تالار گفتمان مانشت
دانشگاه یزد (شبکه)، ارومیه (شبکه)، قم(تجارت) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: دانشگاه یزد (شبکه)، ارومیه (شبکه)، قم(تجارت) - M.R.Y - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ق.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)amin_tak نوشته شده توسط:  دوستان به نظرتون کدومو تو اولویت قرار بدم ؟
با توجه به آمار قبولی سال قبل در هر سه شانس قبولی بالایی دارم.
بعد از ظهر دیگه میرم برا انتخاب رشته هنوز هم در ترتیب بالا دودلم.
ممنون میشم سریعتر نظرتون رو بگین.

دوست عزیز ببین من دانشجوی ارشد دانشگاه صنعتی هستم...احساس کردم بعضی از دوستان نسبت به ارومیه و ۲ دانشگاهش کم لطفی کردن و اطلاعات دقیقی ندادن...دانشگاه ارومیه و صنعتی ارومیه ۳ تا استاد داره که تو هر ۲ دانشگاه تدریس میکنن..
دکتر باقرزاده دکتر یوسفی و دکتر سلوک...دکتر باقرزاده درسای اصلی گرایش IT رو میده مث data mining و multi-agent system و شبکه پیشرفته تو صنعتی با دکتر سلوک و ارومیه با دکتر یوسفی...ارزیابی کارایی تو هر ۲ دانشگاه دکتر یوسفی درس میده و وایرلس رو هم همچنین..دکتر باقرزاده تو دانشگاه ارومیه سیستم توزیع شده(اجباری برای شبکه)تدریس میکنه...فرآیند اتفاقی(درس اصلی)با دکتر سلوک(از ترم آینده)قرار ارائه بشه(دانشگاه ارومیه).
به لحاظ استاد اعتراف میکنم هر ۳ استاد،استادای با کلاسی هستن و بسیار بد نمره...اگر خواستید صنعتی رو بزنید و گرایش IT رو،(اگر من جای شما بودم بعد یزد اینجا رو میزدم)درسای هوش گسترده(دکتر پورمحمود) و خود ITM(دکتر احمدی) هم ارائه میشن گرایش با استادتریه و دستتون برای پایان نامه بازتره...
اما به نظرم دانشگاه یزد رو اولویت قرار بدین بعد صنعتی و بعد ارومیه.....
موفق باشین