تالار گفتمان مانشت
رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - sntbrz - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ)maryam91 نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ)sntbrz نوشته شده توسط:  من توی انتخاب رشته کارشناسی تو سال ۸۸ صنعتی اصفهانو بالاتر از شهیدبهشتی ، علم و صنعت و خواجه نصیر زدم چون اون موقع کامپیوترش خیلی قوی بود. ولی از شانس ما تو طول دوره تحصیل من تو این دانشگاه خیلی از اساتیدش یا رفتن خارج از کشور یا رفتن دانشگاه اصفهان(به خاطر مسائل مدیریتی صنعتی اصفهان و بی لیاقتی مدیران) . البته بعدا دیدم رتبم از رتبه آخرین نفر قبول شده توی شهیدبهشتی بهتر بود ولی زیاد پشیمون نشدم. الانم به نظرم کامپیوتر دانشگاه اصفهان قوی شده و مکانشم که خیلی جای خوبیه.خوابگاه هاشم توی دانشگاهه.

ولی به نظر من همون سال ۸۸ هم کامپیوترش قوی نبود.
دوران اوج صنعتی بر می گرده به خیلی وقت پیش!
اون موقع هم ما منو یه مشاور راهنمایی کرد و گفت قوی تر از این ۳ تا دانشگاه تهرانه Huh
هم سطحش پایین تر بود هم به شدت سخت گیر بودن که گند زدن به معدل ما...

رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - gogooli - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ

کسی درباره ترتیب صنعتی اصفهان و فردوسی و شیراز نظری نداشت؟

RE: رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - ali babalhavaeji - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:  کسی درباره ترتیب صنعتی اصفهان و فردوسی و شیراز نظری نداشت؟

از روی اطلاعات سایت هاشون به نظر من
۱- صنعتی
۲-شیراز
۳-فردوسی
۴-صنعتی شیراز

(نظر شخصی)

RE: رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - Emitter - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ

شریف
امیرکبیر
تهران
بهشتی
تربیت مدرس/علم و صنعت
اصفهان
شیراز
ص اصفهان
فردوسی مشهد/تبریز
ص شیراز

نظر شخصی

رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - gogooli - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ

آن دو تا مدرسی که نوشته IT چیه مثل اینه که در کنکور فناوری شرکت کرده باشیم؟؟
بزنیم یا نزنیم؟

RE: رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - ali babalhavaeji - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:  آن دو تا مدرسی که نوشته IT چیه مثل اینه که در کنکور فناوری شرکت کرده باشیم؟؟
بزنیم یا نزنیم؟

بالاخره یکی می زنه دیگه، اگه رنبه های حدود ۱۰۰ اونا را نزنن اون وقت رتبه های بالاتر از ۱۰۰ می زنن. به هر حال خالی نمی مونه.

رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - gogooli - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ب.ظ

می خواهم بدونم بعد از نرم افزار اصفهان بزنم یا قبلش.

RE: رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - ali babalhavaeji - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:  می خواهم بدونم بعد از نرم افزار اصفهان بزنم یا قبلش.

بستگی به خودتون داره اسمش نرم افزار نیست ولی به هر حال تهرانه و تربیت مدرس، اگه این اسم و رسم ها براتون مهم هستش به نظر جلوتر از اصفهان بزنید.

رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - gogooli - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ

فعلا که بعد از اصفهان زدم حالا ببینم چی می شه

RE: رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - Sadi_gh - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:  آن دو تا مدرسی که نوشته IT چیه مثل اینه که در کنکور فناوری شرکت کرده باشیم؟؟
بزنیم یا نزنیم؟

اینارو من پرسیدم از یکی، میگفت علاوه بر اینکه دکتری اش رو ندارن، تو ایران جا نیافتاده هنوز. کارش هم همینطور، خود آیتی کار و اعتبارش بیشتره از اوناست

RE: رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - gogooli - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:  آن دو تا مدرسی که نوشته IT چیه مثل اینه که در کنکور فناوری شرکت کرده باشیم؟؟
بزنیم یا نزنیم؟

اینارو من پرسیدم از یکی، میگفت علاوه بر اینکه دکتری اش رو ندارن، تو ایران جا نیافتاده هنوز. کارش هم همینطور، خود آیتی کار و اعتبارش بیشتره از اوناست
آهان یعنی آی تی هم نیست؟ من تا الان فکر می کردم همون گرایش شبکه و فناوری اطلاعات آی تی هاست.

رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - itplus - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ

بین خوارزمی و اصفهان چی کدومشون بهتره با توجه به اینکه. طرف مقیم تهران باشه

رتبه بندی ارشد نرم افزار بین شهید بهشتی، مدرس، علم و صنعت، صنعتی اصفهان و اصفهان - gogooli - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ

مگه همه نمی گن صنعتی اصفهان خوب نیست..پس چرا قبل از فردوسی می گین؟