![]() |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - kasadegh - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ ب.ظ
سلام شکر خدا رتبه ی من ۷ شده نرم افزار |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - esi - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ
منم ۳۶ ، خوب نیست بدم نیست، خدارو شکر. زبان ۲۷ استعداد ۳۹ تخصصی ۳۲ البته اوضام برا مصاحبه زیاد خوب نیست. توکل بخدا |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - Bache Mosbat - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:(26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سیستم دکترا چجوریه؟ با این رتبه کجا میشه قبول شد؟ رتبه تاثیر داره اصلا یا فقط فیلتره که برسی به مصاحبه؟ نمیده اجازه ی دفاع، استادتون/مون زرنگتر از این حرفاس ![]() |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - mortez28 - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ ب.ظ
منم ۶۲ همینطوری شرکت کرده بودم زبان ۳۰ استعداد ۵۲/۲۲ تخصصی ۲۲/۹۶ نمره کل ۵۲۲۱ معدل ۱۷ تعداد شرکت کننده ۲۴۵۷ آخرین رتبه مجاز روزانه ۹۲ آخرین مجاز سایر دوره ها ۲۹۷ |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - x86 - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: نمیده اجازه ی دفاع، استادتون/مون زرنگتر از این حرفاس درسته که کار سختیه ولی میخوام تلسم آزمایشگاه رو بشکنم ![]() ![]() ![]() ![]() |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - ahmad23 - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ
سلام. رشته نرم افزار زبان ۱۶ استعداد ۱۳ تخصصی ۳۸ رتبه ۷۲ معدل میانگین ۱۵ نمره کل : ۵۱۲۹ |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - ahmad23 - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ب.ظ
kasadegh درصدهات رو میگی؟ |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - ahmad23 - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ
تاثیر معدل رو میبینید من رتبه م شده ۷۲ و رتبه ۶۲ نمره ش از من کمتره بخاطر معدل بالاتر! |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - kasadegh - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ب.ظ)ahmad23 نوشته شده توسط: kasadegh درصدهات رو میگی؟تخصصی ۵۰ زبان ۴ استعداد ۳۰ |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - zahra_davoody - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۵۸ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم میشه بگید نمره کل تون چند بود؟ |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - بشفهئش۸۱ - ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ)cavalier نوشته شده توسط: بچه ها بخدا اعصابم خیلی داغونه استعداد -۱۱ زده برا من.!!!!!!!!!برای منم همینطور شده متاسفانه، همه درصدام اون چیزی شده که محاسبه کردم بجز استعداد که تقریبا نصف شده |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - x86 - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۳ ب.ظ)zahra_davoody نوشته شده توسط: تبریک میگم میشه بگید نمره کل تون چند بود؟ نمره کل شده ۴۹۷۵ . |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - zahra_davoody - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: منم ۳۶ ، خوب نیست بدم نیست، خدارو شکر. تبریک میگم نمره کل تون چند شده؟ دوستان اگه میشه نمره کل تون رو هم بگید؟ (۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط: سلام خیلی تبریک میگم نمره کل شما چند شده؟ |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - kasadegh - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ب.ظ
ممنون نمره کل من ۶۴۰۰ |
کارنامه های اولیه ی گروه نرم افزار - دکتری ۹۴ - hamid2009 - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم ممکنه اجمالا به منابعی که خوندین اشاره کنید ؟ |