تالار گفتمان مانشت
چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - kadoos - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ

یعنی من نباید کاری کنم و همه کارا رو دانشگاه خودش انجام میده؟

چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - marzieh_s - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ)marzieh_s نوشته شده توسط:  من کسی رو میشناسم که با رتبه ۵۰۰ و خورده ای(دقیقشو نمیدونم) تو رشته IT با معدل ۱۹ و سهمیه رتبه اولی شریف قبول شد.

روزانه یا شبانه؟ چه گرایشی؟
روزانه اما گرایش رو نمیدونم

RE: چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - MEHDI_M - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط:  یعنی من نباید کاری کنم و همه کارا رو دانشگاه خودش انجام میده؟

شما که پیام نور هستید خودتون از دانشگاهتون پیگیری کنید. در ضمن باید تا آخر تیرماه فارغ التحصیل بشید.

RE: چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - karbar - 08 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ

دوستان! از این سهمیه بچه های دانشگاه آزاد هم می تونند استفاده کنند؟؟؟؟
اگر ترم ۸ فارغ التحصیل بشم. و بهمن بعد فارغ التحصیلیم کنکور بدم، می تونم از این سهمیه استفاده کنم؟؟؟ یا حتما باید ترم ۷ کنکور بدم؟؟

RE: چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - unique_as14 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ

(۰۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط:  دوستان! از این سهمیه بچه های دانشگاه آزاد هم می تونند استفاده کنند؟؟؟؟
اگر ترم ۸ فارغ التحصیل بشم. و بهمن بعد فارغ التحصیلیم کنکور بدم، می تونم از این سهمیه استفاده کنم؟؟؟ یا حتما باید ترم ۷ کنکور بدم؟؟

نه / دانشگاه آزادیا نمی تونن استفاده کنن / فقط دولتی غیرانتفاعی پیام نور
تا قبل از مرداد باید فارغ التحصیل بشی حالا چه ۸ترمه چه ۷ ترمه

RE: چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - karbar - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ

(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط:  دوستان! از این سهمیه بچه های دانشگاه آزاد هم می تونند استفاده کنند؟؟؟؟

نه / دانشگاه آزادیا نمی تونن استفاده کنن / فقط دولتی غیرانتفاعی پیام نور
تا قبل از مرداد باید فارغ التحصیل بشی حالا چه ۸ترمه چه ۷ ترمه

ممنون. شما مطمئن مطمئنید دیگه؟
ولی خیلییی نامردیه!!! مگه ماها معدلمون بالا نیست و درس نمی خونیم!!! هرکس تو هر دانشگاهی وقتی نفر اوله به نظرم داره تو سطح خودش بهترین تلاشو می کنه!!!
فکر می کنم این یه جو روانی و یه بازی کثیفه!
خیلی کارشون زشته! سهمیه ۱/۳ واقعا چیزه بزرگیه! مگه آزاد با پیام نور یا غیرانتفاعی چه فرقی داره!

RE: چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - unique_as14 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ق.ظ

(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ)karbar نوشته شده توسط:  ممنون. شما مطمئن مطمئنید دیگه؟
ولی خیلییی نامردیه!!! مگه ماها معدلمون بالا نیست و درس نمی خونیم!!! هرکس تو هر دانشگاهی وقتی نفر اوله به نظرم داره تو سطح خودش بهترین تلاشو می کنه!!!
فکر می کنم این یه جو روانی و یه بازی کثیفه!
خیلی کارشون زشته! سهمیه ۱/۳ واقعا چیزه بزرگیه! مگه آزاد با پیام نور یا غیرانتفاعی چه فرقی داره!

بله / مطمئنم / میتونید دفترچه رو هم ببینید
بازی کثیف؟!
خوب فقط دانشگاه های زیر نظر وزارت علوم از این سهمیه استفاده میکنن / اگه میخوای از شاگرد اولیت استفاده کنی واسه ارشد هم برو دانشگاه آزاد تا بازی کثیفی نباشه Big Grin

چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - just4it - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ

دوستان. مسألتن...

امتیاز شاگرد اولی دانشگاه آزادو ، میشه برای سراسری استفاده نموددد؟؟؟؟

RE: چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - Engineer - 12 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ

سلام
از کی باید برا این موضوع اقدام کرد؟
من دانشجوی ترم هفت جهاددانشگاهی ام(البته ترم ۳ ناپیوسته).آیا شانسی واسه قبولی در دانشگاه اصفهان اونم با سهمیه شاگرد اولی دارم.امسال هم قراره کنکور ارشد بدم که هنوز فارغ التحصیل نشدم که بگم شاگرد اولم!!! یعنی باید واسه کنکور سال بعد(۹۳) اقدام کنم یا همین امسال (۹۲) هم بلافاصله میشه؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

RE: چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - Sunshine Off - 13 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ

(۱۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Engineer نوشته شده توسط:  سلام
از کی باید برا این موضوع اقدام کرد؟
من دانشجوی ترم هفت جهاددانشگاهی ام(البته ترم ۳ ناپیوسته).آیا شانسی واسه قبولی در دانشگاه اصفهان اونم با سهمیه شاگرد اولی دارم.امسال هم قراره کنکور ارشد بدم که هنوز فارغ التحصیل نشدم که بگم شاگرد اولم!!! یعنی باید واسه کنکور سال بعد(۹۳) اقدام کنم یا همین امسال (۹۲) هم بلافاصله میشه؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
باسلام.باید فارغ التحصیل بشی ومعدل کلت توی هم ورودی های خودت اول باشه وبعد از شرکت توی کنکور ومجاز شدن بقیه مراحلش را باید طی کنی.نیازی به اقدام از الان نیست چون باید فارغ التحصیل بشی.موفق باشی.

چطوری میشه از سهمیه رتبه اولی دوره کارشناسی استفاده کرد؟ - mahya92 - 14 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ

بچه های کارشناسی ناپیوسته دیگه نمی تونن از سهمیه شاگرد اولی استفاده کنن
تو دفترچه نوشته