|
|
تبلت یا گوشی لمسی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: تبلت یا گوشی لمسی - simorgh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ)sepanta1990 نوشته شده توسط: تا جایی که میدونم اکثر تبلتها باطزیشون جدا نمیشه. از جمبه تبلت مارشال و هواوی x1 . پس اگر عمر باطری تموم شد و خواستیم باطریو عوض کنیم باید چیکار کنیم؟ یا مثلا اگر باطری باد کرد و خواست به صفحه نمایش آسیب برسونه نمیشه باطری رو در آورد؟ |
تبلت یا گوشی لمسی - sepanta1990 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ)simorgh نوشته شده توسط: دو تا سؤال دارم یکی این که بله چهار هسته ایه. من اطلاعات تخصصی ندارم. سایت دیجی کالا نقد و بررسی و همه مشخصاتشو نوشته میتونید بخونید. من خودم ۵-۶ ماه پیش ۱ تومن خریدم الان دیدم شده ۸۰۰/ تا جایی که میدونم اکثر تبلتها باطزیشون جدا نمیشه. از جمله تبلت مارشال و هواوی x1 . x1 باطزیش خیلی خوبه. اگه معمولی استفاده کتی باطریش برا چند روز کافیه. ولی مارشال بدون هیچ استفاده ای بعد چند ساعت میدیدم داره خاموش میشه! (۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ)simorgh نوشته شده توسط: پس اگر عمر باطری تموم شد و خواستیم باطریو عوض کنیم باید چیکار کنیم؟ یا مثلا اگر باطری باد کرد و خواست به صفحه نمایش آسیب برسونه نمیشه باطری رو در آورد؟ فکر کنم اگه اینطوری شد باید بندازینش بره! |
RE: تبلت یا گوشی لمسی - simorgh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ)sepanta1990 نوشته شده توسط: فکر کنم اگه اینطوری شد باید بندازینش بره! شوخی می کنید ![]() من چون تا حالا نداشتم نمی دونم شاید برای شما که دیدین عادی باشه. ولی واقعا دارم می پرسم تا حالا بهش فکر کردین؟ |
تبلت یا گوشی لمسی - sepanta1990 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ)simorgh نوشته شده توسط: شوخی می کنید جدی گفتم. اگه گارانتی داشته باشه که عوض میکنن. اگرم گارانتیش تموم شده باشه که عمرشو کرده و به فکر یه تبلت جدید باشین ![]() نگران نباشین تا چند سال خراب نمیشه. اطلاعات من در همین حده! |
RE: تبلت یا گوشی لمسی - simorgh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ)sepanta1990 نوشته شده توسط: جدی گفتم. اگه گارانتی داشته باشه که عوض میکنن. اگرم گارانتیش تموم شده باشه که عمرشو کرده و به فکر یه تبلت جدید باشین اگر این طوری باشه که از خیر تبلت باید بگذرم .
|
تبلت یا گوشی لمسی - sepanta1990 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ)simorgh نوشته شده توسط: Huh اگر این طوری باشه که از خیر تبلت باید بگذرم .اگه خیلی نگران این موضوع هستین. یه تبلت بگیرین که باتریش removable باشه |