تالار گفتمان مانشت
سوال در مورد موضوع کلاس آزمایشگاه معماری - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
بهترین موضوع در کلاس آزمایشگاه معماری - fatima1537 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ

(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:  ضمنا من میخوام وقتی یه مداری رو طراحی می کنم خروجیش رو ببینم. مثلا یه لامپ انتهاش وصل کنم و روشن شه آیا چنین کارهایی رو می شه با max انجام داد؟
بله میشه خروجی گرفت منتها خروجیش یه شکل خاصیه!Smile وقتی کار کردید متوجه میشید. راستش تمام المانهای الکترونیکی لازم رو داشت و خیلی از IC ها با انواع شماره ها هم بودند باید LED هم داشته باشه.به نظرم باید از یه کسی که رشته اش الکترونیکه برای شروع کار با این برنامه کمک بگیرید . چون یکم بد قلقه و باید همه چیز رو درست تنظیم کرده باشیم تا جواب بده . تنظیمات زیاد داره. شاید هم ه جزوه خوب کارتون رو راه بندازه

بهترین موضوع در کلاس آزمایشگاه معماری - hkarimi - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ

سلام.
والا من تا حالا با maxplus کار نکردم ولی عاااشق Proteus هستم. جداٌ یه برنامه عالی برای طراحی مداره. همه کار انجام میده. حتی میتونید از میکروکنترولر های AVR و PIC و ... هم استفاده کنید. کار کردن باهاشم بسیار سادس، فقط کافیه دستتون یکم راه بیفته. دسترسی به LED و کلید و IC و بقیه چیزا هم خیلی راحته. فکر میکنم برای آز معماری هر چیزی که لازم باشه رو داره (راستش نمیدونم چی نداره، اطلاعاتم محدوده و الان به خیال خودم همه چیز داره!!! ولی حتما یه نواقصی هم داره دیگه ). ولی در آخر حق انتخاب با شماست.
راستی یه سری مدار "بسیار" ساده هم دارم که اگه مایل باشید میتونم در اختیارتون بذارم.
شاد و موفق باشید.

RE: بهترین موضوع در کلاس آزمایشگاه معماری - Xilinx - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ

(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)hkarimi نوشته شده توسط:  سلام.
والا من تا حالا با maxplus کار نکردم ولی عاااشق Proteus هستم. جداٌ یه برنامه عالی برای طراحی مداره. همه کار انجام میده. حتی میتونید از میکروکنترولر های AVR و PIC و ... هم استفاده کنید. کار کردن باهاشم بسیار سادس، فقط کافیه دستتون یکم راه بیفته. دسترسی به LED و کلید و IC و بقیه چیزا هم خیلی راحته. فکر میکنم برای آز معماری هر چیزی که لازم باشه رو داره (راستش نمیدونم چی نداره، اطلاعاتم محدوده و الان به خیال خودم همه چیز داره!!! ولی حتما یه نواقصی هم داره دیگه ). ولی در آخر حق انتخاب با شماست.
راستی یه سری مدار "بسیار" ساده هم دارم که اگه مایل باشید میتونم در اختیارتون بذارم.
شاد و موفق باشید.

پروتئوس بیشتر واسه مدارهای الکترونیکی و الکتریکی کاربرد داره...مدارهایی که بیشتر برقی ها بهش علاقه دارن...
ولی MaxPlusII واسه مدارهای منطقی و دیجیتال هست که بیشتر به کاره کامپیوتری ها میاد.
پرتئوس کار کردن باهاش سادست ولی نرم افزارش خیلی مشکل داره که کم کم داره برطرف میشه.مثلا روی سه سیستم یه کاری رو جواب میده ولی یکی دیگه نه.با این حال در نوع خودش منحصر بفرده و من جایگزینی واسش نمی شناسمSmile

بهترین موضوع در کلاس آزمایشگاه معماری - پشتکار - ۲۸ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ

بچه ها ممنونم از جوابهاتون
چطوری میتونم در یک گیت مثلا AND یه تاخیر ایجاد کنم؟ (در max plus)
متشکرم