|
|
دانشگاه یزد (شبکه)، ارومیه (شبکه)، قم(تجارت) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: دانشگاه یزد (شبکه)، ارومیه (شبکه)، قم(تجارت) - M.R.Y - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)amin_tak نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون کدومو تو اولویت قرار بدم ؟ دوست عزیز ببین من دانشجوی ارشد دانشگاه صنعتی هستم...احساس کردم بعضی از دوستان نسبت به ارومیه و ۲ دانشگاهش کم لطفی کردن و اطلاعات دقیقی ندادن...دانشگاه ارومیه و صنعتی ارومیه ۳ تا استاد داره که تو هر ۲ دانشگاه تدریس میکنن.. دکتر باقرزاده دکتر یوسفی و دکتر سلوک...دکتر باقرزاده درسای اصلی گرایش IT رو میده مث data mining و multi-agent system و شبکه پیشرفته تو صنعتی با دکتر سلوک و ارومیه با دکتر یوسفی...ارزیابی کارایی تو هر ۲ دانشگاه دکتر یوسفی درس میده و وایرلس رو هم همچنین..دکتر باقرزاده تو دانشگاه ارومیه سیستم توزیع شده(اجباری برای شبکه)تدریس میکنه...فرآیند اتفاقی(درس اصلی)با دکتر سلوک(از ترم آینده)قرار ارائه بشه(دانشگاه ارومیه). به لحاظ استاد اعتراف میکنم هر ۳ استاد،استادای با کلاسی هستن و بسیار بد نمره...اگر خواستید صنعتی رو بزنید و گرایش IT رو،(اگر من جای شما بودم بعد یزد اینجا رو میزدم)درسای هوش گسترده(دکتر پورمحمود) و خود ITM(دکتر احمدی) هم ارائه میشن گرایش با استادتریه و دستتون برای پایان نامه بازتره... اما به نظرم دانشگاه یزد رو اولویت قرار بدین بعد صنعتی و بعد ارومیه..... موفق باشین |