![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - نسخهی قابل چاپ |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - ania_13 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: به نظرم بهترین کار اینه که از کتاب حقیقت بخونیم و تمرینات کتاب رفرنس ها را به کمک هم جمع کنیمموافقم |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MONA_STAR - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: اگه منظور شما از کتاب مرجع زبان اصلی همین کتاب راس هست فکر کنم ترجمه اش این کتاب باشه. کتاب پارسه ایشون هم تغییر میکنه؟ |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - mrousta - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: خوب حالا چه روشی رو برای خوندن این درس توصیه می کنید؟ دوست من ببین،به نظر من بهترین کار واسه خوندن شبکه اینه: توی تابستون فقط کتاب گارسیا رو فصل به فصل بخون و بعد از خوندن هر فصل تمرین های اون فصلو حل کن(جواب تمرینا هم توی CDی خود کتاب گارسیا هست) بعدش ( از اول مهر) میتونی شروع کنی به خوندن کتاب جدید شبکه حقیقت و حل تستای اون و در همین مدت اگه وقت اضاف آوردی بهتره چنتا از تستای مهم کتاب ۳۰۰۰ مسئله حل شده ی دکتر فتحیان رو حل کنی البته اینا تجربه ی شخصی من بود و در ضمن من با این روش توی آزمونای پارسه همه ی سوالای شبکه رو حل می کردم(به راحتی) ولی از اونجایی که سوالای شبکه ی کنکور امسال یه جور سنت شکنی بود ،من ۲تا تست بیشتر نتونستم بزنم ![]() به هر حال تا سال قبل همه ی کنکورا از یه روند کلی طرح سوال برخوردار بودن ، فکر نمیکنم نیاز به خوندن رفرنس دیگه ای به غیر از اینا که گفتم باشه ، دیگه تصمیم آخر با خودته ![]() |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - s.sadri - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ)mrousta نوشته شده توسط: اگه وقت اضاف آوردی بهتره چنتا از تستای مهم کتاب ۳۰۰۰ مسئله حل شده ی دکتر فتحیان رو حل کنی سلام دوست عزیز چطوری میشه تشخیص داد که کدوم تستا مهم هستن تو این ۳۰۰۰ مسئله؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - mrousta - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ق.ظ)s.sadri نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ)mrousta نوشته شده توسط: اگه وقت اضاف آوردی بهتره چنتا از تستای مهم کتاب ۳۰۰۰ مسئله حل شده ی دکتر فتحیان رو حل کنی سلام دوست عزیز معمولا چندتا تا مسئله ی آخر هر فصل مهم تر (و سخت تر) هستن یه فصلش رو که حل کنی روتینش میاد دستت ، معمولا تستاش شبیه به تستای کتاب حقیقت هست |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - ania_13 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
من این کتاب ۳۰۰۰ مسئله رو خریدم اما خیلی از تستاش نامربوطه |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - Mohammad-A - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
متأسفانه برای شبکه نمیشه نسخهی قطعی داد. حالا باید یکم منتظر بمانیم تا نسخهی تازهی کتاب دکتر حقیقت ببینیم چطور هست... |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - Victorious - 02 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ق.ظ
یه خواهش !؟ هر وقت نسخه جدید کتاب دکتر حقیقت اومد همین جا خبرش و می دین لطفا مرسی |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - phoenix.softeng - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ
گفتن خوشبینانه ۱ ماه دیگه... |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - zeinab - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
اونوقت این کتاب جدید دکتر حقیقت که اومد کجا میشه تهیه ش کرد؟! همون نمایندگی های پارسه؟ |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - phoenix.softeng - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
بله احتمالا! در این مورد هم هر وقت چاپ شد سعی میکنم حتما خبر بدم ظاهرا فصل های اول مشترکه و گفتن فعلا از همون کتاب قدیمی میشه استفاده کرد. |
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - pita - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
-برای شبکه ایا خوندن کتاب انتقال داده ها هم لازمه ؟اگر بله مال کدوم نویسنده؟ -من براش شبکه پوران و دارم و شبکه های کامپیوتری تننباوم ترجمه ملکیان و زارع پور که ۸۳۲ صفحست. به نظر شما اول پوران رو بخونم یا تنباوم ؟ اصلا این کتابی که من خریدم خوبه؟ چون چند نفر اینجا گارسایا و راس و حقیقت و معرفی کردن |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - zeinab - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: -برای شبکه ایا خوندن کتاب انتقال داده ها هم لازمه ؟اگر بله مال کدوم نویسنده؟ ببینین وقتی میگن فلان کتاب بهتره منظور این نیشته که با کتابای دیگه کلا متفاوت باشه!! اکثر مواقع نحوه گفتن مطلب فرق میکنه که اگر شما تننباوم رو میفهمی فکر نکنم مشکلی باشه! |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - phoenix.softeng - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: -برای شبکه ایا خوندن کتاب انتقال داده ها هم لازمه ؟اگر بله مال کدوم نویسنده؟ شبکه پوران که دکتر حقیقت تا جایی که یادمه گفتن برا آزاد خوبه شبکه های کامپیوتری تننباوم هم گفتن برا استادای بیسواده!رویکرد حل مساله نداره و شبیه یه دایره المعارف شبکه ست!!!(اینا صحبتهای ایشون هستن) |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - pita - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)phoenix.softeng نوشته شده توسط:(06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: -برای شبکه ایا خوندن کتاب انتقال داده ها هم لازمه ؟اگر بله مال کدوم نویسنده؟ ![]() |