|
|
توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - sh_aa - 11 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ب.ظ
ولی من افسوس میخورم که ای کاش زودتر میفهمیدم و از قبل یه تصمیم درست میگرفتم و سر جلسه جوگیر نمیشدم و زبانو رها نمیکردم... |
توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - kavehn - 11 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ)sh_aa نوشته شده توسط:(10 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: براساس کارنامه های قبولی اینو گفتم. کمتر کسی دیدم که بیشتر از ۳۰ درصد زبان زده باشد. درحالی که زبان آسون بود. درکل باید برای تمام درسا وقت گذاشت و درسی حذف نکرد. *** بنظرم باید دفترچه زبان جدا بدن تا چنین مواردی پیش نیاد. پارسال در مورد دلیل این کار چی گفتن ؟ اصلا نهادی پاسخگوی تصمیمات سازمان سنجش هست یا نه ؟ ممنون |
توضیح در مورد یکی شدن دفترچه ارشد دولتی - موج - ۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: براساس کارنامه های قبولی اینو گفتم. کمتر کسی دیدم که بیشتر از ۳۰ درصد زبان زده باشد. درحالی که زبان آسون بود. درکل باید برای تمام درسا وقت گذاشت و درسی حذف نکرد.شما فرمودی "اکثرا کسانی که رتبه خوب داشتن امسال اصلا زبان نزده بودن" نفرمودی که کم زدن (یعنی بیست سی درصد) . و اگه دقت میکردی من و چندتا دیگه از دوستا گفتیم اونا که زبان نزدن افت شدید در تراز داشتن و اونایی که زدن ولو کم (در حد ۲۰ درصد) همین موجب شده که افت تراز پیدا نکنن و اگر در سایر دروس هم در حد کافی خونده بودن بتونن نتیجه مطلوب رو بگیرن (۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: بنظرم باید دفترچه زبان جدا بدن تا چنین مواردی پیش نیاد.چه توقعاتی داری از سنجش عزیز من ![]() اینا کلید نهایی رو هم از آخر منتشر نکردن که کسی بفهمه کدوم سوالا اصلاح شد کدوما نشد |