![]() |
۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - hamedfayez - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: تبریک میگم شک نکنید شریف (البته بازم به زمینه کاریتون برمیگرده ولی در اکثر گرایشهای رشته هوش، شریف بهتره)ممنون سلام اون رتبه ۳۱ پارسال که میگفتن اومد :دی :دی اول از همه بابت رتبه تبریک بهتون میگم چند تا از مزایا و معایب تهران شریف رو بهتون میگم یکی اینکه شریف یه جورایی مجبورتون میکنن ۴ ترمه تموم کنین و تهران یه جورایی کارتون پیش میره که ۵ یا ۶ ترمه تموم کنین ولی تهران تهش حداقل یکی دو مقاله رو میدید ( اصلا دلیله اینکه ۵-۶ ترمه میشید اینه که استادا میگن مقاله میخوایم و از تزتون مقاله در بیارید ) تو زمینه هایی که گفتین تهران کار میشه و به نظرم هم قوی کار میشه ، ( آزمایشگاه شبکه های اجتماعی دانشگاه تهران رو میتونید به سایتش سری بزنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در زمینه Reinforcment Learning همه که اگه بخواید کار کنید فکر نکنم توی ایران کسی بهتر و مسلط تر از دکتر نیلی باشه. در مورد سختگیری هم همه جا استاد سختگیر داره همه جا هم استاده منطقی. فقط یخورده کم و زیاد دارن زیاد روی این مسئله فکر نکنین تفاوت آنچنانی نیست. امیدوارم موفق باشید |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - Itstudent87 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: تبریک میگم شک نکنید شریف (البته بازم به زمینه کاریتون برمیگرده ولی در اکثر گرایشهای رشته هوش، شریف بهتره)ممنون سوال رو از من نپرسیدین اما به کلمه social network حساس شدم ![]() دانشگاه تهران دکتر اسدپور متمرکز روی شبکه اجتماعی کار میکنن. میتونین زمینه های تحقیقاتیشون رو مطالعه بفرمایید. یه چیزی هم بگم: در دانشگاه تهران همه چی بهینس ![]() ![]() |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - alisahaf70 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ ق.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط:حقیقتا این آرزومه همه چی بهینه باشه، توی شریف همه چی سخته مثلا تصمیم میگیری با دار زدن بمیری یا شلیک گلوله موقع انتخاب واحد این حس رو دارم(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: تبریک میگم شک نکنید شریف (البته بازم به زمینه کاریتون برمیگرده ولی در اکثر گرایشهای رشته هوش، شریف بهتره)ممنون ![]() |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - ~FatemE~ - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ق.ظ
ممنون دوستان ![]() (حسابی از شریف ترسیدم ![]() تا جایی که فهمیدم اگه دکتر اسدپور قبول کنن که دانشجوشون بشم خوشبخت شدم و به عشقم سوشال رسیدم ![]() ![]() وگرنه شریف بهتره چون تعداد اساتید خوبش بیشتره، درسته؟ یا کس دیگه ایم تو تهران هست تو این دو زمینه فعال باشه؟ راستی درمورد معدلم که پرسیدید همون ۱۷/۷۵ هست ولی با حساب ضریب سختی دانشگاهمون شده ۱۹ ولی اینکه چرا واسه علوم همون ۱۷/۷۵ رو درنظر گرفتن هنوز واسه خودمم سواله! (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: تبریک میگممتشکرم ![]() (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: اگر به مباحث کاگنیتیو ساینس علاقه دارید تهران گزینهی مناسبیه.(دکتر نیلی)البته به شخصه فکر میکنم دکتر نیلی ارزش تهران رفتن رو نداشته باشند. (به خاطر تجربه دوستم که دانشجوی ایشون بود) (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: البته نظر اساتیدمون این نبود. حتی تعجب میکردن که کسی بین هوش تهران و شریف به سمت شریف متمایل باشه.نظر منم تا چند روز پیش همین بود. البته دلایل خاص خودم رو داشتم (جو اهمیت دادن زیاد به درس و زیرآب زنی) که فهمیدم این جو بین ارشدها کمتر هست. اساتید شما دلیلشون چی بود؟ (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: ولی خب هوش تهران چون درساش و استاداش با برق کنترل مشترکن، خیلی سخت میگذره به آدم. ولی نمیدونم خروجیش چطور درمیاد.مگه شریف هم همینطوری نیست که اساتیدش دید سیگنالی و برقی دارند؟ |
۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - Densike - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ب.ظ
تبریک میگم خیلی زیاد راجب بحث ها دخالت نمیکنم ولی راجب هوش شریف سوال داشتید میتونم جواب بدم چون من تزم هوش شد کلا از شبکه جدا شدم و تا الان فقط واحد هوشی دارم استاد راهنمام هم از گروه هوش هست یکم اطلاعات دارم (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ ق.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط:حقیقتا این آرزومه همه چی بهینه باشه، توی شریف همه چی سخته مثلا تصمیم میگیری با دار زدن بمیری یا شلیک گلوله موقع انتخاب واحد این حس رو دارم(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: تبریک میگم شک نکنید شریف (البته بازم به زمینه کاریتون برمیگرده ولی در اکثر گرایشهای رشته هوش، شریف بهتره)ممنون صحاف تو مگه امتحان و تمرین نداری اینجا چکار میکنی ؟ رامینم ![]() |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - alisahaf70 - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ق.