تالار گفتمان مانشت
دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
خوابگاه دانشگاه یزد - mrousta - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ

لطفا" دوستانی که دانشگاه یزد بودن جواب بدن

خوابگاه های دانشگاه یزد چطوره؟ واسه ارشدا بهترین خوابگاهش کدومه؟ چند نفره هست(هر اتاق)؟ موقعیتش کجای شهره؟

خودشون برامون هم خوابگاهی انتخاب میکنن یا خودمون میتونیم هم خوابگاهیامونو انتخاب کنیم؟

چند روز در هفته بهمون کلاس میدن؟

ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن...

RE: دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - blackhalo1989 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ

(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ق.ظ)khirm نوشته شده توسط:  در مورد هیئت علمی دانشگاه یزد واسه هوش اطلاعاتی دارید؟ در زمینه پردازش تصویر و بینایی ماشین اساتید چطورند؟ لیست اساتید رو که میدیدم انگار بیشتر نرمی بودند.
اساتید هوش دانشگاه یزد، سطح خوبی دارن و نسبت اسم دانشگاه یزد خیلی قوی تر هستن.

(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ)mrousta نوشته شده توسط:  خوابگاه های دانشگاه یزد چطوره؟ واسه ارشدا بهترین خوابگاهش کدومه؟ چند نفره هست(هر اتاق)؟ موقعیتش کجای شهره؟
خوابگاه هاش وضعیت خوبی داره. تو سایت شرقی(علوم انسانی) قرار داره. تا دانشگاه(سایت غربی) پیاده یه ربع راهه ولی اتوبوس هم داره برای سایت غربی(که دانشکده مهندسی کامپیوتر اونجاست). اتوبوساش رایگانه و از صبح تا زمان آخرین کلاس برپاست.

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - WeCan - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ق.ظ

من کد ۱۱۰ رو وارد کردم اما سیستم وارد نشد !!
یه سئوال دیگه اینکه انتخاب واحد برای ترم او خودشون انجام میدن اخه هیچ جای راهنما در مورد انتخاب واحد چیزی نگفته!!

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - mrousta - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ

وقتی وارد قسمت لاگین سامانه گلستان دانشگاه میشیم،توی قسمت username و password چه چیزی رو باید وارد کنیم؟؟

توی راهنمای پذیرش نوشته باید زنگ بزنیم دانشگاه و با دادن شماره داوطلبی،شماره دانشجویی رو بگیریم
،ولی زنگ زدم دانشگاه گفتن که از طریق شماره داوطلبی باید وارد سیستم شد!!!
من که آخرش نفهمیدم چی شد؟؟؟؟

لطفا" دوستانی که از این جریان اطلاع دارن راهنمایی کنن...ممنون میشم

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - khirm - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ

تو راهنمای پذیرش این رو گفته:
به ابتدای شماره داوطلبی کاراکترهای U911 را اضافه کرده، و برای شناسه کاربری استفاده کنید، مثلا : U9114171759
از کدملی برای گذر واژه استفاده کنید.

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - WeCan - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ

بچه شروع کلاسها از شنبه است ؟ اخه نوشته از شنبه !! بعدشم واسه خوابگاه هم باید غیر حضوری اقدام کنیم و شهریه رو به حساب واریز کنیم دیگه نه؟؟

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - WeCan - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ

بچه ها با چه مرورگرری وارد میشین اخه من با تمام مرورگرها امتحان کردم و باید حتما IE6?????Exclamation
آین دیگه چه سیستمیه Confusedحالا اگر یکی IE6 نداشته باشه چیکار کنه؟ اخه هر کاری کردم نمیشه نصب کرد چون قبلا ورژن ۸ رو نصب کردم Huh

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - mrousta - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ

ثبت نام غیر حضوری دانشگاه یزد از امروز شروع شده، (بر اساس حروف الفبا)

ثبت نام من مربوط به فردا هست ولی میخاستم امروز ثبت نام کنم،به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟

الان اجازه دسترسی به لینک ثبت نام رو هم دارم.

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - blackhalo1989 - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ

یه چیزی یادم اومد: از بابت خوابگاه فکر کنم به همه خوابگاه بدن. زمان ما خوابگاه به اندازه کافی داشت. همچنین خوابگاه هاش کیفیت بدی ندارن به نسبت.
فقط تا جایی که دیدم واحد هایی که هر ترم ارائه میشه برای ارشدا محدوده.

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - WeCan - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ

هیچ کس کمکم نمیکنه
اخه من مرورگرم جواب نمیده
انتخاب واحد چجوریه ؟ اخه فقط ثبت مشخصات هستش و انتخاب واحد نداره؟؟
بچه تو رو خداجواب بدین
خواهش میکنم

تو رو خدا جواب بدین

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - blackhalo1989 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ

ما با IE میرفتیم. زنگ بزنید دانشکده بپرسید. اگه آموزش عوض نشده باشه، یه خانم هستند که ۱۰۰% کمکتون خواهند کرد.

من از سیستم ارشد اونجا خبر ندارم خیلی.

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - khirm - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ

برای من هم لینک ثبت نام فعال نبود.
فقط تونستم مشخصاتم رو وارد کنم.

RE: دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - WeCan - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  ما با IE میرفتیم. زنگ بزنید دانشکده بپرسید. اگه آموزش عوض نشده باشه، یه خانم هستند که ۱۰۰% کمکتون خواهند کرد.

من از سیستم ارشد اونجا خبر ندارم خیلی.

ممنون
ببخشین میشه در مورد اساتید هوش دانشگاه یزد بگین و اینکه د چه سطحی هستن؟؟؟

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - blackhalo1989 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ

به پست ۸ مراجعه کنید.

دانشگاه روزانه یزد (انخاب رشته , امکانات دانشگاه و...) - khirm - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ق.ظ

از دوستانی که غیر حضوری ثبت نام کردند
کسی تونسته ثبت نام واقعی بکنه و واحد بگیره؟
برای من لینک ثبت نامش نیومده بود.