![]() |
سوال کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۸۷ (محاسبات) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - **sara** - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: متوجه شدم. ولی اینطور که نمیشه یه گزینه رو رد کرد!متوجه شدم ![]() ولی فکر می کنم که باید فقط یک حالت نتیجه بده. مثل مدار مقایسه کننده. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - hadi_m - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: متوجه شدم. ولی اینطور که نمیشه یه گزینه رو رد کرد! خب حق با شماست صورت مسئله تنها حالت A<B رو میخواد و من فکر کردم مقایسه دوعدد رو مد نظر داره نه صرفا A<B ![]() با این تعابیر اینجوری بیان می کنم که بنا به صورت مسئله A<B میباشد و اما در مورد عملگرها که میتوانیم فرض کنیم! ![]() دو تا فرض می کنیم چون نوع عملگر مشخص نیست !! ابتدا فرض میکنیم که این عملگر , عملگر xnor است لذا گزینه یک گفته برای اعداد با علامت در صورتی A < B است که داشته باشیم [tex]S Xnor V Xnor Z = 1[/tex] اما همانطور که میدانیم در سیستم مکمل دو بعد از تفریق (A+B'+1) در صورتی که A<B باشد داریم S xor V =1 , Z=0 که xnor اینها صفر میشود و لذا با شرط داده شده جور در نمی اید . و اما فرض دوم : فرض میکنیم عملگر داده شده عملگر Xor باشد در این حالت هم بنا به صورت مسئله گفته اگر دو عدد بدون علامت باشند در صورتی A<B میباشد که داشته باشیم : [tex]C Xor Z = 1[/tex] ما میدوانیم که در سیستم بدون علامت اگر A<B باشد انگاه با تفاضل دو عدد A-B خواهیم داشت : c=0 , z=0 . لذا با شرط داده شده در مورد اعداد بدون علامت سازگار نیست ۰Xor0 =0 بنابراین این گزینه شروط لازم را برای A<B را با در نظر گرفتن هر فرضی در مورد نوع عملگر ارضاء نمیکند. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - MSZ - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط: ما میدوانیم که در سیستم بدون علامت اگر A<B باشد انگاه با تفاضل دو عدد A-B خواهیم داشت : c=0 , z=0 . درست نیست به صفحه اول کتاب پوران مراجعه کنین... در این حالت C = 1 خواهد بود. |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - hadi_m - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:ببنید عمل تفریق در سیستم بدون علامت با تبدیل ان به جمع صورت میگیرد یعنی A-B به صورت A+B'+1 محاسبه میشود که در اینحالت اگر A<B باشد C=0 خواهد بود و کری نخواهیم داشت . با مثال کاملا این موضوع مشخصه و میتونید با یک مثال به این موضوع پی ببرین.(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط: ما میدوانیم که در سیستم بدون علامت اگر A<B باشد انگاه با تفاضل دو عدد A-B خواهیم داشت : c=0 , z=0 . در صفحه اول پوران (سطور ابتدایی صفحه یک )عمل تفریق را مستقیما محاسبه کرده و این در حالی است که در عمل برای عمل تفریق از تبدیل ان به جمع استفاده می شود و کتاب پوران هم دقیقا به این موضوع اشاره کرده دو خط اخر صفحه یک که بدان اشاره کردین ![]() |
RE: سوال از فصل محاسبات کتاب پوران - MSZ - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط:(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:ببنید عمل تفریق در سیستم بدون علامت با تبدیل ان به جمع صورت میگیرد یعنی A-B به صورت A+B'+1 محاسبه میشود که در اینحالت اگر A<B باشد C=0 خواهد بود و کری نخواهیم داشت . با مثال کاملا این موضوع مشخصه و میتونید با یک مثال به این موضوع پی ببرین.(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط: ما میدوانیم که در سیستم بدون علامت اگر A<B باشد انگاه با تفاضل دو عدد A-B خواهیم داشت : c=0 , z=0 . درسته ولی تو این تست ظاهرا بصورت پیش فرض عمل تفریق رو بدون تبدیل به جمع انجام داده (با توجه به پاسخ تشریحی کتاب های مختلف عرض میکنم خدمتتون) |