![]() |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - نسخهی قابل چاپ |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - saba_1984 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ
ایشا... که همه دوستان معترض به حقشون برسن ولی وقتی میایی تو دانشگاه و میبینی چند تا استاد و یه لشکر آدم و واسه انتخاب استاد راهنما چه ها که نباید بکنی و هر لحظه ممکنه استاد فیلد مورد علاقه ت پر بشه . گاهی ترجیح میدی اصلا نیای دانشگاه تا این فجایعو ببینی. باور کنید مهدکودکم که بودیم مربیامون بیشتر از حالا بودن. |
RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - Mansoureh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
میدونید همچین هم فکر نکنید ظرفیت ها خیلی جا به جا شده! اولا اینکه میگن ۲۰٪ افزایش ظرفیت داشتیم مختص تمام رشته هاست... برای تمام رشته ها به طور کلی گفتند... ثانیا توی دفترچه زده مثلا ۸ نفر ولی خودتون میاید دانشگاه میبینید که از کنکور ۱۲ نفر میگیرن، ۴ نفر هم استعداد درخشان میان! کلا ظرفیت یه جورایی ۲ برابر میشه... در کل به نظر من نه ظرفیت توی دفترچه زیاد کنن، نه کم! دقیقا همون مقداری که میگن دانشجو بگیرن. در ضمن فوقش ۲ نفر استعداد درخشان بگیرن! روال کار اینه: سنجش به دانشگاه ها اعلام میکنه که هر رشته ات رو چقدر میتونی دانشجو بگیری... دانشگاه براساس ظرفیت خوابگاه و امکانات موجود در دانشکده ها و فضای دانشگاهی، تعداد نفرات رو اعلام میکنه (برای مثال ۸ نفر) اما سنجش توی دفترچه میزنه ۱۴ نفر، در نهایت ۲۰ نفر میگیره!!! دانشگاه ها اینجوری شاکی میشن! مثل امسال دانشگاه شریف که به خاطر خراب کاریه سنجش تصمیم داشت یکسری از بچه های استعداد درخشان رو اخراج کنه! برای همین سر لج و لجبازی سال بعد مطمئنا همون دانشگاه به جای اینکه بگه ۸ نفر میخوام میگه ۴ نفر میخوام که سنجش هر چقدر هم دست ببره داخل پذیرش بیشتر از ۱۰ نفر نشه...! مشکل به نظر من دخالت سنجشه! هر چه بدبختی ما داریم زیر سر همیناست!!! |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - esi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ
راه حل چیه ؟ چطوری اعتراض بزنیم ؟ سیستمشون که بدرده خودشون میخوره ، مسلما جوابگو نیست؟ پس راه حل چیه ؟؟ باید به یه جای معتبر، رسانه ای چیزی بگیم البته حرف بچه ها هم درسته اما مخفی بودن پذیرش کارو واسه بچه ها تو انتخاب گرایشو دانشگاه به مشکل می خورونه |
RE: انتقاد از سنجش.... - neilabak - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ)a i نوشته شده توسط: بچه ها یه چیزی بگم خندتون یا شاید گریتون بگیره . این دوسستون شرایطش شبیه منه .من اصلا برای نرم و هوش نخونده بودم برای آی تی خوندم (فکر کن نه ریاضی نه الکتریکی نه مدار منطقی) ولی سر کنکور ریاضی هر چی یادم بود از قبل زدم از مشترک غیر از درسای مشترک با آی تی مدار منطقی هم هر چی یادم بود زدم از تخصصی هوش چون الگوریتمو خوب خونده بودم(ولی برای الگوریتم آی تی کفاف نمیداد!!! خنده دار نیست باید الگوریتم آی تی راحت باشه) اکثر الگوریتماشو درست زدم.و هوش هم ۳ تا زدم رتبه هوشم شده ۴۲۶ .و الان حیرونم چون نمیدونم هوش شبانه بزنم (میگن قبول میشم!) یا آی تی مجازی(با توجه به اینکه برای سال بعد هم نمیتونم بخونم) پ.ن:سازمان سنجش اگر کلید هوشو برای آی تی درست میکرد شاید اقلا به شبانه آی تی امید داشتم! ![]() |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - hajar2261 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: راه حل چیه ؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - fatemeh85 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ
پذیرش بر اساس لیاقت ؟ خنده داره ![]() مثلا ۲۷ تا سوال از ۵ درس که هرکدوم حداقل ۳ تا رفرنس اصلی داره یا فقط ۱۶ سوال از دروس تخصصی یک رشته نشان دهنده استاندارد بودن یک آزمونه که حالا قراره براساس این آزمون استاندارد داوطلبای با لیاقت انتخاب بشن ؟؟ اصلا کجای دنیا تو یه آزمون معتبر سوالایی هست که براساس عدد دهی بشه به جواب رسید؟ دراین صورت چه فرقی بین کساییکه خوندن با اوناییکه نخوندن وجود داره؟ از کی تا حالا جواب دادن به سوالای آسونی که هر کسی میتونه جواب بده نشان دهنده علم و لیاقت اون شخصه؟؟ سوالای محاسبات امسالو نگاه کنید نه به سالای قبل که تا ۵رقم اعشار باید محاسبه میکردی نه به امسال که اصلا نیاز به محاسبات دقیق نداشت کنکور امسال بعضی از درساش وقعا مسخره بود حالا قبولی تو آزمونی با این سطح نشان دهنده لیاقت شخصه.. ![]() ![]() |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - The BesT - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
