تالار گفتمان مانشت
تمام قبولی های مهندسی کامپیوتر ارشد ۹۱ مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
تمام قبولی های مهندسی کامپیوتر ارشد ۹۱ مانشت - salnet - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ

ممنون از زحمتی که کشیدید. لطف کنید در صورت یافتن اطلاعات جدیدتر فایل رو آپدیت کنید.
ممنون

RE: تمام قبولی های مهندسی کامپیوتر ارشد ۹۱ مانشت - Xilinx - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)parva نوشته شده توسط:  
(08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ)nmusavi نوشته شده توسط:  شما که این همه لطف کردید یه لطفی کنید درصدها رو هم قرار بدید فکر میکنم بهتر باشه.
دوست عزیز بعد اینکه نتایج اعلام بشه این فایل ویرایش میشه و محل قبولی ها اضافه میشه و هم اینکه دوستانی که از قلم افتادن اضافه خواهند شد، در مورد درصد ها هم بگم که برای رشته ی آی تی و علوم کامپیوتر کارنامه هارو تو یک فایل جمع بندی کردم ولی برای مهندسی کامپیوتر چون تعداد زیاد بود به تعویق افتاد، اشالله بعد قبولیشون حتما مجموعه کارنامه ها هم قرار داده میشه.

ممنون از زحمتی که می کشیدSmile

RE: تمام قبولی های مهندسی کامپیوتر ارشد ۹۱ مانشت - kabirkooh - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ

(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)saeedhlk نوشته شده توسط:  با سلام

parva منم دانشورانی هستم ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رتبه ارشدم ۱۳۱ شده منو که از قلم انداختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
تبریک میگم قبولیتونو
منم سال قبل علم و صنعت قبول شدم از دانشوران تبریز
مث اینکه دانشورانم داره خودشو می کشونه بالا
بازم تبریک میگم
به امید موفقیت همه دانشورانیا

تمام قبولی های مهندسی کامپیوتر ارشد ۹۱ مانشت - moha - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ

مرسی خیلی خوبه

کاش یکی لیست کتابهایی که خودندن و اینجوری آماده میکرد!

RE: تمام قبولی های مهندسی کامپیوتر ارشد ۹۱ مانشت - maryam.taby - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ

بچه ها میشه بگین چطوری درس خوندین و روزی چند ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترو خدا بگین

RE: تمام قبولی های مهندسی کامپیوتر ارشد ۹۱ مانشت - Masoud05 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ

(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ)maryam.taby نوشته شده توسط:  بچه ها میشه بگین چطوری درس خوندین و روزی چند ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترو خدا بگین

برو مصاحبه های بچه های موفق رو بخون از سال ۸۹ تا ۹۱ داریم ، قبلش هم هست اما ۳ سال اخیر ، یه مرجع بینظیر برای تازه کارهاست Smile