![]() |
نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - nazan1 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ
بچه ها دلم پره غصس من خیلی تلاش کرده بودم اما خراب کردم رتبم بالای ۱۵۰۰ در میاد دارم دق میکنم بچه ها شبانه ی راهای دور مثلا کرمان یا هر شهری اخرش چند میگیره |
نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - maryam.raz - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۹ ب.ظ
واسه من اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از سیستم منه میگه نرم افزار تنظیم نیس |
RE: نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - doost4 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ)nazan1 نوشته شده توسط: بچه ها دلم پره غصس من خیلی تلاش کرده بودم اما خراب کردم رتبم بالای ۱۵۰۰ در میاد دارم دق میکنم بچه ها شبانه ی راهای دور مثلا کرمان یا هر شهری اخرش چند میگیره دیگه خیلی شانس بیارید با ۶۰۰ یه جایی شبانه قبولید. ۱۵۰۰ مجازی میارید |
نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - nazan1 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ
بچه ها دلم پره غصس من خیلی تلاش کرده بودم اما خراب کردم رتبم بالای ۱۵۰۰ در میاد دارم دق میکنم بچه ها شبانه ی راهای دور مثلا کرمان یا هر شهری اخرش چند میگیره |
RE: نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - hatame - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ب.ظ
خدایی این دوتا تخمین رتبه با هم مقایسه کنید ![]() |
نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - farhud - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: خدایی این دوتا تخمین رتبه با هم مقایسه کنیدتخصصی معماری رو فوقالعاده زدید، نظر بنده به اولینزدیکتره. |
RE: نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - rz.gh - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: خدایی این دوتا تخمین رتبه با هم مقایسه کنیدمن مطمئنم رتبه شما زیر ۵۰ میشه ، تخصصی معماری ۶۲ کار هر کسی نیست ، میانگین درصد شما حتی با ضرایب سال ۹۲ هم زیر ۵۰ میشه ، اونوقت این سایت های تخمین رتبه رو چه حسابی این تخمینها رو میدن ، خدا داند . حرف مفت زدن که کنتور نمیندازه ![]() |
RE: نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - maryam.raz - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: خدایی این دوتا تخمین رتبه با هم مقایسه کنیدماهان واسه همه میزنه ۳۰۰ تا ۵۰۰ واسه همهههههههههههه . باور نداری امتحان کن |
نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - سماا - ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام بچه ها بااین درصدها میشه رتبه زیر ۶۰۰ اورد؟ زبان ۰ ریاضی نمیدونم شاید منفی زده باشم مشترک ۳۳ تخصصی ۳۰ (۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)rz.gh نوشته شده توسط: نرم افزاری که براتون میذارم ، کار خودمه و رتبه رو بر اساس کارنامه های سالیان گذشته ولی متناسب با ضرائب امسال با دقت زیادی محاسبه میکنه. امیدوارم خوشتون بیاد و اگه کسی استفاده کرد و به نظرش رتبش غیر منطقی میاد بگه تا اگر مشکلی تو نرم افزار وجود داره بر طرف بشه.... تو استفاده از نرم افزار چند نکته رو باید توجه کرد : سلام من framework هم نصب کردم ولی بهم هیچ رتبه ای نمیده |
RE: نرم افزار جامع تخمین رتبه کارشناسی ارشد کامپیوتر (ویرایش دوم ) - dokhtare payiz - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ)nazan1 نوشته شده توسط: بچه ها دلم پره غصس من خیلی تلاش کرده بودم اما خراب کردم رتبم بالای ۱۵۰۰ در میاد دارم دق میکنم بچه ها شبانه ی راهای دور مثلا کرمان یا هر شهری اخرش چند میگیرههمدردیم. حیف اون همه زحمت ![]() |