![]() |
جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - پری - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ
بچه ها کسی نمونه سوال از این درس نداره بزاره ممنون |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - ekhorasan - 04 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ق.ظ
از این لینک میتونید نمونه سوالات یادگیری ماشین رو دانلود کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - faryou - 06 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
Machine Learning and Robot Perception Author(s): Bruno Apolloni, Ashish Ghosh, Ferda Alpaslan, Srikanta Patnaik Publisher: Springer مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ***************************** Machine Learning: A Probabilistic Perspective Author(s): Kevin P. Murphy مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ***************************** Bayesian Reasoning and Machine Learning Author(s): David Barber مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ***************************** Probability for Statistics and Machine Learning: Fundamentals and Advanced Topics Author(s): Anirban DasGupta Publisher: Springer مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ***************************** Introduction to Machine Learning Author(s): Ethem Alpaydin مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. **************************** Optimization for Machine Learning Author(s): Suvrit Sra, Sebastian Nowozin, Stephen J. Wright مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. *************************** Gaussian Processes for Machine Learning Author(s): Carl Edward Rasmussen مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. *************************** Encyclopedia of Machine Learning Author(s): Claude Sammut, Geoffrey I. Webb Publisher: Springer مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. *************************** Ensemble Machine Learning: Methods and Applications Author(s): Cha Zhang and Yunqian Ma Publisher: Springer مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - khashaya - 02 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: از آدرس زیر میتونید کتاب یادگیری ماشین آقای تام میچل رو دانلود کنید - حجمش ۳۷ مگابایت هستش و زبان لاتین من خیلی دنبال حل تمرینش گشتم ولی پیدا نکردم اگه لینکی دارید لطفا قرار بدید ممنونم |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - m.khojaste - 02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: در مورد حل التمرین باید بگم یه سرچ ساده بزنی پیدا میکنی زیاده تو نت پی دی اف هستش جالبه ![]() |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - esmaeili - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)Xilinx نوشته شده توسط: این فایل در مورد : خیلی خیلی ممنون... بسیار عالی ![]() امیدوارم موفق باشید ![]() |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - elaheyenaz_65 - 10 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
سلام دوستان .کسی برای خوندن دست جمعی و کنفرانسی کنکور امسال برنامه نداره؟ به این صورت که دوستان فعال در فروم برنامه ریزی کرده و هر روز از طریق google talk یا اسکایپ یکی از فصل های دروس یادگیری ماشین و پترن رو با هم مرور می کنیم. به این ترتیب که سر فصل ها رو تقسیم بندی کرده ایم و هر کس سرفصل های خودش رو میخونه و خوب یاد می گیره و به دیگری هم یاد میده. این طوری سرعت یادگیری خیلی بالا رفته و اشکالات ریز و درشت هم برطرف میشه. و سوالات امتحان پارسال که مربوط به بحث روز باشند رو هم بررسی کنیم. ( این ایده رو از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برداشتم. |
جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - rahmatim - 27 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
سلام کسی نمیدونه چطور میتونم اسلایدهای دکتر مهدیه شیری دانشگاه شریف برا یادگیری ماشین دانلود کنم؟؟ خیلی لازم دارم ممنون |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - fathipariz2015 - 07 آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)khashaya نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: از آدرس زیر میتونید کتاب یادگیری ماشین آقای تام میچل رو دانلود کنید - حجمش ۳۷ مگابایت هستش و زبان لاتین حل تمرین بیشاپ رو من دارم این هم لینکش |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - aliysefian - 08 آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۱۴ ب.ظ
سلام کسی حل کتاب میشل را داره من خیلی گشتم نبود |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - pioneer01 - 08 آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۱۴ ب.ظ)aliysefian نوشته شده توسط: سلام کسی حل کتاب میشل را داره من خیلی گشتم نبود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - aliysefian - 09 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۵۱ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:دیدمش قبلا کامل نیس(08 آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۱۴ ب.ظ)aliysefian نوشته شده توسط: سلام کسی حل کتاب میشل را داره من خیلی گشتم نبود |
RE: جزوه یا کتاب یادگیری ماشین - dr.a_AI - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)Xilinx نوشته شده توسط: این فایل در مورد : آقو کسی این فایلو داره دوباره آپلود کنه؟ لینکی که گذاشتن الان دیگه فعال نیست. خودشونم که خیلی وقته بازدید نداشتن که بخوام دوباره از خودشون بخوام با تشکر |