![]() |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - uniquegirl - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)mjzarrin نوشته شده توسط: دوستان واقعا سپاس گذارم. فکر می کنم همین الان هم یه رکورد جدید زده باشین ![]() اینکه تخصصی همه گرایش ها رو جواب دادین، فوق العاده ست... امیدوارم همیشه موفق باشید ![]() |
رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - younes - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ
تبریک ![]() واقعا تعجب کردم این درصدها اصلا به معدلتون نمیخوره :huh: ![]() ![]() تعریف کنین چی کار کردین؟ وردی ، دعایی ، چیزی اگه بلدین به ما هم بگین ثواب داره ![]() ![]() ![]() |
رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - alireza.mehdizadeh - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
شاهکار که میگن یعنی همین دمتون گرم |
رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - مهندس الهام - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
منم بهتون تبریک می گم. امیدوارم شهریور همه به نتیجه دلخواهمون برسیم. |
RE: رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - ماه بانو - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
بسیااار تبریییک موفق باشیید |
رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - mjzarrin - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
سلام دوستان عزیز. خیلی خیلی ممنونم. امیدوارم تجربه هام بتونه به شما هم کمک کنه. |
رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - askary_amir69 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
منم تبریک میگم دوست عزیز بگو چطور باید درسا رو خوند؟؟؟ راستی چه گرایشی میری؟ چه دانشگاهی؟ موفق باشی |
RE: رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - zohre shah - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)mjzarrin نوشته شده توسط: سلام دوستان. ایوووووووووووووووووول شما قهرمان ما معدل ۱۲ای ها هستین ![]() |
رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - esisonic - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ
خیلی بهتون تبریک میگم...ایشالا P.H.D فقط دو تا سوأل: ۱-ظاهرا ً در طول دوره کارشناسی درس خون نبودین و با حداقل معدل مدرکتون رو گرفتین...چی شد که انقد پیشرفت کردین؟ ۲- مراجعتون چی بود؟؟ |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - rozh66 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ
بچه ها کارنامشون فتوشاپه باورنکنید.....همه گرایش ها روبزنی..... ![]() شوخی کردم بخندید.منم به نوبه خودم تبریک میگم ومشتاقم که مصاحبه تون رو بخونم.....این کارنامه حتما نتیجه تلاشتون وکمک الله است.موفق باشید ...... |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - باران سپهری - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
آفرین! خیلی خیلی تبریک میگم. ان شاءالله توی همه مراحل زندگی تون موفق باشید. تموم فوت و فنونی که به این شاهکار عسل آب کن رسید رو لطف کنید بگید که انشاءالله همه بتونیم استفاده کنیم. بارک الله به این اراده.... |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - nana0 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
سلام تبریک میگم خیلی خوب بود لطفا بگید که چی کارااااا کردین چیا خوندین .استفاده میکنیییییییییییییم مرسییی |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - MoonRise - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
تبریک لطفا درباره ی این موفقیت با ما بیشتر صحبت کنید |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - esi - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
تبریک تبریک تبریک دوست عزیز عالیه ما شاید نتونیم بریم شریف ، سلام مارو برسون !! واقعا عالی زدی کارت درسته رفیق |
RE: رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - mjzarrin - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)mjzarrin نوشته شده توسط: دوستان واقعا سپاس گذارم. سلام موج ، خوب شد از سربازی برگشتی . واقعا خوشحال شدیم. هم من هم شهریار. دوستان مصاحبه رو تا سه ساعت دیگه آپلود می کنم. چون دوستان لطف زیاد داشتند ، من سعی کردم خیلی کامل توضیح بدم، از دوستانی که خیلی منتظر بودند معذرت می خوام. |