|
|
نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - mosaferkuchulu - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ب.ظ
من الان این و دیدم!وقتی رای دادم دیدم نه بابا!ملت چه پولدارن!!! ![]() کاش یه گزینه می ذاشتین واسه من: به ازای تمام پول کتاب تصویر امنیتی تایپ می کنم!
|
|
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ ب.ظ
آفرین به مسافر کوچولو ... به شما میگن یه فرد اقتصادی ... نویسندهها کلی فکر میکنن و وقت میذارن کتاب مینویسن این همه پول درنمیارن... من هم به نتیجهی شما رسیدم که مانشتیها پولدارن ،البته نظر هر کسی محترمه .... ممکنه فردی وقت کافی نداشته باشه یا اصلا از تایپ کردن خوشش نیاد و ... راستی همین گزینه ۴، اون چیزی که شما گفتید رو در برداره ... دیگه گزینهی اضافی نذاشتم. |
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - mosaferkuchulu - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: .... ممکنه فردی وقت کافی نداشته باشه یا اصلا از تایپ کردن خوشش نیاد و ...این حوصله نداشتنها وقت نداشتنها از سر پولداریه!! ![]() ![]() ما که بی پولیم هم وقتشو داریم هم حوصله شو! ![]()
|
|
نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Bache Mosbat - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ
آخه ۳ دلار چه ارزشی داره! برای این همه اعصاب خوردی! |
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آخه ۳ دلار چه ارزشی داره! برای این همه اعصاب خوردی! درسته ... برای یه خرید و یه بار ارزش زیادی نداره ... |
|
نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - maryami - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ
منم فکر می کنم به ازای ۱۰ خط اذیت شدن چشمام و فشار اومدن به اعصابم تخفیف یک دلاری نمی ارزه |
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: منم فکر می کنم به ازای ۱۰ خط اذیت شدن چشمام و فشار اومدن به اعصابم تخفیف یک دلاری نمی ارزه خیلی ممنون از نظرتون ... هر چی باشه شما جمع تحصیل کرده جامعه هستید و با کارهای خیلی آسون میتونید خیلی پول دربیارید ... خیلی خوبه که دلیل تون رو هم میارید ...مرسی
|
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - mosaferkuchulu - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آخه ۳ دلار چه ارزشی داره! برای این همه اعصاب خوردی! لذت هم داره ها! ![]() ![]() کلا من از کپچا وارد کردن خوشم می اد!البته اگر خیلی ناخوانا نباشه!ولی وقتی اون ۳ تومن و می دی بستنی می خوری چقدر حال می ده!امخصوصا اگر زمستون باشه!!
|
|
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 17 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ ب.ظ
"Far and away the best prize that life offers is the chance to work hard at work worth doing"
Theodore Roosevelt
|
|
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - nfe89 - 17 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ
مانشتی های مایه دار: دی |
|
نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 18 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ق.ظ
our fingerprints don't fade from the lives we touch anonymous |
|
نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 18 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ
هورااااا ... ۶۰ رای .... مرسی دوستان "مهربانی تزیین لحظه هاست، برای مهربانی تان جوابی به جز دوست داشتن تان فعلا نیست" |
|
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 19 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
بچهها ببخشید از کجا میشه فهمید روزانه چند نفر از سایت آمازون خرید میکنن؟ من اینترنت رو گشتم چیزی نیافتم ... !
|
RE: نظر سنجی ... دوستان خواهش میکنم شرکت کنید - Potential - 20 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ
.....
|