تالار گفتمان مانشت
جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - موج - ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ

شما باید در لیست اعضا میگشتی
اینم پروفایل ایشون

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اینم ارسال مربوط به ایشون که رتبشون رو گفتند

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - Mansoureh - 31 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ

سلام آقای مهدی.
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم بیشتر اساتید دانشگاه شهید چمران، جهاد دانشگاهی درس میدادن. هر چند که اون استادهایی رو که میشناختم چطوری بودند همه رفتند خارج از کشور برای ادامه تحصیل و در حال حاضر از اساتید و چگونگی درس دادن اون‌ها اطلاعی ندارم.

من به شخصه خبری از تراز قبولی و غیره هم ندارم! شرمنده از این لحاظ نمیتونم کمکتون کنم ولی در کل نباید انتظار بالایی از این مرکز داشته باشید. هر چند که طی این سالها پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده ولی این مرکز رو تایید نمیکنم.

من در حال حاضر اهواز نیستم وگرنه براتون پرس و جو میکردم... دو تا از دوستانم اونجا درس میخواندند، یکیشون زبان میخواند و یکی دیگه کامپیوتر (دوره‌ی کارشناسی) ولی راضی نبودند.

کمی همت کنید و سعی کنید جای بهتری قبول بشید اینجوری بهتره و خیالتون راحت تر... ما هم بیشتر خوشحال میشیم. Smile

نظرتون در مورد غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی - mehdiba3 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ

اگه میشه دوستان راهنمایی کنن مدرک دانشگاه غیر انتفاعی معتبره ؟ از آزاد بهتره؟

کسی میدونه برا قبول شدن تو جهاد دانشگاهی خوزستان باید چند درصد هر درسی رو زد؟

ممنون

نظرتون در مورد غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی - Morteza_s - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ق.ظ

دانشگاه غیر انتفاعی مدرکش معتبره
چون وزات علوم صادر میکنه
در مورد اینکه مدرک ازاد معتبر تره یا غیر انتفاعی
به نظرم بسته به شهرش هست
بعد شما چرا از الان دارین برای جهاد دانشگاهی
خوزستان برنامه میچینین که قبول بشین؟
هدفتون را خیلی بزرگ درنظر بگیرین
ان شالله تو یکی از دانشگاههای بزرگ تهران یا شهرستان
به راحتی قبول میشین.

نظرتون در مورد غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی - fatima1537 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ب.ظ

دوست عزیز سئوالاتتون رو درمورد غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی در همون تاپیک اول که ایجاد کردید ادامه بدید:

تاپیک تکراری است.و به اینجا منتقل شده

جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - mehdiba3 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ

ممنون از پاسخ دوستان من از این به بعد تو این سایت فعالیت خواهم کرد فقط چون میخوام تازه استارت درسخوندن رو بزنم یکم سردرگمم

یه سوال دارم اگه میشه جواب بدین

شایدم یه پست بزازم براش تا دوستای بیشتری نظر بدن

من ۲ ماه از خدمت سربازیم مونده یعنی قبلا سربازی رفتم اما چون دانشگاه قبول شدم ولش کردم و الان ۲ ماه باید خدمت کنم

سوالم اینه اگه قبول بشم دانشگاه به امید خدا مهر ماه آینده باید برم ثبت نام کنم آیا میشه ۱ ترم مرخصی بگیرم و برم سربازیم رو تموم کنم و بهمن ماه برم سر کلاس؟

دانشگاه دولتی تکمیل ظرفیت داره؟ شاید قبول نشم تو مرحله اول ولی بهمن ماه تو تکمیل ظرفیت قبول بشم اینجوری سربازیم میرم.
این سربازی برام شده یک مشکل خدا کنه همه چیز با این برنامه ریزی که میخوام پیش بره و برام مشکلی پیش نیاد.

RE: جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - Masoud05 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:  ممنون از پاسخ دوستان من از این به بعد تو این سایت فعالیت خواهم کرد فقط چون میخوام تازه استارت درسخوندن رو بزنم یکم سردرگمم

من ۲ ماه از خدمت سربازیم مونده یعنی قبلا سربازی رفتم اما چون دانشگاه قبول شدم ولش کردم و الان ۲ ماه باید خدمت کنم

سوالم اینه اگه قبول بشم دانشگاه به امید خدا مهر ماه آینده باید برم ثبت نام کنم آیا میشه ۱ ترم مرخصی بگیرم و برم سربازیم رو تموم کنم و بهمن ماه برم سر کلاس؟

دانشگاه دولتی تکمیل ظرفیت داره؟ شاید قبول نشم تو مرحله اول ولی بهمن ماه تو تکمیل ظرفیت قبول بشم اینجوری سربازیم میرم.
این سربازی برام شده یک مشکل خدا کنه همه چیز با این برنامه ریزی که میخوام پیش بره و برام مشکلی پیش نیاد.
ترم اول بعیده مرخصی بدن . اما اگه کمتر از ۱ ترم خدمت سربازی داشته باشی میتونی ۱ ترم در حین تحصیل مرخصی بگیری و بری سربازی

RE: جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - mehdiba3 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ب.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(01 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:  ممنون از پاسخ دوستان من از این به بعد تو این سایت فعالیت خواهم کرد فقط چون میخوام تازه استارت درسخوندن رو بزنم یکم سردرگمم

ترم اول بعیده مرخصی بدن . اما اگه کمتر از ۱ ترم خدمت سربازی داشته باشی میتونی ۱ ترم در حین تحصیل مرخصی بگیری و بری سربازی

وای پس من چه خاکی تو سرم بریزم؟Sad

RE: جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - Masoud05 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:  وای پس من چه خاکی تو سرم بریزم؟Sad
خب بجاش ترم ۲مرخصی بگیر و برو سربازی

جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - sepide_p - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۱ ب.ظ

سلام دوستان وقت بخیر
متاسفانه رتبه من ۴ هزار شده _نرم افزار
جهاد اهواز برای ارشد نرم افزار تا چه رتبه ای میپذیره_ help me plzzzzzz

جهاد دانشگاهی خوزستان-غیر انتفاعی - sepide_p - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ق.ظ

سلام
دوستان حداکثر تراز قبولی ارشد نرم افزار جهاد چه رنجیه؟؟؟
۴۰۰۰ قبولی میده؟