تالار گفتمان مانشت
۲۲۶ شبکه- امنیت مالک اشتر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - m.zeinali - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ ب.ظ)۳۰noohe نوشته شده توسط:  تبریک میگم
ولی من ۲۲۵ بودم قبول نشدم چطوریه شما قبول شدین؟ Smile به نظر میاد مصاحبه خیلی تاثیر داشته Smile
ممنون. آره احتمالاSmile
موفق باشید...

۲۲۶ شبکه- امنیت مالک اشتر - samyaghoobi70 - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ق.ظ

شما خبر ندارید واسه ثبت نام کی باید مراجعه کنیم؟؟؟ ۱۸ ام زده تو سایت. سامانه گلستان هم که وارد نمیشه

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - m.zeinali - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ق.ظ)samyaghoobi70 نوشته شده توسط:  شما خبر ندارید واسه ثبت نام کی باید مراجعه کنیم؟؟؟ ۱۸ ام زده تو سایت. سامانه گلستان هم که وارد نمیش
سلام . نه متاسفانه. هر کاری میکنم موفق نمیشم با دانشگاه تماس بگیرم. اگر خبری گرفتم همین جا اطلاع میدم. اگر شما هم چیزی فهمیدیم خبر بدید. ممنون.

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - MR.oracle - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ

خواهشاً به من هم خبر بدید اگه تونستید

Sent from my HTC One using Tapatalk

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - m.zeinali - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط:  خواهشاً به من هم خبر بدید اگه تونستید

Sent from my HTC One using Tapatalk
چشم

۲۲۶ شبکه- امنیت مالک اشتر - lafkadio - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ

من تماس گرفتم گفتن تاریخارو تو سایت زدیم براساس اونا بیاید که فک کنم ایشاا... منظورشون از ict همون رشته ی ما باشه

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - m.zeinali - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)lafkadio نوشته شده توسط:  من تماس گرفتم گفتن تاریخارو تو سایت زدیم براساس اونا بیاید که فک کنم ایشاا... منظورشون از ict همون رشته ی ما باشه
ممنون. فقط درمورد این ثبت نام غیرحضوری تو سامانه گلستان چیزی پرسیدید؟؟

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - lafkadio - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ)m.zeinali نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)lafkadio نوشته شده توسط:  من تماس گرفتم گفتن تاریخارو تو سایت زدیم براساس اونا بیاید که فک کنم ایشاا... منظورشون از ict همون رشته ی ما باشه
ممنون. فقط درمورد این ثبت نام غیرحضوری تو سامانه گلستان چیزی پرسیدید؟؟

نه نشد که بپرسم همون دو تا جمله رو هم با اکراه گفت. تا اون جایی که من دیدم هیشکی نتونسته وارد شه احتمالا یوزرا هنوز تعریف نشده باشه تا ثبت نام نکنیم حالا مطمئن نیستم از یکی از بچه های امیرکبیر پرسیدم گفت بعد ثبت نام تعریف می کنن دیگه مالک هم همچین کاری می کنه یا نه نمی دونم

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - m.zeinali - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ

نه نشد که بپرسم همون دو تا جمله رو هم با اکراه گفت. تا اون جایی که من دیدم هیشکی نتونسته وارد شه احتمالا یوزرا هنوز تعریف نشده باشه تا ثبت نام نکنیم حالا مطمئن نیستم از یکی از بچه های امیرکبیر پرسیدم گفت بعد ثبت نام تعریف می کنن دیگه مالک هم همچین کاری می کنه یا نه نمی دونم
[/quote]
ممنون

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - lafkadio - 13 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ)m.zeinali نوشته شده توسط:  نه نشد که بپرسم همون دو تا جمله رو هم با اکراه گفت. تا اون جایی که من دیدم هیشکی نتونسته وارد شه احتمالا یوزرا هنوز تعریف نشده باشه تا ثبت نام نکنیم حالا مطمئن نیستم از یکی از بچه های امیرکبیر پرسیدم گفت بعد ثبت نام تعریف می کنن دیگه مالک هم همچین کاری می کنه یا نه نمی دونم
ممنون

اس ام اس پریروز دادن که ۱۸ باید بریم اونجا . تکمیل ثبت نامم از شنبه ساعت ۱۰ به بعد....حتما به شما هم اس دادن اما گفتم بگم

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - m.zeinali - 13 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ)lafkadio نوشته شده توسط:  [quote='m.zeinali' pid='381199' dateline='1441193867']
ممنون

اس ام اس پریروز دادن که ۱۸ باید بریم اونجا . تکمیل ثبت نامم از شنبه ساعت ۱۰ به بعد....حتما به شما هم اس دادن اما گفتم بگم
[/quot
آره پیامش اومد. بازم ممنون که خبر دادین.

۲۲۶ شبکه- امنیت مالک اشتر - lafkadio - 22 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ق.ظ

سلام ببخشید شما ثبت نام کردید الان برنامه کلاسیتونو دارید؟

RE: 226 شبکه- امنیت مالک اشتر - bvahid - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۹ ب.ظ

سلام
به نظر شما با رتبه ۲۰۰ دعوت به مصاحبه میشم ؟(سال ۹۵) البته روزانه؟Huh