|
|
ساختمان داده ها - نسخهی قابل چاپ |
|
ساختمان داده ها - hanif - 28 مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ق.ظ
بچهها کسی حل تمرینات هورویتز داره؟ |
RE: ساختمان داده ها - domani - 28 مرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۳۹ ق.ظ)gooshegir نوشته شده توسط: سلام.ساختمان داده رو توی ترم تابستون پاس کرده بودم و اصلا سرکلاس نرفته بودم و فقط برای امتحان خوندم.واسه همین خیلی مشکل داشتم.ساختمان داده پوران پژوهش و نمی دونم اما کتاب مقسمی میتونه کمکت کنه اگه جزوه پارسه رو هم گیر بیاری دیگه بهتر!مطالب و خیلی راحت و روان توضیح داده موفق باشی |
|
ساختمان داده ها - yasemi - 29 مرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۱۶ ب.ظ
جزوه طورانی عالیه مقسمی هم خیلی خوبه |
RE: ساختمان داده ها - gooshegir - 30 مرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۳۹ ق.ظ)gooshegir نوشته شده توسط: سلام.ساختمان داده رو توی ترم تابستون پاس کرده بودم و اصلا سرکلاس نرفته بودم و فقط برای امتحان خوندم.واسه همین خیلی مشکل داشتم. جزوه طورانی رو خوندم.اما نمیدونم حالا مقسمی بخونم یا پوران پزوهش.لطفا راهنمایی کنید. |
RE: ساختمان داده ها - Soheil - 30 مرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۳۳ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ق.ظ)gooshegir نوشته شده توسط: جزوه طورانی رو خوندم.اما نمیدونم حالا مقسمی بخونم یا پوران پزوهش.لطفا راهنمایی کنید.کتاب پوران پژوهش رو ندیدم ولی کتاب مقسمی رو برای دوتا کنکور (کارشناسی، ارشد) خوندم واقعا کمک کرد، به نظرم ساختمان مقسمی بهترین کتاب اونه! بعلاوه از معدود کتابهایی که همه تستها (بیش از ۱۰۰۰تست) داخلش حل شدن! حجم زیادشم اصلا ترس نداره. |
|
ساختمان داده ها - yasemi - 30 مرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۰۱ ب.ظ
کتاب مقسمی خیلی بهتر از یوسفی نوشته |
|
ساختمان داده ها - arezoo.j - 30 مرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۱۱ ب.ظ
کسی از بودجه بندی سوالات اطلاع داره |
|
حل تمرین کتاب قدسی - bitbit - 31 مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ ب.ظ
سلام از دوستان کسی حل تمرین کتاب اقای قدسی رو دارن؟مخصوصا دوستانی که با ایشون پاس کردن ممنون میشم موفق و پیروز |
|
ساختمان داده ها - arezoo.j - 04 شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۵۳ ب.ظ
کسی می دونه از لیست پیوندی , درختها چندتا تست می آد؟ |
RE: حل تمرین کتاب قدسی - yasemi - 05 شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط: سلام آره هر کی داره لطفا لود کنه خیلی بدردبخوره ممنون |
RE: ساختمان داده ها - رضا_ایرانی - ۰۷ شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۵۳ ب.ظ)arezoo.j نوشته شده توسط: کسی می دونه از لیست پیوندی , درختها چندتا تست می آد؟ فکر نکنم توزیع تستها ثابت باشه. اما معمولا از هر کدوم یکی میاد. |
|
ساختمان داده ها - ROZA - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان کسی میدونه از قسمت درخت قرمز -سیاه سوال میاد یا نه؟ توی clrs هست ولی بقیه کتابها زیاد بهش توجه نکردن . تشکر |
RE: ساختمان داده ها - admin - 11 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ب.ظ)ROZA نوشته شده توسط: سلام دوستان این همون min-max هستش و احتمال داره ازش سوال بیاد، خیلی مبحث سختی نیست و در صورت طرح شدن در صورت سوال حتماً توضیح کاملی در موردش داده می شه. |
RE: ساختمان داده ها - رضا_ایرانی - ۱۲ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ب.ظ)ROZA نوشته شده توسط: سلام دوستان بیشتر کتابهای مرجع مثل clrs و هوریتز و کتابهای کنکوری مثل یوسفی این مطلب رو گفتن. |
RE: ساختمان داده ها - luna - 12 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ق.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ب.ظ)ROZA نوشته شده توسط: سلام دوستان فکر نمی کنم سوال بیاد چون جزو سر فصل نیست . سال ۸۷ از B-tree سوال اومده بود که اگه تو اصلاحیهها رو بخونید به دلیل اینکه در سر فصل نبوده حذف شده. فکر کنم قرمز- سیاه هم همینطور باشه |