|
|
ایجاد یک آرایه سلولی ۱*۳ در یک سلول در نرم افزار مطلب - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: ایجاد یک آرایه سلولی ۱*۳ در یک سلول در نرم افزار مطلب - maryam bagheri - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ
سلام دوستان خوبید؟ من اون خطا رو برطرف کردم یعنی الآن آرایه سلولی از سلول ها را دارم و همونطور که میخوام اجرا میکنه(که این چیزی که به دست آوردم برای ورودی متغیر voldata در تابع اصلیم هست که قراره اطلاعات تصاویر درش قرار بگیره حالا این کار انجام شده)، حالا اون تابع اصلیم متغیر voldata سه اطلاعات [height][width][Length] درش قرار میگیره در حالیکه کدی که من در editor نوشتم بصورت {voldata{i}{1}=face{j این هست که این به معنای سلول هست دیگه، حالا باید یا سلول رو به آرایه تبدیل کنم یا کلا کد اصلیم رو تغییر بدم . شما چه پیشنهادی دارید؟ وقتم هم خیلی کم هست باید رو فاز دسته بندی هم کار کنم تازه دو تا فایل رو پیوست کردم یعنی کدی که در editor نوشتم(manafzade.m) و کد تابع اصلیم (LBP-TOP.m) ممنون میشم بازم کمکم کنیدمرسی [attachment=5195] [attachment=5196] |
|
RE: ایجاد یک آرایه سلولی ۱*۳ در یک سلول در نرم افزار مطلب - maryam bagheri - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان خوبید؟ من اون مشگلی که داشتم حل شد ولی الآن به این نتیجه رسیدم با این پایگاه داده ای که دارم نمیتونم برای محاسبه همسایگی از روش دایره ای استفاده کنم (یعنی نمیشه در هربلوک یه دایره زد و ۸ همسایگی رو محاسبه کرد)باید از روش مربعی استفاده کنم و کدش رو ندارم خواستم درخواست کنم اگر کسی این کد آماده رو داره یا این روش رو بلد هست به من کمک کنه مرسی |