|
|
اخطار به مانشت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
اخطار به مانشت - admin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
نکته جالب اینه که جدیداً یه جایی به اسم شورای عالی فضای مجازی هم اساماس میفرسته
|
RE: اخطار به مانشت - yaser_ilam_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: نکته جالب اینه که جدیداً یه جایی به اسم شورای عالی فضای مجازی هم اساماس میفرستهاینو از اخبار شنیدم تازه شکل گرفته ![]() گل بود به سبزه نیز آراسته شد ![]()
|
RE: اخطار به مانشت - blackhalo1989 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: نکته جالب اینه که جدیداً یه جایی به اسم شورای عالی فضای مجازی هم اساماس میفرستهقابل توجه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. میتونید حضورا اعتراضات خودتون رو اعلام کنید.
|
RE: اخطار به مانشت - yaser_ilam_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: به هر حال بعضی چیزا بعضی حرفا نباید عنوان بشه بخصوص تو سایتی که خط و مشی اون بیشتر علمی هستشجواد مخلصم حالا سوال من اینه کجا بحث سیاسی بود ؟ عنوان موضوع که اصلا سیاسی نبود بحث در مورد سیستم ....... بود که استفتا رهبر انقلاب رو ....... کرده بود حالا اگه نظرات مشکل داشت میشد حذف کرد اما دوستان کل موضوع رو جرم اینترنتی دونستن و گفتن کامل موضوع رو حذف کنید حالا نمیدونم اون موضوع رو خوندی یا نه اما یه موضوع به نام خلیج فارس خودم قرار دادم الان هستش اونجا خیلی بحث ها تند تر بود اما اونو نگفتن حذف بشه اما چون بحث ..... شد و دستشون رو شد با این دست گلی که به آب داده بودن حالا می خوان حتما هر جور شده این موضوع رو از حافظه مردم پاک کنن .![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: نکته جالب اینه که جدیداً یه جایی به اسم شورای عالی فضای مجازی هم اساماس میفرستهقابل توجه: black جان پیام bad request میده البته واسه من که اینجوره |
|
اخطار به مانشت - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ
بله میدونم دکتر عضو این شورا هستن. دکتر جلیلی از دوستان هستند
|
RE: اخطار به مانشت - blackhalo1989 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: black جان پیام bad request میده البته واسه من که اینجورهمیدونم. هر کاری کردم نشد. توی خود سایت شریف، قسمت خبرها سمت چپ نوشته متن خبر رو. |
|
اخطار به مانشت - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ
اخطارهای ۲ و ۳ و ۴ هم اومدن!! انگار این یه خبر تابناک خیلی خیلی حساس شده ![]() به جرم: ۳/ نشراکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه مقامات ، نهادها و سازمانهای حکومتی. ( بند ۱۱ ماده۶ ق.م و ۶۹۸ ق.م.ا )
|
|
اخطار به مانشت - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
تابناک هم مجبور شد که خبر رو حذف کنه
|
RE: اخطار به مانشت - yaser_ilam_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: تابناک هم مجبور شد که خبر رو حذف کنهعجب تشویش اذهان یعنی دروغه و این عمل .... انجام نشده .البته تا اونجا من میدونم تابناک وابسته به یکی از آقایون رده بالاست که در دفاع مقدس فرمانه ارشد بود حالا زورشون به تابناک برسه تکلیف ما مانشتیا روشنه |
|
اخطار به مانشت - a.hooshmand - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ق.ظ
ظاهرا سیستم جستجو و اخطارهای آنها بر اساس رباتهای اتوماتیک حساس به بعضی از حروف هست به نظر من دسترسی به بخش "مباحث عمومی" را برای کاربرهایی مثل "GoogleBot" و "مهمان" محدود کنید تا احتمال دریافت این نامه ها کمتر شود. در غیر اینصورت در چند روز آینده برای همین تایپیک هم ممکن است دریافت کنید. |
|
اخطار به مانشت - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ق.ظ
نه سیستمشون حساس به حرف نیست. به تمامی جاهایی که این خبر و یا لینکش رو گذاشتن اخطار دادن. ما خودمون تو سایت بارها در مورد فیلتر و .... صحبت کردیم و اخطاری داده نشده. ولی همین دیشب چند تا اخطار اومد که همه برای همون مطلب بود که حذف بشه. سعی میکنم دسترسی به تالار مباحث آزاد رو برای مهمانها محدود کنم. |
|
اخطار به مانشت - nomad:D - 24 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
گریه داره .... |