|
|
۱ علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - blackhalo1989 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
تبریک میگم. یکی از کاربرا ادعا کرده بود که دوستش یک میشه منظورش همین ایشون بودن؟ |
علوم کامیپوتر : ۱ - sd_javadi - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: شیـــــــــــــــــره دانشکده علوم کامپیوتر پلی تکنیک Smile تبریک میگم هم دانشکده ای مجتبی خان ما که از کنارت رد میشیم نمیشناسی !!! (۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: تبریک ویژه من رو پذیرا باشید. عالیه. عالی. فکر کنم این پایانه مسیر باشه نه شروع . (۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تبریک میگم. یکی از کاربرا ادعا کرده بود که دوستش یک میشه منظورش همین ایشون بودن؟ من هم خیلی دلم میخواد بدونم اون شخص کی بوده و به چه جراتی ادعا کرده که تمامی درس ها رو ۱۰۰% زده !!! بابت تمامی تبریکات ممنون و بزودی یه مصاحبه رو آماده میکنم . هرچند خودم فکر نمیکنم الگوی خوبی برای درس خوندن باشم ولی چندتا مسیج خصوصی در این باره دادن که بد نیست یک دفعه به سوالاشون جواب بدم. ***البته اگه بقیه دوستان بخوان و حوصله داشته باشن که بخونن .*** |
علوم کامیپوتر : ۱ - M.H.P - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: بابت تمامی تبریکات ممنون و بزودی یه مصاحبه رو آماده میکنم . هرچند خودم فکر نمیکنم الگوی خوبی برای درس خوندن باشم ولی چندتا مسیج خصوصی در این باره دادن که بد نیست یک دفعه به سوالاشون جواب بدم.شما شکسته نفسی میکنید واقعا تبریک میگم حتما یه مصاحبه با جزئیاتش بازم تبریک |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - parsaNA - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
مجتبــــــــــی کیه دیگه ؟ من مجتبی نیستم اشتبا گرفتی
|
علوم کامیپوتر : ۱ - sd_javadi - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: مجتبــــــــــی کیه دیگه ؟ من مجتبی نیستم Big Grin اشتبا گرفتیببخشید ، مجتبی کنارت بود ، سجاد :دی |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - delta - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
تبریک فراوان |
علوم کامیپوتر : ۱ - fatima1537 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: بابت تمامی تبریکات ممنون و بزودی یه مصاحبه رو آماده میکنم . هرچند خودم فکر نمیکنم الگوی خوبی برای درس خوندن باشم ولی چندتا مسیج خصوصی در این باره دادن که بد نیست یک دفعه به سوالاشون جواب بدم.تبریک میگم بهتون به زودی مانشت با شما مصاحبه ای صورت خواهد داد
|
|
علوم کامیپوتر : ۱ - Xilinx - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ
تریک میگم
|
|
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - srazi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ
ای ول ای ول مبارکــــــــــه دست مریزاد، همیشه موفق و سلامت باشید. |
|
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - farahnaz - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
سلام خیلی بهتون تبریک میگم . با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی امیدوارم سربلند و همیشه خوشحال و پیروز باشید .
|
|
علوم کامیپوتر : ۱ - asghar1 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ
آفرین عالیه انشالله که در تمام مراحل زندگیت هم رتبه ۱ رو داشته باشی و موفق باشی |
|
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - hadi8963 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ق.ظ
تبریک من را هم پذیرا باش ![]() ![]()
|
|
علوم کامیپوتر : ۱ - rezvan_m - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ق.ظ
تبرییییک میگم بهتون |
|
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - elize - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ
یه عالمه تبریک کارنامتون خیلی قشنگ و دوست داشتنیه فکر نمی کنم تا حالا اینقدر از دیدن عدد یک خوشحال شده باشید. امیدوارم همه پاسخ تلاششون رو گرفته باشند یک نکته: می شود پس می توانیم
|
|
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - meshkat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ
تبریک میگم انشاء الله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید |