تالار گفتمان مانشت
سوال درمورد کتاب راس - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
سوال درمورد کتاب راس - atenaa - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ

ای بابا اگه هی بخوایم از کتاب اصلی هی چک کنیم ک کارمون چند برابر میشه
انقد اصطلاحات تو این کتاب یجوری ه ک اصلا دوسندارم بخونمش

سوال درمورد کتاب راس - faryou - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ

آخه بد بختی اینجاست که من ترجمه رو میخوندم میدیدم مفهوم نیست ، بعد میرفتم برای یافتن اغراض مترجم کتاب اصلی رو میخوندم تا بفهمم موضوع چی بوده .
پیشنهاد میکنم اگه زبانتون از متوسط به بالاست کتاب اصلی رو بخونید.

سوال درمورد کتاب راس - atenaa - 10 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ

واسم جالبه ک اقای حاج رسولی ها مطالبی ک ب ویراست ۶ اضافه شده رو ترجمه نکردند (فعلا فصل ۴ و خوندم)
توفصل ۴ بعد از ساختمان رهیاب
از روی ویراست ۶ و کتاب خوشون داشتم میخوندم ک دیدم یکی دو صفحه اصلا ترجمه نشده و بعضی جاهای دیگه هم ک ترجمه شده با متن کتاب اصلی متفاوته
ک وقتی ب ویراست ۵ رجوع کردم دیدم ک بعله این صفحه تو ویراست ۵ نیست و ترجمشون مطابق ویراست ۵هست
اولش واسم جالب بود ک ویرایش ۶ تو سال ۲۰۱۲ چاپ شده و ۹۱ هم خیلی سریع ترجمه شده Smile
کاش ب بهانه ی اینکه این کتاب ویرایش ۶ هستش قیمتش ۱۰ تومن گرونتر نبود
کسایی ک میخوان ویرایش ۶ رو مطالعه کنند کتاب زبان اصلی رو بخونند

RE: سوال درمورد کتاب راس - summer_girl - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ

سلام
نماز و روزه هاتون قبول باشهSmile

میخواستم بپرسم کسی حذفیات کتاب راس رو میدونه؟ همه ی قسمت های همه ی فصل هاش رو که مطمئنا نباید خوند!!HuhConfused

RE: سوال درمورد کتاب راس - javad94 - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ق.ظ

(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)summer_girl نوشته شده توسط:  سلام
نماز و روزه هاتون قبول باشهSmile

میخواستم بپرسم کسی حذفیات کتاب راس رو میدونه؟ همه ی قسمت های همه ی فصل هاش رو که مطمئنا نباید خوند!!HuhConfused

سلام

ورودتون به مانشت رو تبریک میگم ...

اما راجع به سوالتون باید بگم که تمرینات ۵ فصل اول کتاب راس مهم هستش و متن فصول دوم و سوم خیلی مهمند.

شاد و موفق باشید.

سوال درمورد کتاب راس - Esi Si - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ق.ظ

از دوستانی ک کتاب راس ترجمه حاج رسولیها دارند میخوام ک اگه واسشون مقدوره
از فصل دو کتاب از قسمت http پایدار و غیر پایدار فقط همین مبحث عکسی یا اسکنی هر چی ک امکانش هست با هر کیفیتی هم شده بذارند.

سوال درمورد کتاب راس - Esi Si - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ

کسی این کتاب نداره؟؟؟؟؟

سوال درمورد کتاب راس - sybarite - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ

دوستان اغلب دارن این کتابو . اما گذاشتن اسکن کتاب های دارای حق نشر ولو یک صفحه ، فکر می کنم خلاف قوانین اینجا باشه . شما خودت جای دکتر جاج رسولیها ، ناراحت نمی شی از این کار ؟ اگر فضولی کردم به بزرگواری خودتون عفو بفرمایید اما فکر می کنم دوستانی که کمک می کنن اگر از طریق ایمیل و شخصی باشه درست تره .

سوال درمورد کتاب راس - FarHooD - 20 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ

باسلام.

عزیزان میخواستم بدونم کدوم فصل از کتاب راس بایدحتما خونده بشه و درکتاب کنکوری موجود نیست.

یعنی من ک میخوام کتاب پارسه رو بخونم،در کدوم فصول حتما باید از کتاب راس بخونم تا بتونم این درسو بطور کامل پوشش بدم و بقول معروف خدای شبکه بشم؟

باتشکر

سوال درمورد کتاب راس - atenaa - 20 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ

(۱۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ق.ظ)Esi Si نوشته شده توسط:  از دوستانی ک کتاب راس ترجمه حاج رسولیها دارند میخوام ک اگه واسشون مقدوره
از فصل دو کتاب از قسمت http پایدار و غیر پایدار فقط همین مبحث عکسی یا اسکنی هر چی ک امکانش هست با هر کیفیتی هم شده بذارند.
نمیدونم منظورتون دقیقا این قسمت بود یا نه
عکس گرفتم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: سوال درمورد کتاب راس - Mohammad-A - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ

در تکمیل صحبت‌های دوستمان اضافه می‌کنم که حتماً نسخه‌ی به‌روز این جزوه را استفاده کنید. الآن روی سایت مانشت نسخه‌ی سال ۹۰ هستش که قدیمی شده و باید نسخه‌ی امسال یا نهایتاً پارسال رو استفاده کنید.

RE: سوال درمورد کتاب راس - happy07 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  در تکمیل صحبت‌های دوستمان اضافه می‌کنم که حتماً نسخه‌ی به‌روز این جزوه را استفاده کنید. الآن روی سایت مانشت نسخه‌ی سال ۹۰ هستش که قدیمی شده و باید نسخه‌ی امسال یا نهایتاً پارسال رو استفاده کنید.

خب جزوه‌ی جدیدشون رو از کجا می‌شه تهیه کرد؟ من تو اینترنت پیدا نکردم Sad