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط: ممنون دوستان خدایی در مقابل تهران اصلا دید سیگنالی ندارن شریف بیشتر دید ریاضیاتی دارن (۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: تبریک میگم خیلی زیاد چه سریعم پسرخاله میشه از کی تا حالا استاد تو توی گروه هوشه ![]() اوخ اوخ یادم نبود باید ارائم رو از تو بگیرم اصلا هر چی تو بگی من دارم شبکه میخونم ![]() |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - Densike - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ق.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۳ ب.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: تبریک میگم شک نکنید شریف (البته بازم به زمینه کاریتون برمیگرده ولی در اکثر گرایشهای رشته هوش، شریف بهتره)ممنون شریف معمولا چون از ترم ۱ میگن روی تز کار کنید معمولا همون ۴ ترمه تموم میکنن بچه ها و همون سال اول هم مقاله میدن ولی تا ترم ۵ مشکلی وجود ندارم(طبق قانون جدید ) ... اگر بخواید لرنینگ کار کنیو قطعا شریف بهتره و اگر بخواین social کار کنید تهران |
۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - hamedfayez - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ب.ظ
من لازم دونستم یه چیزی رو اینجا متذکر بشم و اونم اینکه خداییش ما تا الان درسی نداشتیم که نیازی به دیده سیگنالی داشته باشه ! نمیدونم این استدلال از کجا میاد ؟ نکته مهم دیگه هم اینکه دانشگاه تهران همه درسای دانشکده برق و کامپیوتر رو عملا توی گرایش هوش میشه گرفت، یعنی از بین درسای نرم افزار و آی تی و هوش و کنترل و مهندسی پزشکی انتخابه آزادانه ای دارید و هر درسی از این گرایشها ربطی به هوش داشته باشه رو میتونین بگیرین. یه نکته منفی اونم اینه که بین دو درس رباتیک و رباتیک پیشرفته بایستی یکی رو بگیرید. که رباتیک دیده کنترلی داره ولی رباتیک پیشرفته بیشتر حالته الگوریتمه و مباحثش مسیریابیه عمدتا. در مباحث cognitive و Social و NLP هم اینجا قوی کار میشه. پینوشت: به نظره من حتما زمینه ای که میخواد کار کنید رو جستجو کنید و ببینید استادا و افراد خبره در اون زمینه کجا هستند چونکه وقتی رفتید دانشگاه مجبورید بر اساس تخصص های اساتید همون دانشگاه تزتون رو بردارید و پیش ببرید و اگه در اون زمینه استادی کار نکنه یا کم کار بکنه و تخصص لازمه رو نداشته باشه کار شما خیلی سخت میشه. نکته دوم هم اینکه اگه خیلی مردد بودید حتما از دانشجوهای هر کدام از دانشگاها و اساتید سوال بپرسید تا دید داشته باشید و انتخاب آگاهانه ای داشته باشید. نظره شخصی من هم اینه که اگه دوست دارید ارشدتون زودتر تموم شه حتما برید شریف، دانشگاه تهران معمولا اساتید شما رو به یه بهونه ۵ ترمه یا ۶ ترمه میکنن و تعداد کسایی که اینجا هوش ۴ ترمه تموم میکنن انگشت شماره. نکته آخر: پارسال آخرین رتبه قبولی شریف هم که کمتر از رتبه من باشه ۲۹ بود که هم دوره ای کارشناسی خوده بنده بود که از سهمیه رتبه اولیش قبول شده بود و رتبه دوم در بینه کسایی بود که از سهمیه رتبه اولیشون استفاده کرده بودند ! یعنی حتی رتبه ۲۹ هم بدون سهمیه شریف قبول نمیشد و حداقل یه نفر جلوترش هم بدون سهمیه قبول نمیشد که از سهمیه رتبه اولیش استفاده شده بود ( چونکه قانون سهمیه رتبه اولی اینه که ابتدا بدون سهمیه گزینش میشید و اگه قبول نشدید اونوقت سهمیه رتبه اولیتون اعمال میشه ) امیدوارم موفق باشید |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - ~FatemE~ - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ
خدا رو شکر تهران قبول شدم ![]() راستش من اول شریف زده بودم ولی از روز بعد از انتخاب رشته پشیمون شدم! از وقتی هم با دکتر اسدپور صحبت کردم دیگه همش دعا می کردم شریف قبول نشم P: چون دید دکتر اسدپور کاملا application-based بود، مثل خودم و حتی کل تابستون کارایی که دکتر اسدپور گفته بودن انجام می دادم. خلاصه فک نکنم هیچ کس به اندازه من از قبول نشدنش خوشحال شده باشه. ![]() |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - HamidReza1 - 26 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط: خدا رو شکر تهران قبول شدم سلام تبریک عرض میکنم هم اینکه رتبه ی بالایی کسب کردین و هم بابت قبولی در دانشگاه مورد نظر سوالی داشتم، آیا باید قبل از انتخاب رشته، از نوع آموزش و تخصص اساتید و دانشکده دانشگاه احتمالی اطلاعات کسب کنم؟ ممنونم ![]() |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - ~FatemE~ - 04 مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ق.ظ)HamidReza1 نوشته شده توسط: سوالی داشتم، آیا باید قبل از انتخاب رشته، از نوع آموزش و تخصص اساتید و دانشکده دانشگاه احتمالی اطلاعات کسب کنم؟حتما حتما این کارو بکنید. تو ارشد و دکتری آدم خودشه با استاد راهنماش! چه بسا یه دانشگاهی خیلی خوب نباشه ولی یه استاد خیلی قوی داشته باشه. |
RE: ۲۸ هوش، ۲ علوم و ۵۱ الگوریتم - HamidReza1 - 05 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)~FatemE~ نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ق.ظ)HamidReza1 نوشته شده توسط: سوالی داشتم، آیا باید قبل از انتخاب رشته، از نوع آموزش و تخصص اساتید و دانشکده دانشگاه احتمالی اطلاعات کسب کنم؟حتما حتما این کارو بکنید. سلام سپاسگزارم، موفق باشید |