تالار گفتمان مانشت
۲۹۸ معماری - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
۲۹۸ معماری - unique_as14 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ق.ظ

حالا کجاهارو انتخاب رشته کردی؟

RE: ۲۹۸ معماری - mamani - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  تبریک میگم Smile
مطمئن باشید صنعتی اصفهان روزانه قبول میشید.
حتی به شبانه ی علم و صنعت هم فکر کنید

آره با ۳۰۳ شبانه علم و صنعت قبول شده
بعد اگه پولش مهم نیست شبانع علم و صنعت بهتره خصوصا اگه بخواین از ایران برین

RE: ۲۹۸ معماری - ida_isp - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ

هنوز وارد نکردم اما احتمالا اینجوری:۱-علم و صنعت ۲-شهید بهشتی ۳- اصفهان ۴- صنعتی اصفهان ۵-شبانه علم و صنعت ۶-شبانه صنعتی ۷-آموزش محور اصفهان ۸-شبانه آموزش محور صنعتی
احتمالا اولویتم این باشه...

با ۳۰۳ شبانه علم و صنعت؟!!! البته ‍ارسال خیلی بهتر بوده...الآن دیگه فکر نکنم بشه البته چون اصفهانی هستم روزانه دانشگاه اصفهان رو ترجیح میدم...
بسیار ممنونم از راهنمایی همگی

RE: ۲۹۸ معماری - unique_as14 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ

(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  هنوز وارد نکردم اما احتمالا اینجوری:۱-علم و صنعت ۲-شهید بهشتی ۳- اصفهان ۴- صنعتی اصفهان ۵-شبانه علم و صنعت ۶-شبانه صنعتی ۷-آموزش محور اصفهان ۸-شبانه آموزش محور صنعتی

با ۳۰۳ شبانه علم و صنعت؟!!! البته ‍ارسال خیلی بهتر بوده...الآن دیگه فکر نکنم بشه البته چون اصفهانی هستم روزانه دانشگاه اصفهان رو ترجیح میدم...

چرا اصفهان به صنعتی اصفهان ترجیح میدی؟ مگه از صنعتی راضی نبودی؟ مگه نمیگن صنعتی تو معماری قوی تره

چرا اول علم و صنعت؟ شهید بهشتی که خیلی بهتره

RE: ۲۹۸ معماری - ida_isp - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  هنوز وارد نکردم اما احتمالا اینجوری:۱-علم و صنعت ۲-شهید بهشتی ۳- اصفهان ۴- صنعتی اصفهان ۵-شبانه علم و صنعت ۶-شبانه صنعتی ۷-آموزش محور اصفهان ۸-شبانه آموزش محور صنعتی

چرا اصفهان به صنعتی اصفهان ترجیح میدی؟ مگه از صنعتی راضی نبودی؟ مگه نمیگن صنعتی تو معماری قوی تره

چرا اول علم و صنعت؟ شهید بهشتی که خیلی بهتره

خب قوی تر هست اما راستش اصلا از اون دانشگاه اون محیط اون دانشکده خوشم نمیاد!!!!SadConfused اما به زور اطرافیان مجبور شدم بالاتر بزنم! و حتی شبانشو از آموزش محور اصفهان بالاتر زدم!!!!SadSadSad شهیدبهشتی رو اول زدم واسه قشنگی!Smile

RE: ۲۹۸ معماری - unique_as14 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ق.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  خب قوی تر هست اما راستش اصلا از اون دانشگاه اون محیط اون دانشکده خوشم نمیاد!!!!SadConfused اما به زور اطرافیان مجبور شدم بالاتر بزنم! و حتی شبانشو از آموزش محور اصفهان بالاتر زدم!!!!SadSadSad شهیدبهشتی رو اول زدم واسه قشنگی!Smile

شهید بهشتیو که اول نزدی / نوشتی علم وصنعت!
پس هدفت دانشگاه اصفهانه / میشه بگی چرا صنعتی اصفهان نه؟

RE: ۲۹۸ معماری - ida_isp - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  خب قوی تر هست اما راستش اصلا از اون دانشگاه اون محیط اون دانشکده خوشم نمیاد!!!!SadConfused اما به زور اطرافیان مجبور شدم بالاتر بزنم! و حتی شبانشو از آموزش محور اصفهان بالاتر زدم!!!!SadSadSad شهیدبهشتی رو اول زدم واسه قشنگی!Smile

درسته بیشتر دوس دارم اصفهان قبول بشم اما نمیدونم میشه یا نهSad گفتم که چون کارشناسی اونجا بودم زیاد از اون دانشگاه خوشم نمیادSad ولی مسلما هم اسمش هم استاداش بهترن.... اما نمیفهمم شما که میخواید اصفهان باشید چرا صنعتی رو انتخاب نکردین؟!!! :O

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  خب قوی تر هست اما راستش اصلا از اون دانشگاه اون محیط اون دانشکده خوشم نمیاد!!!!SadConfused اما به زور اطرافیان مجبور شدم بالاتر بزنم! و حتی شبانشو از آموزش محور اصفهان بالاتر زدم!!!!SadSadSad شهیدبهشتی رو اول زدم واسه قشنگی!Smile

ای بابا چه فرقی میکنه من که احتمال قبولیم تو همین اصفهانشم کمه با این وضع ظرفیتا چه برسه به تهران!!Smile

RE: ۲۹۸ معماری - unique_as14 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  درسته بیشتر دوس دارم اصفهان قبول بشم اما نمیدونم میشه یا نهSad گفتم که چون کارشناسی اونجا بودم زیاد از اون دانشگاه خوشم نمیادSad ولی مسلما هم اسمش هم استاداش بهترن...

من در مورد استاداش تحقیق کردم / چیزی از هم دیگه کم ندارن / صنعتی دکتر سماوی، دکتر فنایان، دکتر هاشمی، دکتر خدیراوی و ... داره و اصفهان دکتر موحدی نیا، دکتر وفایی، دکتر نیک مهر، دکتر خیامباشی، دکتر زمانی و ... داره که به نظرم خود دکتر موحدی نیا خودش در مقابل همه اونا کافیه

۲۹۸ معماری - Xilinx - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ

ولی یه چیزی که هست معدل دانشگاه صنعتی رو با یه ضریبی نسبت به بقیه می سنجند...
که البته فکر کنم واسه دکترا هم معدل خیلی به کار نیاد Smile