|
|
فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - نسخهی قابل چاپ |
|
فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! - AD342 - 28 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷ ب.ظ
ساختمان داده مال چه سالی هست عزیز؟ |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! - lili36 - 29 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷ ب.ظ)AD342 نوشته شده توسط: ساختمان داده مال چه سالی هست عزیز؟سلام ساختمان چاپ ۹۳ هست که آخرین چاپ موجوده . اگه قصدتون کتاب جدید آقای طورانیه باید بگم چاپ نشده. هم خود طورانی خیلی حساسه و مثلا یه کتاب استعداد تحصیلی داره، ۶ ساله روش کار میکنه!! و هم اینکه وقتی تعداد بالا از چاپ قبلی هنوز تو موسسه و انبارش هست، کتاب جدید به این زودی ها نمیاد!!! |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (قیمت ها شکست، کتب دکتری اضافه شد) - marzie_farahani - 17 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط: سلام سلام من از شما چند روز پیش یک سری کتاب خواستم و هزینش رو هم به حسابتون واریز کردم ولی شما هنوز هیچ اقدامی نکردید؟؟؟ وقت من کم هست و منتظر کتاب ها هستم لطفا سریعتر اقدام کنید |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (قیمت ها شکست، کتب دکتری اضافه شد) - lili36 - 18 مهر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۲ ب.ظ)marzie_farahani نوشته شده توسط: سلام من از شما چند روز پیش یک سری کتاب خواستم و هزینش رو هم به حسابتون واریز کردم ولی شما هنوز هیچ اقدامی نکردید؟؟؟ وقت من کم هست و منتظر کتاب ها هستم لطفا سریعتر اقدام کنید سلام همه سفارشها بلافاصله ارسال شده. در مورد شما این چند روز درگیر بیماری مادرم شدم و عقب افتاد. عذر میخوام |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (قیمت ها شکست، کتب دکتری اضافه شد) - marzie_farahani - 26 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۸ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۲ ب.ظ)marzie_farahani نوشته شده توسط: سلام من از شما چند روز پیش یک سری کتاب خواستم و هزینش رو هم به حسابتون واریز کردم ولی شما هنوز هیچ اقدامی نکردید؟؟؟ وقت من کم هست و منتظر کتاب ها هستم لطفا سریعتر اقدام کنید خیلی ممنون از شما. کتاب ها رسید. ان شا الله حال مادر هم هر چه زودتر خوب شود به لطف خدا |
|
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (قیمت ها شکست، کتب دکتری اضافه شد) - ۴۶۲۳۵۲a - 27 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ
سلام کو ایدی شما ببخشید میشه شماره تون بفرستید از کجا ارتباط برقرار کنم ؟ ببخشید میشه شماره تون بفرستید از کجا ارتباط برقرار کنم ؟ |
|
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (قیمت ها شکست، کتب دکتری اضافه شد) - zahra95-IT - 30 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۸ ق.ظ
سلام. ببخشید کتابها رو از کدوم شهر ارسال می کنین؟؟؟ لطفا جواب بدید می خوام بدونم اگه کتابی رو برام به مشهد بفرستید مقرون به صرفه تره یا تهران؟؟؟ |
|
فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (شبکه دکتر حقیقت موجود شد) - marjan_m - 05 آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
سلام من کتاب زبان تخصصی رو می خوام حتمن حتمن هنوز هست؟؟؟ |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (شبکه دکتر حقیقت موجود شد) - lili36 - 06 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۳۰ ق.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ)marjan_m نوشته شده توسط: سلام من کتاب زبان تخصصی رو می خوام حتمن حتمن سلام بله هست. از طریق خصوصی یا تلگراکم (سریعتره) هماهنگ کنید |
|
فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (شبکه دکتر حقیقت موجود شد) - nargesy - 14 آبان ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ
سلام منم کتاب آمار و زبان تخصصی پارسه میخوام و شیرازم |
|
فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (شبکه دکتر حقیقت موجود شد) - nargesy - 14 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۱۷ ب.ظ
سلام من آمار و زبان تخصصی میخوام لطفا راهنمایی کنید چطور بهتون کانکت شم؟ لطفا برای ارتباط بهتر ایمیل بدین .۷۰nargess@gmail.com |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (شبکه دکتر حقیقت موجود شد) - lili36 - 15 آبان ۱۳۹۵ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۱۷ ب.ظ)nargesy نوشته شده توسط: سلام من آمار و زبان تخصصی میخوام لطفا راهنمایی کنید چطور بهتون کانکت شم؟ سلام هم ایمیل زدم بهتون هم شماره تماس دادم و هم خصوصی پیام گذاشتم |
|
فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (شبکه دکتر حقیقت موجود شد) - naghmeh70 - 29 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ
سلام جناب...کتاب سیستم عامل حقیقت موجود دارین ؟ |
|
فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! (شبکه دکتر حقیقت موجود شد) - niu7475 - 30 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۱۷ ب.ظ
سلام دوستان یک سری کتاب برای فروش دارم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! - lili36 - 23 آذر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ب.ظ
دوستان منتظر سفارش های داغ شما عزیزان هستممممم همچنان |