تالار گفتمان مانشت
مصاحبه با رتبه ۴۶ ایتی_ایتی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: مصاحبه با رتبه ۴۶ ایتی_ایتی - shirin0101 - 29 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:  بهتون تبریک می گم چون هنرستانی بودید و دانشگاه فنی حرفه ای بازم بهتون تبریک می گم ان شالله موفق باشید

منم دوبار تشکر میکنم Big GrinTongue
لطف دارید Blush

RE: مصاحبه با رتبه ۴۶ ایتی_ایتی - saeid.dehnavi73 - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ

شیرین خانم بهتون تبریک میگم
خوشحال شدم که بچه های فنی با وجود کمبود امکانات و اجهافی که در حقشون میشه امسال خدا رو شکر خوب نتیجه گرفتن
ایشالله در مراحل بعدی زندگیتون هم موفق و پیروز باشد

مصاحبه با رتبه ۴۶ ایتی_ایتی - clint - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ ب.ظ

من هم بهتون تبریک میگم ،هم دانشگاهی عزیز ،فارغ التحصیلان شریعتی چه پیوسته و چه ناپیوسته اکثرا پر اراده و با استعداد هستند

RE: مصاحبه با رتبه ۴۶ ایتی_ایتی - shirin0101 - 24 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ب.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۸ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط:  شیرین خانم بهتون تبریک میگم
خوشحال شدم که بچه های فنی با وجود کمبود امکانات و اجهافی که در حقشون میشه امسال خدا رو شکر خوب نتیجه گرفتن
ایشالله در مراحل بعدی زندگیتون هم موفق و پیروز باشد

سلام...خیلی ممنون لطف دارین دوست عزیز...اره واقعا همیشه ب ما ظلم میشه از نادیده گرفته شدن تاااا کمبود امکانات ...ولی ماکه کوتاه نمیایم حقمون میگیریمBig GrinSmile
یاد این جمله افتادم:حق گرفتنی ست نه دادنی...فکر کنم همین بود جمله بندیشTongueBig Grin
همکلاسی من هم رتبه ۲۲ نرم افزار شدن امسال...کلا خوب بودن فنی ها اخیرا البته تعریف از خود نباشه هاTongue

(۲۴ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ ب.ظ)clint نوشته شده توسط:  من هم بهتون تبریک میگم ،هم دانشگاهی عزیز ،فارغ التحصیلان شریعتی چه پیوسته و چه ناپیوسته اکثرا پر اراده و با استعداد هستند

سلام...ممنونم از شما دوست عزیز HeartHeart...شریعتی دانشجوهای خوبی داره...کلا از شریعتی خوشم میومد روزهای خوبی داشتم اونجا..یاد درخت های زیتون بخیرTongue

مصاحبه با رتبه ۴۶ ایتی_ایتی - saharitst - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۳ ب.ظ

عالی بود مصاحبه..موفق باشی شیرین جان..ببخشید من خیلی سوال کرده بودم..مصاحبتو خواندم همه سوالهام برطرف شد ولی واقعا فکر نمیکنم امسال بتونم برای فوق لیسانس بخوانم چون خیلی کار دارم..

RE: مصاحبه با رتبه ۴۶ ایتی_ایتی - shirin0101 - 19 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ ب.ظ

(۱۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۳ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط:  عالی بود مصاحبه..موفق باشی شیرین جان..ببخشید من خیلی سوال کرده بودم..مصاحبتو خواندم همه سوالهام برطرف شد ولی واقعا فکر نمیکنم امسال بتونم برای فوق لیسانس بخوانم چون خیلی کار دارم..

سلام...ممنونم لطف داری...خواهش میکنم عزیزمHeart