|
|
دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان - mahshid1383 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ق.ظ
با سلام آقای s0r0ush666 به شما تبریک می گم امیدوارم موفق باشید دانشگاه ۳۵ کیلومتری شهر کرمان واقع شده و ۵ کیلومتری شهر ماهان خوابگاه های دانشگاه در خود دانشگاه واقع شده که به بچه های شبانه هم خوابگاه می دن وضعیت خوابگاه ها فوق العادس بیشتر شبیه ی آپارتمان شیک می مونه تا خوابگاه دانشجویی برای اجاره خونه شما هم می تونید برید کرمان و یا ماهان (اما می گم بعید می دونم کسی خونه اجاره کنه ) در مورد رشته ای تی خود من دانشجوی ترم اخر این رشته هستم معروف ترین استاد این دانشگاه جناب دکتر ناجی هستن که زمینه کاری ایشون شبکه های وایرلس هست امسال نمی دونم دکتر نیک نفس دانشگاه باشن یا نه اما ایشون هم در زمینه هوش تجاری و داده کاوی فعالیت می کنن دیگر اساتید دکتر مطلبی هستن که ایشون هم در زمینه مدل سازی و شبکه فعالیت می کنن اگه اطلاعات بیشتری نیاز داشتید من در خدمتم می تونید پیام خصوصی بدید یا همین جا سوالاتون رو بپرسید موفق و سربلند باشید |
RE: دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان - s0r0ush666 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ق.ظ)mahshid1383 نوشته شده توسط: با سلام خیلی خیلی ممنون واسه اطلاعات عالیتون.... فقط مطمئینید به شبانه ها هم خوابگاه میدن؟؟؟! من مشکل اصلیم همینه... اگه اینجوریه عالیهههههه ،،، عکس خوابگاه ها را دیدم، خیلی خوبن همونجوری که گفتید. یه سوال دیگه هم داشتم... می خواستم ببینم درسایی که میخونید چی هستن؟ چون من فکر میکردم شبکه قبول بشم و اصلا از خود گرایش آیتی بی خبر بودم... ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنید |
|
RE: دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان - mahshid1383 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ
خواهش می کنم این که خوابگاه می دن مطمئن هستم چون تعداد خوابگاه ها خیلی بیشتر از تعداد دانشجوها هست کلا تعداد دانشجویان تو این دانشگاه زیاد نیست بخاطر تحصیلات تکمیلی بودن برای همین امکاناتش نسبت به بقیه دانشگاه بیشتر کلا ورودی امسال ۲۵۰ نفر هست که واقعا کمه به نفع شما ورودی ها ![]() برای سیلابس درها باید بپرسم چون گرایش تغییر کرده گرایش ورودی ما ای تی بود اما از سال گذشته گرایش شبکه شده یعنی هدف دکتر ناجی این بوده که گرایش شبکه بشه برای همین کلیه دورس در زمینه گرایش شبکه می شه و من در جریانشون نیستم اما باز می پرسم |
RE: دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان - s0r0ush666 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ)mahshid1383 نوشته شده توسط: خواهش می کنم خیلی خیلی خیلی ممنون |