![]() |
نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - zendegii - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ
من هم با ۴۱۸ هوش برای شبانه مالک دعوت شدم بر اساس نام خانوادگی هم باید ۲شنبه هفته بعد برم |
نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - khordad.girl - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ق.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: راستش من رو هم نگران کرد این موضوع...بنظرم رو دانشگاهای دیگه این موضوع بی تاثیر نیسپرسیدم چطو بوده اونایی که دعوت نشدن بالایی ها رو قبول شدن احتمالا یا اینکه هیچ کدومو قبول نمیشن اگه صد در صد بورسیه ها رو کسی میخواسته باید اولویتای بالاتر میزده اونطوری بقبه اش هم واسش چک میشه من که آخرا زده بودم همینطوری دیگه رتبه صد و خورده امید به قبولی نداشته باشه چن داشته باشه ![]() |
RE: نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - m.zeinali - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۲۰ ب.ظ
دوست عزیز اگه منظورت از اینکه میگی با ۲۹۰ روزانه آورده بود، اینه که به مصاحبه دعوت شده بود بحث جداس ولی اگه منظورت قبولیه؛ اشتباه بتون گفتن چون من و همکلاسیم که هر دومون ۲۰۱ بودیم آخرین روزانه امنیت بودیم، البته قبولی روزانه ما هم می شه گفت بر اساس خوش شانسی بود چون دو نفر از همکلاسی ها که رتبشون بهتر از ماست فقط شبانه زده بودن وگرنه رتبه روزانه پایین تره امسال هم که ظرفیت مالک اشتر کمتر از سال قبل شده خوشبختانه حالا چرا خوشبختانه، چون دانشگاه از هیچ نظر توانایی و امکانات پذیرش این تعداد دانشجو را نداره [/quote] من اسمم برای مصاحبه امنیت اومده. ببخشید آقا حمید شما چرا گفتید آمادگی نداره؟اصلا به نظرتون دانشگاه خوبیه؟ |
نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - L3ic - 15 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
من با ۳۵۱ روزانه هوش مالک اشتر آوردم (البته یه کوچولو معدلم بیشتر شد تو اصلاحیه که قاعدتا رتبم یکم بهتر میشه) طبق اسامی دوشنبه صبح باید تهران باشم از مشهد میام کسی نیست با ما بیاد ؟ |
RE: نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - enosouhi - 15 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
من با رتبه حدود ۲۰۰۰ مجازی مالک اشتر رشته امنیت اطلاعات دعوت به مصاحبه شدم! بنظرتون ارزش داره برم؟ بعد یه سوال دیگه اگه بفرض رفتم و قبول شدم ؛ نتیجه ی جدا برای رشته های غیر خاص هم میاد؟ |
RE: نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - mahsa4 - 15 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ
سلام من هم با رتبه حدود ۲۰۰۰ مجازی امنیت مالک اشتر دعوت شدم. به نظر شما ارزش داره برم با توجه به اینکه تهران نیستم؟! |
RE: نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - sarah.arshad94 - 17 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ ب.ظ
منم واسه مالک دعوت به مصاحبه شدم، بچه ها امروز کسی رفت واسه مصاحبه مالک؟ چطور بوذ؟ چیا پرسیدن؟ |
RE: نتایج قبول شدگان چند برابر ظرفیت - yagmur0022 - 17 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۲ ب.ظ
من چهارشنبه هس مصاحبم...اگه سه شنبه برم مشکلی پیش نمیاد؟ |