|
|
حداقل زمان بین تصویت پروپوزال و دفاع از تز - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: حداقل زمان بین تصویت پروپوزال و دفاع از تز - raaheee - 09 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)deansam نوشته شده توسط: آیا پایان نامه در ارشد روند خاصی داره و زمان مشخصی باید بگذره؟باید حد اقل ۶ ماه از زمان تصویب پروپوزال بگذرد تا اجازه ی دفاع به شما داده شود. |
|
حداقل زمان بین تصویت پروپوزال و دفاع از تز - maryam... - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ
بچه ها یعنی هیچ راه حلی نیست برای دانشگاه ازاد زود دفاع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این جوری که خیلی بده؟؟؟ برای من پروپوزالم ۲۳ مهر تصویب شده یعنی زمان دفاع میشه ۲۳ فروردین؟؟؟؟؟؟ خواهشن جواب بدین |
|
حداقل زمان بین تصویت پروپوزال و دفاع از تز - maryam... - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ
اپ.... |
RE: حداقل زمان بین تصویت پروپوزال و دفاع از تز - Lonely Palm - 14 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)maryam... نوشته شده توسط: بچه ها یعنی هیچ راه حلی نیست برای دانشگاه ازاد زود دفاع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز اینجور قوانین برای هر دانشگاه متفاوت هستش بهتره تشریف ببرید و از واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه خودتون پیگیری کنید ببینید چه قانونی توی دانشگاهتون برقراره |
|
حداقل زمان بین تصویت پروپوزال و دفاع از تز - p_plusplus - 09 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
سلام. ببخشید حداکثر زمانش چقدر میتونه باشه؟ من قبل از عید نوروز امسال پروپوزالم تصویب شده اما هنوز هیچ کار خاصی در موردش نکردم نمیدونم تا کی فرصت دارم؟ آزادی هستم و نیم سال دوم سال ۹۰ قبول شدم. یعنی الان نیم سال دوم ۹۳ میشه ۷ ترم که دانشجو هستم. البته واحدامو ۳ ترمه تموم کردم. ۳ ترمه فقط پایان نامه برداشتم! |
|
حداقل زمان بین تصویت پروپوزال و دفاع از تز - paeeizan - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ
سلام ... من این ترم (بهمن) الگوریتم موازی با پایانامم گرفتم ... و باید(ترجیحا") تو شهریور دفاع کنم ... به نظر شما کی پرپوزال بدم ؟ و کلا" فرآیندش چجوریه ؟ به استاد راهنمام گفتم ..میگه دفاعت میره برا بهمن ۹۴ ..که خیلی دیره .... ![]() دنبال یه راهیم که هرطور شده تابستان دفاعم باشه. |