تالار گفتمان مانشت
کتاب مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
کتاب مانشت - mosaferkuchulu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ

بله!جواب‌ها حتما باید باز بینی شن!

کتاب مانشت - admin - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  در ضمن من از ادمین انتظار پشتیبانی دارم
پشتیبانی می‌شه Big Grin

کتاب مانشت - mosaferkuchulu - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ

سلام بچه ها!
این تاپیک من خیلی وقت پیش زدم .تا الان فرصت نشده بود کاری انجام بدم اما الان یه فایل اماده کردم ازسوالات معماری کنکور ۹۰ ای تی !

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لطفا نظرتون و بگین .می دونم خیلی کم و کسر داره!امیدوارم با گذشت زمان بتونم دوباره سوالارو باز بینی کنم و اونایی و هم که پاسخ ندارن پاسخ بدم!این اولین فایل بود.امیدوارم برای سال های قبل و درسای دیگه هم بتونم این کارو انجام بدم!Smile

کتاب مانشت - fatima1537 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  لطفا نظرتون و بگین
به نطرم اگر کاملتر باشه(مثلا تستهای مهندسی هم ضمیمه بشه ، چون درس معماری رشته آی تی با مهندسی تقریبا یکیه) بهتره . بعضی توضیحات دیگه هم هرچند خیلی کامل نباشن ولی اونها هم در انتهای بقیه توضیحات بیان خوبه.تشکر

RE: کتاب مانشت - mosaferkuchulu - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  
(26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  لطفا نظرتون و بگین
به نطرم اگر کاملتر باشه(مثلا تستهای مهندسی هم ضمیمه بشه ، چون درس معماری رشته آی تی با مهندسی تقریبا یکیه) بهتره . بعضی توضیحات دیگه هم هرچند خیلی کامل نباشن ولی اونها هم در انتهای بقیه توضیحات بیان خوبه.تشکر

ممنون از پیشنهادتون!
راستش من سعی دارم چنذ سال کنکور و بزارم و شبیه یه کتاب کنم این جوابا رو+ اینکه فکر کنم خیلی خوب شه سوالای دیگه ای هم که بچه ها پرسیدن و خوبه به عنوان نمونه سوال به آخرش اضافه کنیم.اما ای تی و مهندسی و دوست دارم تو دوتا کتاب جدا داشته باشیم!که البته یه کم تنهایی انجام دادنش سخته.
در ضمن بعد از اینکه دوباره شروع کردم برای کنکور خوندن سعی می کنم همه ی پاسخ دوستان و یک جا کنم از هر کدوم نکته هاشو بیرون بکشم و به صورت یه جواب خوب درشون بیارم!البته با کمک دوستان اگر لطف کنن!