![]() |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - نسخهی قابل چاپ |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - khayyam - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ
سلام به همگی ، منو فراموش نکنید منم هستم تا آخرش حتما پیام بدید برنامه رو بگید شروع کنیم .. |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - raakhshan - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ ب.ظ
احتمالا شروع برنامه مون تا اواخر هفته اینده است.یعنی از شنبه دیگه شروع کنیم.موافق ها لاییکو بزنند.خوبه؟ |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - shayesteb - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان منم هستم ![]() |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - raakhshan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ
سلام.بچه ها یواش یواش خودتون رو آماده کنید.برنامه ی زمانبندی و پیشرفت مطالعه به صورت زیر است.موافق ها اعلام کنند. ۲۶ اردیبهشت تا ۲۹ اردیبهشت –درس یک ۵۰۴ ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد–درس دو ۵۰۴ ۱خرداد تا ۴خرداد–درس سه ۵۰۴ ۴خرداد تا ۷ خرداد–درس چهار ۵۰۴ ۷ خرداد تا ۱۰ خرداد–درس پنجم ۵۰۴ ۱۰ خرداد تا ۱۳ خرداد–درس ششم ۵۰۴ ۱۳ خرداد تا ۱۶ خرداد–درس هفتم ۵۰۴ ۱۶ خرداد تا ۱۹ خرداد–درس هشتم ۵۰۴ ۱۹ خرداد تا ۲۲ خرداد–درس نهم ۵۰۴ ۲۲ خرداد تا ۲۵ خرداد–درس دهم ۵۰۴ |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - shayesteb - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ)raakhshan نوشته شده توسط: سلام.بچه ها یواش یواش خودتون رو آماده کنید.برنامه ی زمانبندی و پیشرفت مطالعه به صورت زیر است.موافق ها اعلام کنند. سلام به نظرتون زمانی که برای خوندن یک درس قرار داده شده زیاد نیست؟ اگه اینطوری باشه تا کتاب تمام بشه خیلی طول میکشه. الان تا ماه دیگه فقط ده تا درس اول خونده میشه و ماه بعدی ده تای بعدی و .... آخرش خسته کننده میشه. کتاب essential words هم که توی برنامه نیست ![]() |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - ریحان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ)raakhshan نوشته شده توسط: سلام.بچه ها یواش یواش خودتون رو آماده کنید.برنامه ی زمانبندی و پیشرفت مطالعه به صورت زیر است.موافق ها اعلام کنند. موافقم |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - raakhshan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ)raakhshan نوشته شده توسط: سلام.بچه ها یواش یواش خودتون رو آماده کنید.برنامه ی زمانبندی و پیشرفت مطالعه به صورت زیر است.موافق ها اعلام کنند. اگر من خودم میخاستم بخونم هر درسو ۳ ساعته میخوندم.ولی برنامه گروهی هست.ممکنه بعضی ها نرسند .۳ روز فکر کنمم خوب باشه.ضمننا همه جا تو کلاس زبانها اول خوندن ۵۰۴ توصیه میشه و بعد اسنشال.به هر حال تا جمعه وقت هست.همه ی دوستان بیان نظر بدن.ببینیم کجای برنامه ایراد داره.مرسی از همه. |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - shayesteb - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق.ظ
اگه هر روز ولی حتی به تعداد کمی لغت (مثلا سه لغت) خونده بشه زمان کمی میبره ولی تاثیر گذارتره میشه و اگه کسی هم در روز نتونه بخونه چون تعدادشون کمه فردا میتونه لغاته هر دو روز رو بخونه و این کار کمک میکنه که تعداد دفعات مرور لغات بره بالا و توی حافظه بمونه. اگه لغات هر دو کتاب به صورت موازی خونده بشه هم مشکلی پیش نمیاد چون کتاب ۵۰۴ رو هر کسی حداقل یه بار خونده نخونده باشه هم لغاتشون آنچنان سخت نیستن که نتونه. |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - comii - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶ ق.ظ
من هستم به نظرم هر سه روز یه درسم خوبه نمه نمه آدم می ره جلو بهش فشارم نمیاد |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - مریم۷۰ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق.ظ
سلااااااااااااااام من جاموندمممممممممممممممممم منم هستم من ۵۰۴ رو حفظ بودم(برا کنکور چیز شده) نیاز به مرور دارم حالام کعقبم ایراد نداره خودمو میرسونم من فقط سینومیماشو حفظ نکردم ![]() راسی من روزی یه درس حفظ میکردم اذیت نشدم زیادا کلماتش زیاد مشکل نیس و پایتونمممم |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - sadegh.zahmatkeshan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۳ ب.ظ
سلام من تازه وارد انجمنتون شدم و با برنامه tapatalk کار میکنم فعلا ی کوچولو گیج کنندس!!! ولی خب میخام ارشد ۹۴_۹۵ شرکت کنم برا مهندسی کامپیوتر - نرم افزار کتابای مدرسان شریف خوبه یا....؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - raakhshan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۳ ب.ظ)sadegh.zahmatkeshan نوشته شده توسط: سلام من تازه وارد انجمنتون شدم و با برنامه tapatalk کار میکنم فعلا ی کوچولو گیج کنندس!!!اینجا محل پرسیدن این سوالا نیست. |
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - raakhshan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ
سلام.دوستان چی شد؟نظراتتون رو بدید.علاقمندان. |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - arefeh.hp - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ
به نظر من هم روزی یه درس خوبه خیلی هم وقت نمیگیره. |
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - karbar - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ
چند تا توصیه براتون دارم. اولا لغات اسنشل وردز واقعا اسنشل هست! خیلی پر تکرار و کاربردیه! بعد خوندنش زبانتون به طور محسوسی بهتر میشه به نظر من! پس به نظر من اول اسنشل رو بخونید بعد ۵۰۴. دوم اینکه حفظ لغت یه چیزه، مرورش یه چیز!!! مرور به مراتب مهمتر و وحشتناک تر از خوندن روزی یه درسه!!! پس از فلش کارت و جعبه لایتنر یا نرم افزارای خوبی مثل انکی یا memrise استفاده کنید. و اینکه وقتی شما از روی کتاب می خونید چون لغات پشت هم هستند، شرطی میشد!!! و لغتی که اینجا یادگرفتید رو جای دیگه بدون لغات قبل و بعدش ممکنه به یاد نیارید! سوم اینکه اسنشل وردز اسما ۵۰۰ تا کلمه است! در اصل بیشتر از ۱۰۰۰ کلمه است! خودش و هم معنیش! اگر تعداد لغات جدیدتون در هر روز خیلی زیاد باشه و بخواهید به مرور استاندارد برسید باید توی روز خیلی وقت بذار حدود ۶ ساعت این طورا!!! موفق باشید. |