنیم !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - molai - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
[quote='ارمان' pid='40688' dateline='1314870807'] سلام و عرض تبریک به همه کسایی که خوشحال هستند منم ۷۱۰ و ۴۰۴ آیتی شده بودم شریف قبول شدم!!!! . . . . البته بین الملل کیش ![]() دارم مخ باباهه رو میزنم که برم آخه خسته شدم از بس کنکور دادم و قبول نشدم ![]() کسی هست از اوضاع و شرایط و هزینه اونجا اطلاعاتی داشته باشه؟؟ سلام خوبین امیدوارم موفق باشی میگن ترم ۳میلیون شهریه شه |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - love4love - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ
با تبریک به همه با رتبه ۱۰۲ و ۱۰۴ تو IT، فناوری اطلاعات پزشکی دانشگاه تهران روزانه قبول شدم . |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - baran23575 - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
منم تو نتایج اولیه بین الملل تهران قبول شدم پرسیدم از دانشگاه گفتن ترمی ۵ میلیون میشه البته اگر بین الملل شریف باشین شهریه ۵۰% تخفیف میخوره !!! البته تو نتایج نهایی مجازی شیراز -تجارت قبول شدم (نمیدونم برم یا نه؟ ) |