تالار گفتمان مانشت
توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - sh_aa - 11 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ب.ظ

ولی من افسوس میخورم که ای کاش زودتر میفهمیدم و از قبل یه تصمیم درست میگرفتم و سر جلسه جوگیر نمیشدم و زبانو رها نمیکردم...

توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - kavehn - 11 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ)sh_aa نوشته شده توسط:  
(10 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط:  

من خودم از اون کساییم که زبان نزدم و الان پشت کنکورم.دوستانی بودن که با درصدای کمتر از من و چند درصد زبان الان مشغول ارشد خوندنن.

تا جایی که یادمه تا سر جلسه معلوم نبود که اینطوریه.

براساس کارنامه های قبولی اینو گفتم. کمتر کسی دیدم که بیشتر از ۳۰ درصد زبان زده باشد. درحالی که زبان آسون بود. درکل باید برای تمام درسا وقت گذاشت و درسی حذف نکرد.

بنظرم باید دفترچه زبان جدا بدن تا چنین مواردی پیش نیاد.
پارسال در مورد دلیل این کار چی گفتن ؟ اصلا نهادی پاسخگوی تصمیمات سازمان سنجش هست یا نه ؟

ممنون

توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - موج - ۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ

(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط:  براساس کارنامه های قبولی اینو گفتم. کمتر کسی دیدم که بیشتر از ۳۰ درصد زبان زده باشد. درحالی که زبان آسون بود. درکل باید برای تمام درسا وقت گذاشت و درسی حذف نکرد.
شما فرمودی "اکثرا کسانی که رتبه خوب داشتن امسال اصلا زبان نزده بودن" نفرمودی که کم زدن (یعنی بیست سی درصد) . و اگه دقت میکردی من و چندتا دیگه از دوستا گفتیم اونا که زبان نزدن افت شدید در تراز داشتن و اونایی که زدن ولو کم (در حد ۲۰ درصد) همین موجب شده که افت تراز پیدا نکنن و اگر در سایر دروس هم در حد کافی خونده بودن بتونن نتیجه مطلوب رو بگیرن

(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط:  بنظرم باید دفترچه زبان جدا بدن تا چنین مواردی پیش نیاد.
پارسال در مورد دلیل این کار چی گفتن ؟ اصلا نهادی پاسخگوی تصمیمات سازمان سنجش هست یا نه ؟
چه توقعاتی داری از سنجش عزیز من Smile
اینا کلید نهایی رو هم از آخر منتشر نکردن که کسی بفهمه کدوم سوالا اصلاح شد کدوما نشد