![]() |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - mahdi bg - 27 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۳۷ ب.ظ
سلام از ورودیها جدید کسی می دونه چطوری باید لیست دروسی رو که این ترم دارم رو ببینم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ... Sad |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - karostami - 27 شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۵۳ ب.ظ
انتخاب واحد کردید؟ می تونید برید به آدرس golestan.ut.ac.ir با وارد کردن شماره دانشجویی و رمز عبور که شماره دانشجویی + ۵ رقم سمت راست شماره شناسنامه است وارد شوید و از منوی کاربری برنامه هفتگی یا گزینه های دیگر را انتخاب کنید. |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - eshui2007 - 28 شهریور ۱۳۸۹ ۰۶:۱۰ ب.ظ
چرا این سایت انتخاب خوابگاه دانشگاه تهران اینقدر داغونه. من خوابگاه با دو نفر از رشته آمار هم اتاقی شدم. ![]() |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - Nastaran. - 28 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ب.ظ
واقعاً امیدوارم بشه جابجا کرد.منم با هیچکدوم از هم اتاقی هام هم رشته نیستم ![]() |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - mahdi bg - 29 شهریور ۱۳۸۹ ۰۶:۵۵ ق.ظ
سلام یکی از هم اتاقی های من زبانشناسی همگانی و یکی تاریخ ایران اسلامی می خونه .... چه شود .... |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - eshui2007 - 29 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۰۱ ق.ظ
بعدا که خوابگاهها باز می شه فکر کنم بشه توافقی اتاقها را عوض کرد. (آگهی: به دو نفر هم اتاقی رشته کامپیوتر نیازمندیم. ![]() راستی به من دانشگاه تهران sms زده یکشنبه ۳ مهر برای معاینات سلامت برید خیابان ۱۶ آذر. آخه از کی تا حالا ۳ مهر شده یکشنبه!!! |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - حسین بیات - ۳۰ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ب.ظ
سلام بچهها منم الگوریتم محاسات دانشگاه تهرانم |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - khashayar - 30 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ب.ظ)حسین بیات نوشته شده توسط: سلام بچهها منم الگوریتم محاسات دانشگاه تهرانم تبریک می گم بهتون .الان ما اینجا دو نفریم . |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - yas5hosseini - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۳۹ ب.ظ
سلام ایشالا به یاری خدای مهربون، من هم ورودی روزانه نرم ۹۰شریف هستم. برام خیلی دعاکنید. |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - samanium - 22 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ب.ظ
saman ۲۰۱۲ toronto . . . . . ![]() |
RE: ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - parvaz_hj - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ب.ظ
اوااا چرا از این پست جا موندم!!! هنوز دیر نشده اسم منم بنویسید.. parvaz_hj ![]() البته منظورم سال اینده بود.. |
RE: ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - mosavat - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ
منم زنبیل گذاشته بودم ... ![]() |
RE: ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - Maryam-X - 10 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ق.ظ
من تو صف شریف زنبیل گذاشتم. اگر اونجا جام نشد دیگه ناچارا میام اینجا.... ![]() هر کی اومد پشتتون تو صف بگید یکی جا گرفته ![]() |
ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - ف.ش - ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۳ ق.ظ
منم شریف میخوام ![]() |
ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - variant20002000 - 05 فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ
تبریک به همه دوستانی که قبول شدن. منم ۹۰ امتحان دادم. دعا کنید قبول شم. صنعتی اصفهان واسم از یو سی ال ای آمریکا هم بهتره. ![]() |