|
|
قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - mahmoudinik - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان گل منم هوش مصنوعی علوم تحقیقات نمره کل: ۷۰۵۸ رتبه کل:۸۸ دوستان من انتخاب اول قبول شدم اما الان دوست دارم واحد مشهد برم آیا امکان انتقال وجود داره؟ راستی سطح واحد علوم تحقیقات چطوره؟ |
RE: قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - elham joon - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ)abdi1370 نوشته شده توسط:برای من چیزی نوشته نبود(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ ب.ظ)abdi1370 نوشته شده توسط: سلام منم شاغلم خیلی دوست دارم کلاسم پنج شنبه و جمعه باشه ![]() (۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ)amirrrrrrr نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: سلامنظر شخصی من: اول آزاد بعد پردیس. تبریک میگم .به نظر منم اول دانشگاه آزاد خیلی خوب بعد پردیس و غیرانتفاعی از نظر سطح کیفی و برای قبولی مقاطع بالاتر عرض میکنم دانشگاه قزوین با علوم تحقیقات قزوین کدوم بهتره و تراز بالاتری میخواد؟ |
|
قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - amirrrrrrr - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ
دوستان این قضیه ی نوبت اول و نوبت دوم چیه؟؟ برای من چیزی بهش اشاره ای نشده. فقط نوشته "قبولی عادی در انتخاب ۱" . این یعنی نوبت اول؟ |
RE: قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - masoomeh_s - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ)abdi1370 نوشته شده توسط:برای من چیزی نوشته نبود(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ ب.ظ)abdi1370 نوشته شده توسط: سلام منم شاغلم خیلی دوست دارم کلاسم پنج شنبه و جمعه باشه سلام ممنون دوست عزیز دانشگاه قزوین اصلی بود که ترازه بهتری میگیره و علوم تحقیقات تراز پایین تر . تا اونجایی گه من میدونم. |
|
قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - bghad1 - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۹ ب.ظ
دوستان کسی اطلاعی از چیزایی که پرسیدم نداره؟
|
|
RE: قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - mahmoudinik - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ
دوستان من دوست ندارم برم علوم تحقیقات ساکن مشهدم و خیلی برام سخته بیام تهران، کسی میدونه کی تکمیل ظرفیت اعلام میشه و ایا کسایی مثل من که قبول شدن هم می تونن شرکت کنند؟ مرسی
|
RE: قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - abdi1370 - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: سلام و تبریک به همه من که خیلی دلم میخواست علوم تحقیقات قبول شم ولیمن رتبم ۲۰۴ بود و اخرین نفر ۲۰۲!!!سلام من کرجی ام ولی قزوین قبول شدم بنظر شما میتونم جابجا کنم یا این قانون تو ازاد نیست؟؟ |
|
قوبل شدگان آزمون ارشد ۹۴ - sinacruise - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام تبریک میگم منم هوش علوم تحقیقات قبول شدم اولویت اولم. تراز= ۷۹۵۳ رتبه= ۲۴ همکلاسی ها کیان؟ |
RE: قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - mahmoudinik - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ)sinacruise نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم منم هوش علوم تحقیقات قبول شدم اولویت اولم.سلام من اگه انتقالی یا جابجایی با مشهد پیدا نشه، همکلاسیتون میشم
|
|
RE: قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - geek - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ
رتبه ۱ گرایش شبکه واحد علوم تحقیقات تهران من از دیدن نتیجه واقعا تعجب کردم! انتظارم این بود که تو تکمیل ظرفیت قبول شم. من لیسانس رو مهندسی مکانیک خوندم و مجبور بودم درسها رو از پایه بخونم. بعد از عید شروع کردم و روزی دو ساعت واسه خوندن تایم داشتم چون شاغلم. |
RE: قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - mahmoudinik - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ق.ظ)geek نوشته شده توسط: رتبه ۱تبریک فراوان بابت قبولی اما مهمتر از اون اراده شما بسیار تحسین برانگیزه، موفق و پیروز باشید
|
|
RE: قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - masoudi - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
سلام دوستان منم واحد اسلامشهر قبول شدم .البته با یه مرور جزیی دروس ![]() ![]() ![]() کسی اطلاعاتی در موردش داره ؟ ارزششو داره برم یا برم برا سال بعد ؟ سراسری هم مجازی قبول شدم .
|
|
قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - enosouhi - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ
سلام تبریک به همه منم تجارت قزوین قبول شدم. نظرتون چیه؟ |
|
قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - jameshenas - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ
تبریک ب همگی منم واحد کرج قبولیدم |
RE: قبول شدگان آزمون ارشد ۹۴ - bghad1 - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۶ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۹ ب.ظ)bghad1 نوشته شده توسط: دوستان کسی اطلاعی از چیزایی که پرسیدم نداره؟ سلام دوست عزیز خیلی ممنون لطف کردین که اطلاعاتتون رو در اختیارم گذاشتین ![]() از یه جهت هایی خب خوبه که نمره بده...چون اصن زیاد مهم نیست درسایی که خودشون میدن...انقدر اطلاعات و مباحث مختلف ریخته بیرون و سر کار و این حرفا که الزامی نداره بخوان سخت گیری کنن واقعاً . این به نظرم بد نیستش...اما این که اعتبار داشته باشه دانشگاهش رو میخوام بدونم که آیا معتبر هستش یا اینکه بهتره آدم اصلاً نره سمتش!؟ ینی پسفردا ۲ سال رو سپری کردی ببینی که ای بابا تره هم خورد نمیشه برا تو که از این دانشگاه مدرک گرفتی و هیچ ارزشی براش قائل نیست! این رو می خوام بدونم... و اینکه اساتیدش چجورین؟ شهریه به چه صورت هستش؟ راه رسیدنش تا تهران اوکی و خوبه؟ قزوین هم اگه تکمیل برداره احتمالاً چون همش حدود ۶۰ نفر کمتر آوردم میشه احتمالاً اونم قبول بشم...تهران شمال و جنوب هم باید دید که تکمیل میدن یا نه.. من خودم لیسانسم تهران جنوب بودم.. بازم ممنون از راهنماییتون و اگه چیزه دیگه ای میدونستین چه شما و چه دوستان ممنون میشم که اطلاع رسانی بفرمائین.. با تشکر مجدد
|