به نظرمن خیلی نیازی نیست خودتون را درگیر این بکنید که ظرفیت تو دفترچه کمتر نوشتن! چون فکر کنم غلط چاپی هم دارن ![]() ![]() دانشگاه فلان را میبینی نوشته ۸نفر روزانه میگیره!موقعی که قبول میشی و میری ثبت نام حدود۱۵-۱۶نفری اومدن ثبت نام!!!!! چطوری اینطوری شده رانمیدونم!!!!...نه من میدونم.نه سنجش! فقط خدا میدونه ![]() شما هم انتخاب رشته بکنید....همه جا را بزنید...یه وقت دیدید شد دیگه.....کاریش نمیشه کرد ![]() |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - fatemeh85 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: به نظرمن خیلی نیازی نیست خودتون را درگیر این بکنید که ظرفیت تو دفترچه کمتر نوشتن!سلام شما که اصفهان می خونید نمی دونید پارسال تو گرایش معماری دانشگاه اصفهان تا چه رتبه ای پذیرش داشت؟ (البته این سوال ربطی به این تاپیک نداره ببخشید) |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - The BesT - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: به نظرمن خیلی نیازی نیست خودتون را درگیر این بکنید که ظرفیت تو دفترچه کمتر نوشتن!سلام تا جایی که میدونم دوست خودم با۴۰۰ آموزش محور معماری اصفهان قبول شده ۳۰۰ هم پژوهش محور داشتیم. تا ۲۵۰ پارسال صنعتی اصفهان قبول شدن و ۲۷۰ به بعد اصفهان |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - taraneh123 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ
ببخشید سوال من هم غیر مرتبط هست :-) نرم افزار اصفهان پارسال تا چه رتبه ای قبول شدند ؟ |
RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - Masoud05 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط:ظاهراً سوال های غیر مرتبط از شما زیاد میپرسن(07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: به نظرمن خیلی نیازی نیست خودتون را درگیر این بکنید که ظرفیت تو دفترچه کمتر نوشتن!سلام ![]() ![]() |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - The BesT - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
حدود قبولی نرم افزار اصفهان ۳۰۰-۴۰۰ هست هوش هم مثل نرم افزار در حدود ۳۰۰-۲۵۰قبول هستن. معماری با ۲۷۷-۲۷۰-۳۲۰ پژوهش محور و تا حدود۴۰۰ آموزش محور =========== صنعتی اصفهان حدود ۲۲۰-۲۵۰ معماری میدونم قبول شدن =========== البته این هم بگم که قبولی هرسال کاملا متفاوت با سالهای قبل هست سال۸۹ با رتبه ۳۱۰روزانه شهیدبهشتی قبول شده بودن(معماری) و من هم یه جورایی مطمین بوودم نهایتا شبانه علم و صنعت قبولم! ولی هیچکدوم از شبانه های دانشگاههای تهران قبول نشدم! اینم بگم با رتبه من دانشگاه شیراز و صنعتی شیراز و صنعتی اصفهان که انتخابهای قبلی من بود روزانه و شبانه اش قبول نشدم! اصلا قبولی ها یه جوری بود ![]() |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - fatima1537 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ)a i نوشته شده توسط: بچه ها یه چیزی بگم خندتون یا شاید گریتون بگیره .من هم دیدم.تازه اون برقی که من دیدم مدتها بود که از درس فاصله هم گرفته بود.ولی ریاضی و باطبع مدارش قوی بود و رباتیک یه دانشگاه خوب قبول شد.اونوقت ما!نمیدونم بدشانسیم؟نمیدونم چی بگم |
RE: انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - Masoud05 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: اینم بگم با رتبه من دانشگاه شیراز و صنعتی شیراز و صنعتی اصفهان که انتخابهای قبلی من بود روزانه و شبانه اش قبول نشدم!معماری که توی شیراز سال قبل اصلا نداشت! من یه جا دیدم با حدود ۲۵۰ روزانه صنعتی اصفهان قبول شدن . فکر کنم صنعتی اصفهان نسبت به شیراز رتبه بهتری میخواد پس شاید تا ۳۰۰ ( رتبه بر اساس سال قبل ) شیراز قبول میشدن (البته گرایش هوش رو میگم ) . |
انتقاد از سنجش.... (کاهش ظرفیت ها) - nomad:D - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ
من خوشحال شدم از اینکه ظرفیت ها کم شده. البته امیدوارم که همینطور که میگن کم بگیرن یه فرقی بین کارشناسی با ارشد باید باشه دیگه کسی که میخواد دانشگاه سراسری ارشد بخونه به احتمال زیاد هدفش کسب معلومات نه صرف مدرک این دانشگاهها باید یه کیفیتی هم داشته باشن |