|
|
چند سئوال در مورد هک شدن - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
چند سئوال در مورد هک شدن - Sector - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: کلا من اگه بخوام سیستمم رو از نظر امنیتی قوی کنم چی باید نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید نصب و آپدیت آنتی ویروس + فایروال های روز دنیا ( Eset,Kaspersky,ZoneAlarm و ...) سپس اسکن کلی سیستم * البته باید توجه داشته باشید که نصب آنتی ویروس و فایروال مسلما" سرعت سیستمتون رو کاهش میده. و البته اسکن کل سیستم هم بسته به حجم هارد و سرعت رم و سی پی یو سیستم شما ممکن هست ساعت ها طول بکشه. اما اگر واقعا یقین به مانیتور شدن سیستم خودتون دارید (هر چند دلیل این اطمینانتون رو نفرمودید...) دریغ نکنید. پ.ن : دوستان راهنمایی های خوبی کردن با کمی گوگل کردن به نتایج تکمیلی تری خواهید رسید. یا حق |
|
چند سئوال در مورد هک شدن - iCanDoIt - 10 اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ
من یه برنامه NetTraffic نصب کردم بعد نشون میده که چقدر Upload و Download می کنی در لحظه این اگه حواست حمع کنیم توجه میشی کی داره آپلود میکنه هکر. |
RE: چند سئوال در مورد هک شدن - jazana - 10 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: من یه برنامه NetTraffic نصب کردم بعد نشون میده که چقدر Upload و Download می کنی در لحظه این اگه حواست حمع کنیم توجه میشی کی داره آپلود میکنه هکر. اگر باز حساسی برنامه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو نصب کن و برنامه ها یی که هنگام شروع به کار ویندوز کار می کنند رو قشنگ بررسی کن احتمالا اگر چیزی واسه پیدا کردن باشه اینجا باید نشون بده یا اگه خواستی teamviewer نصب کن و id و رمز رو بده تا من (یا یکی دیگه) سیستمت رو بررسی کنه.(این برنامه امکان دسترسی ریموت میده یعنی مثل این میمونه که من پشت سیستمت نشسته ام) البته مطمئن هم نیستم که برنامه ای چیزی پیدا کنم ولی میشه گشت... |
|
چند سئوال در مورد هک شدن - one hacker alone - 10 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ
سلام تمام روش هایی که دوستان گفتن عملی هست و جواب میده و کاربرد داره اما حقیقت اینه که بعد از طی کردن تمام مراحل نمیتونید بگید سیستم من امن هست چون تمام اینها روش ها دور زدنشون وجود داره ویندوز عوض کنید و فایل اجرایی هاتون رو مجدد از اینترنت و سایت های معتبر بگیرید نصب کنید |