تالار گفتمان مانشت
خداحافظی با دوستای خوبم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
خداحافظی با دوستای خوبم - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ

فکر کنم بیشترین ارسال توی مانشت متعلق به شما باشه. و این نشون دهنده ی زحمات شما و روحیه شما برای یاری رسوندن به دوستانتون باشه.من هم مثل همه دوستان به سهم خودم سپاسگزاری میکنم.

RE: خداحافظی با دوستای خوبم - ریحانه - ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ

منم شاهد بودم که چقدر خالصانه به دوستای ایجا کمک میکردی. نتیجش هم اینه که این همه دعای خیر پشت سرتهHeart
انشالله با کمک خدا به اهداف مورد نظرت برسیSmile

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پ.ن منم نمیام دیگهBig GrinBig Grin

خداحافظی با دوستای خوبم - najme60 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ق.ظ

من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم. در پناه حق.

RE: خداحافظی با دوستای خوبم - Helmaa - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ

آفاق جون در پناه خدا .Heart

خداحافظی با دوستای خوبم - admin - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ

من از زحمات آفاق خانم تشکر می‌کنم و طبق معمول با رفتنشون مخالفت می‌کنم. ترک کامل کمی سخت و افسرده کننده است. بهتره مثل خیلی از دوستان (مثل خودم!!) بازنشست بشید و تنها در موارد خیلی مهم و ضروری که حس می‌کنید کمکتون راه‌گشا هست وارد بشید.
مانشت فقط یه سایت مجازی نیست که بشه کامل ازش دل کند Smile یه فرهنگه که می‌خواد تو وجود شما ریشه کنه. فرهنگ همدلی و همراهی، تلاش دسته جمعی و کمک به هم نوعان. هر چند هنوز با ایده‌آل‌ها فاصله داره.
آرزوی موفقیت براتون دارم و یه خسته نباشید حسابی بهتون می‌گم.

RE: خداحافظی با دوستای خوبم - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  من از زحمات آفاق خانم تشکر می‌کنم و طبق معمول با رفتنشون مخالفت می‌کنم. ترک کامل کمی سخت و افسرده کننده است. بهتره مثل خیلی از دوستان (مثل خودم!!) بازنشست بشید و تنها در موارد خیلی مهم و ضروری که حس می‌کنید کمکتون راه‌گشا هست وارد بشید.
مانشت فقط یه سایت مجازی نیست که بشه کامل ازش دل کند Smile یه فرهنگه که می‌خواد تو وجود شما ریشه کنه. فرهنگ همدلی و همراهی، تلاش دسته جمعی و کمک به هم نوعان. هر چند هنوز با ایده‌آل‌ها فاصله داره.
آرزوی موفقیت براتون دارم و یه خسته نباشید حسابی بهتون می‌گم.
با سلام
شما لطف دارید.
فکر نمیکردم دیگه کاری از دست من بر بیاد.این مدت هم کار زیادی نداشتم فقط در حد رسیدگی به گزارشات دوستان بوده.
نمیتونم دلیل رفتنم رو توضیح بدم ولی مطمئن باشید که دوباره برمیگردم.
البته اول قصد داشتم برای همیشه برم ولی بعد دیدم که نمیتونم موقع اعلام رتبه ها کنار دوستام نباشم.
الان فقط یه مدت خیلی کوتاه میرم و بعد باز سعی میکنم برگردم و هر کمکی که از دستم بر بیاد انجام بدم.
خدانگهدار

خداحافظی با دوستای خوبم - هاتف - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ق.ظ

سلام
خانم آفاق اولین نفری بودند که توی مانشت بهشون پیام دادم، ازشون در مورد دانلود کتاب مرجع کمک خواستم! ، خیلی خوب و با حوصله جواب منو دادند تا مشکلم رفع بشه، خیلی متعجب شدم که برای کسی که اصلا نمیش شناستشون وقت گذاشتن و کلی تایپ کردند و توضیح دادند.
بابت همه زحماتتون، واقعا صمیمانه مچـــکرم. واقعا

RE: خداحافظی با دوستای خوبم - Sunshine Off - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  سلام

امیدوارم که حال همتون خوب باشه.

الان ۱ سال و ۶ ماهه که در کنار شما هستم و روزهای خوبی رو در کنارتون بودم و خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم.

به دلیل یک سری مسائل میخوام تا بتونم از اینترنت و دنیای مجازی فاصله بگیرم و شاید برای مدتی در کنارتون نباشم.

برای تک تکتون آرزوی موفقیت دارم.

خدانگهدار
امیدوارم هرجاکه هستی شادوموفق وخوشبخت باشی.بابت همه زحماتت هزاران بارممنون.

خداحافظی با دوستای خوبم - پشتکار - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ

من فکر کنم آفاق خانم دیگه نتونه از اینجا بره
چون بنده خدا اومده خداحافظی ولی کلی ریختن دورش و نمی ذارن بره.

خداحافظی با دوستای خوبم - انرژی مثبت - ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ

خب مثل این که اقا هاتف هم بالاخره افتابی شدند خدا رو شکر که حالشون و اوضاعشون خوبه Smile

خداحافظی با دوستای خوبم - هاتف - ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  خب مثل این که اقا هاتف هم بالاخره افتابی شدند خدا رو شکر که حالشون و اوضاعشون خوبه Smile
مگه ما می تونیم آفتابی نشیم، وقتی جایی داریم که متعلق به خودمون می دونیم و دوستانی که باهاشون خاطره داریم؟

RE: خداحافظی با دوستای خوبم - انرژی مثبت - ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  وقتی جایی داریم که متعلق به خودمون می دونیم و دوستانی که باهاشون خاطره داریم؟
در این که متعلق به خودتونه هیچ شکی نیست Smile ولی خوب اخیرا دوستان کمتر سر می زنند دیدیم شما هم بعد یه مدت که از کنکور گذشته اومدید خوشحال شدیم که همه چی روبراهه Tongue

خداحافظی با دوستای خوبم - ف.ش - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ

سلام دوستان با تشکر از پستهاتون در این تاپیک من بعد از ۵ روز دوباره برگشتم :دی

آقای دکتر من یه پیشنهاد دارم یه گزینه بلاک کردن بگذارید که اگر دوست نداریم پستهای یک سری از افراد رو بخونیم بتونیم بلاکشون کنیم :دی

خداحافظی با دوستای خوبم - انرژی مثبت - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ

سلام افاق خانوم گل Smile

از دست کسی ناراحت شدید که نمی خواید پستاشون رو بخونید؟ Big Grin
شوخی کردم.

RE: خداحافظی با دوستای خوبم - ف.ش - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ

(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  سلام افاق خانوم گل Smile

از دست کسی ناراحت شدید که نمی خواید پستاشون رو بخونید؟ Big Grin
شوخی کردم.
سلام

نه من فقط از دست خودم ناراحتم Sad