![]() |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - نسخهی قابل چاپ |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
ببخشید سوال اول: نادرست بوده که اشتباها" من درست نوشتم. |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ماه بانو - ۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
یعنی کدام استدلال نادرست است؟ |
RE: جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ana_12345 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: سه تا سوال از منطق بود. اگه حل کردین بگید تا جوابها را بذارم. بله . جوابارم بذارین . فقط یه سوال این اشکالایی بود که براتون میل کردیم . اینارو جوابمون نمی دین . مرسی یه عالمه . این گروهی که راه انداختین جالب و عالی برای گسسته . |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
خب دوستانی که تازه سوالات را می بینند خود شون حل کنند ولی بقیه بیان پایین: سوال ۱: الف و ب درسته و ج غلطه. سوال ۲: جواب q یا ب هست. سوال ۳:جواب p یا الف هست. حالا کسی تمایل داره توضیح بده. |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - SarahRad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
من سوال ۳ رو به جواب نرسدم! میشه حلش کنید؟ |
RE: جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ana_12345 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب دوستانی که تازه سوالات را می بینند خود شون حل کنند ولی بقیه بیان پایین: کاش یه امکان اتچ می زاشتین ما نوشته هامونو عکسشو اینجت اپلود می کردیم . |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - SarahRad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
۳ رو حل کردم الان ![]() |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - f_a - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ
سوال ۳ یکم سخت بود اما من جوابم درست شد اما سوال ۲ راحت بود و سوال ۱ هم من هیجکدام زدم که به نظرم این باید درست باشه |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ماه بانو - ۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
من یک و دو رو درست حل کردم ۳ رو هم که جواب نرسیدم ![]() |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - nazanin_sh - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
سلام من ۳ تارو به جواب رسیدم همین ۳ سوال بود یا بازم قراره سوال حل بشه؟ یا در مورد همین سوالا قراره بحث کنیم؟ |
RE: جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - f_a - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام آفریننننننننننننننننننننننننننن |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
سوال اول که ساده بود. گزینه الف را در نظر بگیرید. Pیا r را درست فرض کنیددر اینصورت حتما" qیا s درسته. بنابراین الف درسته. گزینه ب : چونم نقیض qدرسته پس q غلطه. حالا به جمله اول نگاه کنید وقتی qغلط باشه برای درستی عبارت باید p هم غلط باشه. یعنی نقیض p درسته. ج را هم مثل ب استدلال کنید ولی الزاما" نقیض q درست نیست. اشکالی بود بگید. |
RE: جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ana_12345 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: من سوال ۳ رو به جواب نرسدم! میشه حلش کنید؟ u,s نادرست پس گزینه ۲ ۳ حذف میشه . t هم نادرست پس نتیجه فرض ۱ نادرست و باید فرض یعنی نقیض p یا q هم نادرست باشه پس نقیض p نادرست و p درست |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ronak_68 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
خیلی راحت بود کاش کنکورم همینطوری باشه من فقط سوال ۱ رو گزینه یک زدم البته فکر میکردم گزینه دومی هم درست باشه، بعدا متوجه شدک که منظور سوال گزینه نادرست بوده |
RE: جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - smrha - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
من سوال ۱ و ۲ رو درست جواب دادم اما سوال ۳ رو نتونستم حل کنم |