|
|
۹۱ نرم - علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: 91 نرم - علم و صنعت - nerd0010 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Z.G71 نوشته شده توسط: تبریک فراوان امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید منم ۱۳۷ نرم افزار علم وصنعت قبول شدم ولی ای کاش با رتبه ی ۱۳۸ هوش همون هوش علم و صنعت قبول میشدم روزانه؟ |
RE: 91 نرم - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب.ظ)captain نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)mohsen-z نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: او مای گاد ۱۳۷ نرم علمو صنعت آورده!!! به خدا من باور کردم .... ![]() ولی همیشه به سنجش بدبینم ....
|
|
۹۱ نرم - علم و صنعت - salam az ma - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ
سلام تبریک میگم |
RE: 91 نرم - علم و صنعت - captain - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم سلام. خیلی ممنون |
|
RE: 91 نرم - علم و صنعت - سلطانی - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
تبریک میگم :-) ببخشید من یه سوال دارم نخندین بهم ها ![]() همپوشانی دقیقا چیه ؟ |
RE: 91 نرم - علم و صنعت - Z.G71 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ب.ظ)nerd0010 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Z.G71 نوشته شده توسط: بله روزانه سهمیه هم ندارم یعنی اپسیلون درصد میگفتم که نرم علم و صنعت قبول میشم من نباید هوش قبول میشدم یعنی من با ۱۳۸ هوش علم و صنعت قبول نشدم ولی با ۱۳۷ نرم قبول شدم بخدا من هنوز تو شوکم مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: 91 نرم - علم و صنعت - captain - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ)سلطانی نوشته شده توسط: تبریک میگم :-) خیلی ممنون. همپوشانی به زبان ساده یعنی اینکه همه ی رتبه هایی که جلوی شما هستند رقیبتون نیستند، برای مثال رتبه های تک رقمی نرم افزار معمولا رتبه ی سخت افزارشون دو رقمی هستش . و به همین خاطره که مثلا رتبه ۱۵۰ سخت افزار تهران قبول میشه ولی نرم افزار نه! همپوشانی به این خاطر به وجود میاد که دفترچه اول سوالات کنکور بین همه ی گرایش ها مشترک هستش و چون امسال ضریب زبان و به تبعش ضریب دفترچه اول بیشتر شده بود پس همچوشانی ها هم بیشتر بود. |
۹۱ نرم - علم و صنعت - mmm1374 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۷ ب.ظ)captain نوشته شده توسط: اگه خدا قبول کنه ماهم علم و صنعتی شدیم.سلام تبریک عرض میکنم لطف کنید منابعی که استفاده کردید رو ذکر کنید؟؟؟ پیوسته موفق باشید |
RE: 91 نرم - علم و صنعت - captain - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: سلامبا عرض سلام و تشکر خدمت شما دوست عزیز منابع رو قبلا تو مصاحبه عنوان کرده ام ، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آمار : کتاب ۹۰ درصد پارسه که تو اینترنته محاسبات : پوران گسسته : پوران ساختمان : مقسمی سیستم عامل : پارسه (کامل و عالی ، ولی خیلی زیاد) نظریه : پوران منطقی : پوران معماری: پوران (خوبه ولی اگه می تونید بهترش رو پیدا کنید) کامپایلر : پوران پیاده سازی : راهیان ارشد الگوریتم: پارسه پایگاه : پارسه |
|
۹۱ نرم - علم و صنعت - alim93 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ
تبریک دوست عزیز |
|
RE: 91 نرم - علم و صنعت - Ms. Saba - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ق.ظ
تبریک میگم.... موفق باشید. |