تالار گفتمان مانشت
۷۲۱ نرم و ۵۹۰ الگوریتم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: 721 نرم و ۵۹۰ الگوریتم - یاس رازقی - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ق.ظ)roger670 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:  آقای roger670مطمئنید با این رتبه ۵۰۰ و ۷۰۰ نرم شبانه تبریز قبول میشن؟
میدونید آخرین رتبه قبول شده اونجا جند هست؟Undecided

بله بنده از رتبه های شبانه ها تا حدی با خبرم و از روی اون میگم!!!
یعنی بیشتر از من باخبرید؟Cool
یعنی با چنین رتبه ای الان با شما سر کلاس هستن؟Exclamation

RE: 721 نرم و ۵۹۰ الگوریتم - maryam.raz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ق.ظ)roger670 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:  آقای roger670مطمئنید با این رتبه ۵۰۰ و ۷۰۰ نرم شبانه تبریز قبول میشن؟
میدونید آخرین رتبه قبول شده اونجا جند هست؟Undecided

بله بنده از رتبه های شبانه ها تا حدی با خبرم و از روی اون میگم!!!
شما که به رتبه هایی مثل رتبه من میگید روزاته تبریز نمیارم فقط شبانه میاریم
بعد چطور این دوستان میخان شبانه تبریز قبول بشن؟
دوستان اگه واقع بینانه بخوایم نگاه کنم تبریز فقط ۴ نفر روزانه و ۳ نفر شبانه میگیره! و اینجوری که من میبینم از رتبه های ۲۸۰ به بالا میخان تبریز بزنن بعید میدونم به ۵۰۰ برسه
ولی شبانه زنجان یا صنعتی قم که امسال اومده امکانش هست

۷۲۱ نرم و ۵۹۰ الگوریتم - roger670 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:  یعنی بیشتر از من باخبرید؟Cool

بله دقیقا بیشتر از شما باخبرم!!! دلیلی هم نمیبینم که نحوه خبر داشتنمو براتون بازگو کنم تا اطمینان پیدا کنین باخبرم!!!

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  شما که به رتبه هایی مثل رتبه من میگید روزاته تبریز نمیارم فقط شبانه میاریم
دوستان اگه واقع بینانه بخوایم نگاه کنم تبریز فقط ۴ نفر روزانه و ۳ نفر شبانه میگیره! و اینجوری که من میبینم از رتبه های ۲۸۰ به بالا میخان تبریز بزنن بعید میدونم به ۵۰۰ برسه

به هر حال کلی دانشگاه توی کشور هست و همه که نمیخوان شبانه تبریز رو بزنن!!! در رابطه با شبانه بخاطر هزینه هاش، معمولا و اکثرا خیلی با احتیاط و جاهای نزدیک رو انتخاب رشته میکنن. برای همینه که جا برای رتبه های بالاتر هم میمونه.

به هر حال این نظر بنده هست که دانشجوی ارشد نرم افزار تبریزم الان، نه نظر برخی دوستان که دانشجوی اینجا نیستند!!!

RE: 721 نرم و ۵۹۰ الگوریتم - ظهیر - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ)roger670 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:  یعنی بیشتر از من باخبرید؟Cool
راستی کلا سطح علمی ارشد نرم افزار تبریز چطوره ؟
بله دقیقا بیشتر از شما باخبرم!!! دلیلی هم نمیبینم که نحوه خبر داشتنمو براتون بازگو کنم تا اطمینان پیدا کنین باخبرم!!!

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  شما که به رتبه هایی مثل رتبه من میگید روزاته تبریز نمیارم فقط شبانه میاریم

به هر حال کلی دانشگاه توی کشور هست و همه که نمیخوان شبانه تبریز رو بزنن!!! در رابطه با شبانه بخاطر هزینه هاش، معمولا و اکثرا خیلی با احتیاط و جاهای نزدیک رو انتخاب رشته میکنن. برای همینه که جا برای رتبه های بالاتر هم میمونه.

به هر حال این نظر بنده هست که دانشجوی ارشد نرم افزار تبریزم الان، نه نظر برخی دوستان که دانشجوی اینجا نیستند!!!

راستی کلا سطح نرم افزار ارشد تبریز چطوره ؟

RE: 721 نرم و ۵۹۰ الگوریتم - یاس رازقی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ

یا علی
من این جواب رو ندیده بودم
سطحش بد نیست
کلا یه حرفی دکتر حقیقت میزنن اینکه
چندان فرقی نمیکنه
هرجاباشی تلاش خودت مهمه