تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
شبکه - natanz - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ

اون شکل تی سی پی ??? کدوم درست بود

RE: شبکه - maryam_tab88 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ)n_h نوشته شده توسط:  مطمئنم defult میشد. در موردسوال slotted aloha هم اون گزینه که گفتید رو زدم مطمئن نیستم درسته یا نه اون سوال clint که شکل داده بود چی؟ در مورد بسته‌ها هم جواب درست اولی با افست ۷۰ میره دومی هم کامل میره افست نداره

آره من هم همین‌ها رو زدم
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)saman_t2004 نوشته شده توسط:  در مورد بسته‌ها هم جواب درست اولی و دومی با افست ۷۰ میره

چون مسیریاب که بسته‌ها رو جمع نمی کنه

آخه df رو صفر گذاشته بودا ؟؟؟!!!!

RE: شبکه - Potential - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط:  اون شکل تی سی پی رو اشتباه زدم

مگه STD (فایل attach شده) مربوط به نرم افزار نیست‌! Big Grin اینجا چیکار میکنه !

RE: شبکه - fe_atash - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ق.ظ

سوالات شبکه

RE: شبکه - javadk1234 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ق.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ)natanz نوشته شده توسط:  اون شکل تی سی پی ??? کدوم درست بود
طبق اون فایلهای attachشده دوستان(اون دیاگرام و سئوال کنکور) میشه گزینه ۴

RE: شبکه - it866 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ق.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ق.ظ)javadk1234 نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ)natanz نوشته شده توسط:  اون شکل تی سی پی ??? کدوم درست بود
طبق اون فایلهای attachشده دوستان(اون دیاگرام و سئوال کنکور) میشه گزینه ۴

اره من هم گزینه ۴ رو زدم.

شبکه - Helmaa - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۸ ب.ظ

سوال ۵۹ طبق عکسهای اتچ شده کدوم گزینه؟؟؟

شبکه - fe_atash - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ

بچه‌ها کسی سراغ سوال اول رفت!؟ من انقدر کنترل جریان و اینا رو خوندم...انقدر فرمول یادگرفتم..اما یه سوال بهتر میدادن خب!!
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۸ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:  سوال ۵۹ طبق عکسهای اتچ شده کدوم گزینه؟؟؟
من خودم اشتباه زدم اما ۱ میشه..اونی که فقط اولیش ۷۰ داره

شبکه - Mile Stone - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۵ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۸ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:  سوال ۵۹ طبق عکسهای اتچ شده کدوم گزینه؟؟؟
من خودم اشتباه زدم اما ۱ میشه..اونی که فقط اولیش ۷۰ داره

یک جمله از کتاب دکتر حقیقت:
"عمل شکستن یک دیتا گرام در هر جای زیرشبکه ممکن است اتفاق افتد اما عمل بازسازی فقط در ماشین مقصد صورت میگیرد"
بنابراین گزینه ۲ صحیح است.

شبکه - fe_atash - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ ق.ظ

بله درست میگین ممکن همین طور باشه.

سوال شبکه آی تی ۸۴ = انتقال داده کامپیوتر ۹۱ - ida_isp - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ب.ظ

اگه یه بار دیگه میخواستم فوق بدم دونه دونه سوالای سال های پیش هم کامپیوتر و هم آی تی رو میزدم و حتی هرچیم که نمیفهمم حفظ !!میکردم

۱ سوال سیستم عامل کپی آی تی پارسال،
۱سوال گسسته رابطه بازگشتی شبیه سال ۸۶
و الآنم این سوالو دیدم که عدد ها و گزینه هاشم یکیه!

سوال شبکه آی تی ۸۴ = انتقال داده کامپیوتر ۹۱ - shervinrs - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ

جوابش؟

RE: سوال شبکه آی تی ۸۴ = انتقال داده کامپیوتر ۹۱ - ida_isp - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ

(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:  جوابش؟

۳- بیشتر از ۲ و کمتر از ۴۰

RE: شبکه - pourheidar - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ق.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط:  ها‌ها من همون اول روی اون دیفالت و اینا خط زدم که ینی اشتباهه بعد حیرون مونده بودم چرا جواب تو اون دو تا سطر بالا نیست و اخرم سطر ۱ رو انتخاب کردم...
اون سوالی که یک بسته رو میخواست از A به B بفرسته و از مسیریاب R رد میشد....میشد اون گزینه که آفستش ۷۰ داشت نه!؟

ولی من زدم اون گزینه که آفستش یه چیز دیگه بود...تو دفترچه A گزینه ۴ اینم دو تا غلط و رسماً شبکه منفی شدم...ها‌ها ها

سوال slotted aloha هم اون گزینه که [tex]1-\frac{1}{e^{G}}[/tex] بود رو زدم...بگین اینم غلطه دیگه خیالمو راحت کنید که بیخیاله رتبم شم ......
در ضمن اینجوری نگید ۴ چون دفترچه‌ها فرق دارن

جواب شما درست است مشکلی نیست مطمئن باشید

شبکه ۹۱ فناوری اطلاعات - mozen - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ق.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ)n_h نوشته شده توسط:  مطمئنم defult میشد. در موردسوال slotted aloha هم اون گزینه که گفتید رو زدم مطمئن نیستم درسته یا نه اون سوال clint که شکل داده بود چی؟ در مورد بسته‌ها هم جواب درست اولی با افست ۷۰ میره دومی هم کامل میره افست نداره

در مورد بسته اونی می شد که آفست ۷۰ بود و هر دو تکه در هر قسمت ارسال می شد چون بسته ها تو روتر به شکل اولیه بر نمی گردن تو قسمت دوم اگرچه ۱۰۰۰ بود ولی باز هم فریم مورد نظر تو دو تکه ارسال می شد . برای همین گزینه ۲ درست بود .