|
|
مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - peyman.rasouli - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط:از کتاب سیستم های توزیعی تننباوم(15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)bright نوشته شده توسط: ساختمان داده نبود که دوست عزیز من سه بار کتاب توزیعی تننباوم رو زیر و رو کردم، به استثنای ۲-۳ سوال بقیه از یه رفرنس دیگه بود |
مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - arta.66 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط: دوست عزیز من سه بار کتاب توزیعی تننباوم رو زیر و رو کردم، به استثنای ۲-۳ سوال بقیه از یه رفرنس دیگه بودتوو یه پستی گفتم سیستم عامل کار دکتر جلیلی بوده و ایشونم علاقه شدیدی به کتاب سینگهال دارن )
|
RE: مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - delta - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: با سلام دوستان در این بخش فقط درد و دل هاتون رو بگید، برای بررسی سوالات میتونید با توجه به گرایشون به یکی از تاپیک های زیر برید: سلام بی زحمت علوم کامپیوتر هم ایجاد نمایید. ممنون |
|
مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - x86 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
زیاد نگران نباشید، یا قبول میشیم یا نمیشیم، اگه "یا نمیشیم" اتفاق بیوفته میریم ![]() (۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: سلام بی زحمت علوم کامپیوتر هم ایجاد نمایید. ممنون سلام ممنون از یاد آوریتون ایجاد شد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - arta.66 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: زیاد نگران نباشید، یا قبول میشیم یا نمیشیم، اگه "یا نمیشیم" اتفاق بیوفته میریماحسنت... همین خوبه... اصلا نریمم کلا دکتری هم نخونیم ۵ سال زودتر میتونیم به زندگی برگردیم
|
|
RE: مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - selena92 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
وقتی که سطح سوالات خیلی سخت طراحی میشه اونی که خونده با اونی که نخونده هیچ فرقی نمیکنه هردو گروه میگن سخته و نمیتونن جواب بدن ... یه سال از عمرمون به سختی گذشت انشالله همه اونایی زحمت کشیده بودن نتیجه بگیرن |
|
RE: مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - zahra_davoody - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
من سیستم توزیعی تنباوم رو حسابی خوندهبودم چند تا از سوالها که اصلان از اون نبود بعضی از سوالا هم که مباحثش مرتبط بود ولی معلوم بود از روی یه کتاب دیگه طرح شذه (۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط:از کتاب سیستم های توزیعی تننباوم(15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)bright نوشته شده توسط: ساختمان داده نبود که از همه طراح های سوال متنفرم که واسه عمر و وقت و روح و روان بچه ها اصلا ارزشی قائل نیستن یکی نیست به اینا بگه یه روند برای کنکور بزارین همون رو هر سال دنبال کنید نه اینکه سر کنکور ادم رو غافل گیر کنید تعداد سوال ها که با پارسال فرق داشت تعداد پایگاه رو کم کرده بودن نوع سوال ها هم فرق داشت . اینها اولین شرایط طراحی سوال که هر معلم مدرسه ای رعایت میکنه بلد نیستن اینکه سوالها باید توزیع شده باشه نه اینکه همه از یکجا اونم برای کنکوری که معلوم نیست از چه کتابی سوال میاد یه نفر ممکنه چند تا کتاب بخونه اون وقت طراح سوال های سیستم عامل از این همه مبحث فقط گیر داده بود به ساعت برداری حالا اومد یه نفر همه رو حسابی خونده بود اون یه مبحث رو نخونده بود . طراح ساختمان داده بر خلاف پارسال یادش رفته بود درخت قرمز سیاه هست و مباحث دیگه وفقط گیر داده بود به گراف و هر کدوم از سوال ها ۳یا ۴ سوال بود هر گزینه خودش یه سوال بود باید چند تا جمل پراکنده رو میشمردی که چند تاش درسته. سوال های Gmat هم در همه جای دنیا ۲/۴۵ دقیقه وقت استانداردش هست ولی من نمیدونم توی ایران چرا اینطوره من فقط به سه تا سوال زبان رسیدم خوب فرق من با اونی که اصلا زبان نخونده چه طور معلوم میشه. واقعا بی عدالتی در این کنکور ها با این طراحان و برگذارکنندگان به وفور دیده میشه و اینا اصلا یک ذره در صدد انتخاب بهترین ها نیستند بلکه فقط میخان یه چوری این کنکور رو از سر خودش رفع کنند و ما رو هم مسخره خودشون کردن . اینها نیروی جوان تحصیل کرده رو سر کار گذاشتن وقتشون رو حروم کردن پولشون رو حروم کردن با روح و روانشون بازی کردن اینها همش حق الناس مگه حق الناس فقط دزدی هست من که هیچ کدومشون رو حلال نمیکنم. |
|
مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - arta.66 - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
سلام بچه ها لینک دفترچه توو سایت اومده ولی در کمال نا باوری فکر کنم قصدشون اینه فقط ملت بیان کلیک کنن آمار سایت بره بالا ) چون خبری نیست تووش
|
|
مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - mino_ahmadi - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
اینو هستم
|
|
مباحث عمومی کنکور دکتری ۹۴ تا اعلام نتایج - arta.66 - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
دفترچه اومد بچه هاااااااا |