|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - نسخهی قابل چاپ |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - skygirl_00 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
خوب کی باید مصاحبه کنه با شماها!!!! |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - M@A - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
من هستم جتما حتما حتما این خط اینم نشون
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - samaneh@90 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
من رویای رتبه ی ۱۸ شبکه رو دارم .و مطمئنم اونو به دست میارم. |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - skygirl_00 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
خدا کنه همه ب آرزوهاشون در صورت تلاش برسن ........ |
|
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - unicornux - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ
از الان این قولو میدم که اگه روزانه معماری شریف قبول شم با همه بچه های شریفی این تاپیک جلو دانشکده نفت قرار میزاریم همه مهمون من هرچی بخوان اگه شبانه بیارم که دنگ میگیرم اگه نشدم هم ...
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - skygirl_00 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ
حالا چرا اگه " معماری " قبول شین ، جلو " دانشکده نفت " قرار می زارین!!!!! |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - unicornux - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ
آخه یه محوطه داره جلوش و دانشکده نفت به دانشکده کامپیوتر چسبیده پس از این محوطه به صورت Share شده استفاده کرد!!!! (۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: من رویای رتبه ی ۱۸ شبکه رو دارم .و مطمئنم اونو به دست میارم.یعنی خود ۱۸؟خود خود ۱۸؟اگه خدای نکرده ۱۷ یا ۱۹ شین چی؟ |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - esi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
من که از کنکور حسابی ترسیدم ![]() آزمون بعدیم بعد از اتمام سربازی خواهد بود. ![]() شوخی کردم ، شکی نیست که هر کی بخواد بهترین رتبه رو خواهد آورد . لازمه موفقیت توکل بخدا تلاش و تلاش و تلاش و .... تلاش است. هیچ چیز غیر ممکن نیست مخصوصا برای مردی که اراده دارد. به امید تک رقمی های مانشتی کنکور ۹۲ |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - Parva - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: هیچ چیز غیر ممکن نیست مخصوصا برای مردی که اراده دارد. غیرممکن واژه ای است که فقط در فرهنگ لغات انسانهای احمق یافت می شود. |
|
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - Sunshine Off - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ
به نظرمن رتبه اصلا مهم نیست مهم رضایت داشتن از خود ونتیجه کنکورهست واون موقع احساس موفقیت میکنی.شاید یکی از اینکه مجاز هم شده خوشحال باشه،هدفها وانتظارات فرق میکنه.اما من اصلا از رتبه خودم ونتیجه ای که آوردم راضی نیستم. |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - arixooo - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: من رویای رتبه ی ۱۸ شبکه رو دارم .و مطمئنم اونو به دست میارم. حالا چرا ۱۸؟؟ من دوستم امسال ۱۸ شبکه شد...البته حقش ۱ بود...ولی خوب همه بدشانسی میارن دیگه...اما اگه چیزیو واقعا بخوای و واسش زحمت بکشی ۱۸ که هیچ...۱ هم دور از دسترس نیست...(امروز چه قد این جمله دور از دسترس رو استفاده کردم... )
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mammad_asir - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ
اگه مانشت دوست داشته باشه با رتبه اول شبکه ۹۲ مصاحبه کنه من حاضرم تجربیاتم رو بگم از همین الان |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - engeneer_19 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
من از همین تریبون آزاد اعلام میکنم به لطف و عنایت خدا و پشت کار خود و کمک دوستان و اساتید در رشته مهندسی فناوری اطلاعات موفق به کسب رتبه برتر در این آزمون شدم ![]() ![]() دوستان امضا بدم ؟؟؟؟؟ ![]() مصاحبه هم انجام میدم ![]() ![]() شیرینی هم میدم ![]() پس دعا کنید که رتبه برتری ها باشم
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mammad_asir - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)engeneer_19 نوشته شده توسط: در رشته مهندسی فناوری اطلاعات موفق به کسب رتبه برترسلام امنیت و شبکه مال منه اون دوتا رو میتونی برداری من نمیخوام دوباره میگم رتبه اول شبکه مال استان منه (مازندران) البته اگه از پس این پرسمن بیام |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - engeneer_19 - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: امنیت و شبکه مال منه من خود مدیریت فناوری اطلاعات میخوام بخونم انشالله انشالله همه رتبه های برتر میشیم یک رقمی |