|
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش در زمینه اصلاحیه دفترچه و ویرایش انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اطلاعیه جدید سازمان سنجش - مازیار صفایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: امکان ویرایش وجود داره.... نگران نباشید... نمی دونم چرا روی لینک ویرایش کلیک می کنیم هیچ چیزی وجود نداره که ویرایش بشه کرد.... چی کار کنیم؟
|
RE: اطلاعیه جدید سازمان سنجش - ida_isp - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: امکان ویرایش وجود داره.... نگران نباشید... آره فقط توضیح داده! اما نداره!! (
|
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش - مازیار صفایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ
واقعا موندم به این سنجش چی باید گفت مثلا اومدیم دیروز صبح انتخاب رشته کنیم که نخوریم به سرور DOWN شده! روز آخر میان اصلاحیه می زنن و تمدید می کنن! |
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش - uniquegirl - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
چه جالب! منم اومده بودم بپرسم چرا امکان ویرایش نداره. عجـــــــــــــــــــــــب!!! |
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش - arixooo - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
الان من اصلاحیات رو دیدم...در مورد افزایش ظرفیت در آی تی که فقط مجازی و یکی ۲ تا غیر انتفاعی اضافه شده...اما در مورد شریف حرفی نزده...معمولا نباید الان میگفتن که شریف از گرایش ۲و۳ برمیداره نه ۱و۴(توی آی تی)؟؟؟؟ |
RE: اطلاعیه جدید سازمان سنجش - مازیار صفایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: الان من اصلاحیات رو دیدم...در مورد افزایش ظرفیت در آی تی که فقط مجازی و یکی ۲ تا غیر انتفاعی اضافه شده...اما در مورد شریف حرفی نزده...معمولا نباید الان میگفتن که شریف از گرایش ۲و۳ برمیداره نه ۱و۴(توی آی تی)؟؟؟؟ والله فکر کنم نعوذبالله خدا هم از کار این سنجش سر در نیاره! آخه یکی نیست به اینا بگه شب روز آخر میایین اعلام می کنید که فردا اصلاحیه می یاد؟ اگه کسی قبلش انتخاب رشته کرده باشه و از ویرایشش هم استفاده کرده باشه چی؟ یعنی تیم برنامه نویسی تون اینقدر آن لاین نیست که اینو تشخیص بده و سریع اقدام کنه که یک استثنا برای اون ها هم قائل بشه؟ الان منم که یک بار حق ویرایش دارم معلوم نیست چرا لینکش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نوشته مهلت ویرایش از ساعت ۱۸ روز ۱۰ خرداد تا یازهم ( غلط املایی سنجش) ....... یعنی چی واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش در زمینه اصلاحیه دفترچه و ویرایش انتخاب رشته - arixooo - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
ساعت گذاشتن لینک رو طبق معمول اعلام نکردن...شاید باید همینجور پا در هوا بمونیم تا چند ساعت دیگه |
RE: اطلاعیه جدید سازمان سنجش در زمینه اصلاحیه دفترچه و ویرایش انتخاب رشته - مازیار صفایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: ساعت گذاشتن لینک رو طبق معمول اعلام نکردن...شاید باید همینجور پا در هوا بمونیم تا چند ساعت دیگه ما هی به شما "مثبت" می دهیم جبران منفی های اون تاپیک رو بکنه! ![]() ممنون.... مثل اینکه دوباره باید تیک F5 بگیریم ببینیم کی لینک فعال می شه! ![]() ![]() ![]()
|
RE: اطلاعیه جدید سازمان سنجش در زمینه اصلاحیه دفترچه و ویرایش انتخاب رشته - arixooo - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: ساعت گذاشتن لینک رو طبق معمول اعلام نکردن...شاید باید همینجور پا در هوا بمونیم تا چند ساعت دیگه جبران اون منفی ها که یه چند ماهی طول میکشه..اما باز هم دمت گرم
|
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش در زمینه اصلاحیه دفترچه و ویرایش انتخاب رشته - مورتن - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ب.ظ
همیشه یک چند نفری هم اضافه تر در موقع اعلام نتایج بر میدارند. |
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش در زمینه اصلاحیه دفترچه و ویرایش انتخاب رشته - azad_ahmadi - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
خدا نکنه اون روز برسه که کنکور ارشد هم بشه مسخره ی خاص و عام. با این ظرفیت هایی که دانشگاه های غیرانتفاعی دارن می گیرن(نرم افزار)، کم کم دارن ارزش قبولی رو کم می کنن. .................. من شدیدا با گسترش دانشگاه های غیرانتفاعی(البته دانشگاه های) مخالفم. |
|
اطلاعیه جدید سازمان سنجش در زمینه اصلاحیه دفترچه و ویرایش انتخاب رشته - MSZ - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ق.ظ
پاسخ دکتر ربیعی در باره اخذ دانشجوی آی تی در کنکور امسال: سلام شریف ۳ گرایش شبکه های کامپیوتری امنیت و مدیریت سیستم های اطلاعاتی را به صورت داخلی دارد ولی در کنکور به صورت عمومی دانشجو می پذیرد قرار است در سال آینده این قانون تغییر پیدا کند و در ۳ گرایش فوق به صورت مجزا دانشجو بپذیرد --- ظاهرا (البته امسال) اونی هم که بخواد شریف شبکه بخونه باید رتبه تجارتش خوب باشه!!! حالا چرا، من نمیدونم!!!! |