|
|
سوال درمورد کتاب راس - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
سوال درمورد کتاب راس - atenaa - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
ای بابا اگه هی بخوایم از کتاب اصلی هی چک کنیم ک کارمون چند برابر میشه انقد اصطلاحات تو این کتاب یجوری ه ک اصلا دوسندارم بخونمش |
|
سوال درمورد کتاب راس - faryou - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
آخه بد بختی اینجاست که من ترجمه رو میخوندم میدیدم مفهوم نیست ، بعد میرفتم برای یافتن اغراض مترجم کتاب اصلی رو میخوندم تا بفهمم موضوع چی بوده . پیشنهاد میکنم اگه زبانتون از متوسط به بالاست کتاب اصلی رو بخونید. |
|
سوال درمورد کتاب راس - atenaa - 10 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
واسم جالبه ک اقای حاج رسولی ها مطالبی ک ب ویراست ۶ اضافه شده رو ترجمه نکردند (فعلا فصل ۴ و خوندم) توفصل ۴ بعد از ساختمان رهیاب از روی ویراست ۶ و کتاب خوشون داشتم میخوندم ک دیدم یکی دو صفحه اصلا ترجمه نشده و بعضی جاهای دیگه هم ک ترجمه شده با متن کتاب اصلی متفاوته ک وقتی ب ویراست ۵ رجوع کردم دیدم ک بعله این صفحه تو ویراست ۵ نیست و ترجمشون مطابق ویراست ۵هست اولش واسم جالب بود ک ویرایش ۶ تو سال ۲۰۱۲ چاپ شده و ۹۱ هم خیلی سریع ترجمه شده ![]() کاش ب بهانه ی اینکه این کتاب ویرایش ۶ هستش قیمتش ۱۰ تومن گرونتر نبود کسایی ک میخوان ویرایش ۶ رو مطالعه کنند کتاب زبان اصلی رو بخونند |
|
RE: سوال درمورد کتاب راس - summer_girl - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
سلام نماز و روزه هاتون قبول باشه ![]() میخواستم بپرسم کسی حذفیات کتاب راس رو میدونه؟ همه ی قسمت های همه ی فصل هاش رو که مطمئنا نباید خوند!! ![]()
|
RE: سوال درمورد کتاب راس - javad94 - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)summer_girl نوشته شده توسط: سلام سلام ورودتون به مانشت رو تبریک میگم ... اما راجع به سوالتون باید بگم که تمرینات ۵ فصل اول کتاب راس مهم هستش و متن فصول دوم و سوم خیلی مهمند. شاد و موفق باشید. |
|
سوال درمورد کتاب راس - Esi Si - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ق.ظ
از دوستانی ک کتاب راس ترجمه حاج رسولیها دارند میخوام ک اگه واسشون مقدوره از فصل دو کتاب از قسمت http پایدار و غیر پایدار فقط همین مبحث عکسی یا اسکنی هر چی ک امکانش هست با هر کیفیتی هم شده بذارند. |
|
سوال درمورد کتاب راس - Esi Si - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
کسی این کتاب نداره؟؟؟؟؟ |
|
سوال درمورد کتاب راس - sybarite - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
دوستان اغلب دارن این کتابو . اما گذاشتن اسکن کتاب های دارای حق نشر ولو یک صفحه ، فکر می کنم خلاف قوانین اینجا باشه . شما خودت جای دکتر جاج رسولیها ، ناراحت نمی شی از این کار ؟ اگر فضولی کردم به بزرگواری خودتون عفو بفرمایید اما فکر می کنم دوستانی که کمک می کنن اگر از طریق ایمیل و شخصی باشه درست تره . |
|
سوال درمورد کتاب راس - FarHooD - 20 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
باسلام. عزیزان میخواستم بدونم کدوم فصل از کتاب راس بایدحتما خونده بشه و درکتاب کنکوری موجود نیست. یعنی من ک میخوام کتاب پارسه رو بخونم،در کدوم فصول حتما باید از کتاب راس بخونم تا بتونم این درسو بطور کامل پوشش بدم و بقول معروف خدای شبکه بشم؟ باتشکر |
سوال درمورد کتاب راس - atenaa - 20 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ق.ظ)Esi Si نوشته شده توسط: از دوستانی ک کتاب راس ترجمه حاج رسولیها دارند میخوام ک اگه واسشون مقدورهنمیدونم منظورتون دقیقا این قسمت بود یا نه عکس گرفتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: سوال درمورد کتاب راس - Mohammad-A - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
در تکمیل صحبتهای دوستمان اضافه میکنم که حتماً نسخهی بهروز این جزوه را استفاده کنید. الآن روی سایت مانشت نسخهی سال ۹۰ هستش که قدیمی شده و باید نسخهی امسال یا نهایتاً پارسال رو استفاده کنید. |
RE: سوال درمورد کتاب راس - happy07 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: در تکمیل صحبتهای دوستمان اضافه میکنم که حتماً نسخهی بهروز این جزوه را استفاده کنید. الآن روی سایت مانشت نسخهی سال ۹۰ هستش که قدیمی شده و باید نسخهی امسال یا نهایتاً پارسال رو استفاده کنید. خب جزوهی جدیدشون رو از کجا میشه تهیه کرد؟ من تو اینترنت پیدا نکردم
|