|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - mortez28 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ)hosseini2012 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:منم زدم ۸! و هرجوری که تو خونه دوباره حساب میکنم باز میشه همون البته باز تا کلید نیاد شک دارم، اگه بچه ها خاطرشون باشه یه سوال مشابه تو کنکورهای سال های گذشته اومده بود منتها تفاوت اونجا این بود که علاوه بر اینکه رخ ها نباید همدیگه رو بزنن بلکه خونه ای هم که توی اون قرار میگیرن میبایست نسبت به قطر اصلی هم متقارن میبود. به هر حال!(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: به نظرم ۸!*۸! میشهمگه تو رخا متمایز و نا متمایز فرقی داره خوب؟همینطور تا آخر که جواب میشه ۸! دیگه اشتباه میکنم ؟ جوابش میشه !۸ * !۸ عینا این مثال تو کتاب آمار مدرسان هست! رخ اول ۶۴ حالت داره، رخ دوم ۴۹ ، رخ سوم ۳۶ و... رخ آخر یک حالت که ضربش میشه همون |
|
بچه های نرم خسته نباشید - asiehmohammadian - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
۸:۳۰ برگه ها توزیع شد من تا ساعت ۸:۴۰ فقط تو شک سوالای ریاضی بودم باورم نمیشد تمام فرمولای محاسبات و دونه به دونه حفظ کردم ولی اصلا نمیدونم اینارواز کجاش درآورده بودن ![]() تمام زحماتم به باد رفت روتستای محاسبات خیلی حساب کرده بودم ریاضی افتضاح زدم من که افتادم سال بعد خوشبحال اونایی که خوب دادن
|
|
بچه های نرم خسته نباشید - fateme66 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
همه دوستان خسته نباشن. من هم مثل همه دوستان از ریاضی شاکیم،تصور کنید زبان رو حذف کردم رو ریاضی حساب میکردم اما افتضاح بود. از بعد کنکور دارم فکر میکنم اگه امسال رتبم از پارسال بدتر بشه که احتمالش زیاده چیکار باید بکنم
|
|
RE: بچه های نرم خسته نباشید - Masoud05 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
دوستان خسته نباشن انشاالله هر کس اون چیزی که به صلاحش هست و لیاقتش رو داره ، بهش برسه براتون دعا میکنم
|
|
بچه های نرم خسته نباشید - npamco - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
سلام بچه ها کی صد در صدی از جواب تستی که یادش بزاره تا ما هم یک سبک سنگینی بکنیم |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - gh elham - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ)msn_issue نوشته شده توسط: ماشاالله به این ریاضی !!! من فکر میکنم امسال کنکور سخت تر بود در کل
|
|
بچه های نرم خسته نباشید - پری - ۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ
امیدوارم همممممممممممممممه بچه هایی که زحمت کشیدن جواب زحماتشون رو ببینن |
|
بچه های نرم خسته نباشید - peyman.rasouli - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
سلام دوستان ، سوال تخصصی هوش همون که گفته بود کدام هیورستیک قابل قبوله و کدوم سازگار کدوم میشه؟ |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید - معماری/نرم/هوش - asiehmohammadian - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: چقدر تاپیکای خسته نباشید داریم ........... شما درست میفرمایید ولی فکرش و بکنید من ۲ماه فقط روزی ۵ ساعت خوابیدم چندروزه از خونه بیرون نرفتم امروز صبح که داشتم ازخونه میرفتم بیرون حس یک زندانی و داشتم که بعد مدتها ازقفس اومده بیرون روزی ۱۰ ساعت درس خوندن آخرشبا تمام ستون فقراتم تیرمیکشید من دیر شروع کردم چون شهریور فارغ التحصیل شدم ولی این چند ماه واقعا باهمه وجوم مایه گذاشتم بعد میری سرجلسه میبینی طراح هوس کرده فرم سوال محاسبات و عوض کنه آخه تااین حدش واقعابی انصافی من رو۴ تا تست محاسبات حساب کرده بودم میخوان فرم سوالم عوض کنن خوب حداقل ۲تا مثل قبل که باید بذارن حالا من دیرشروع کردم اونایی که زیاد وقت گذاشتن که واقعا حق دارن ناامید شن |
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید - معماری/نرم/هوش - peyman.rasouli - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان ، سوال تخصصی هوش همون که گفته بود کدام هیورستیک قابل قبوله و کدوم سازگار کدوم میشه؟ |
|
بچه های نرم خسته نباشید - askary_amir69 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
سلام خسته نباشید. اگه اونایی که بلد نبودی رو شانسی بزنی چقدر احتمال داره قبول شی؟ |
بچه های نرم خسته نباشید - fatima1537 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ)lvlina_r نوشته شده توسط: اگه زبان را ۵۰ زده باشی، ریاضی ۱۵ درصد...مشترک ۳۰ و تخصصی ۴۷ درصد...رتبه در چه حده؟؟؟بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ . البته طبق پارسال.اگر توی کنکورهای آزمایشی موسسات ثبت نام کرده باشید اونها هم یه برنامه تخمین رتبه دارند.تخمین مهستان خوبه |
بچه های نرم خسته نباشید - ۸Operation - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط: سلام دوستان ، سوال تخصصی هوش همون که گفته بود کدام هیورستیک قابل قبوله و کدوم سازگار کدوم میشه؟من زدم جفت قابل قبول اما فقط یکیشون سازگار بود! |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - fatima1537 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)askary_amir69 نوشته شده توسط: سلاماصلا شانسی برای قبولی نیست. ما با اطمینان میزنیم غلط درمیاد دیگه وای به حال شانسی |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - fateme66 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)askary_amir69 نوشته شده توسط: سلام به نظرم احتمالش کمه، مگر اینکه کلا آدم خوش شانسی باشی،من شک بین دو گزینه رو هم اگر بزنم اشتباه میشه،برای همین ریسک نمیکنم. |