![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samira.it - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ
۲۵ درصدی خیلی مسخره اس یعنی چی؟من معدلم خیلی پایینه دیگه عمرا قبول شم |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط: اگه موقع ثبتنام دفترجه ارشد رو خونده باشی ابن را نیز خونده ایخب این ارتباط زیادی با خبر جدید آقای توکلی نداره. توی دفترچه حرف از ۲۰ درصد و ۸۰ درصد و معدل هست. اینجا حرف از ۲۵٪ و سوابق هست. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - IT.setareh91 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ)ffss نوشته شده توسط: من فقط به این فکر میکنم وقتی کارنامه رو میبینم درصدام پایین تر از چیزی که حساب کردم نشه....... واقعا. من هم همین استرس رو دارم. درصدامون پایین تر نیاد...دیگه تحمل این یکی رو ندارررررررررررررم |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - svk7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط: اگه موقع ثبتنام دفترجه ارشد رو خونده باشی ابن را نیز خونده ایاین که فرق میکنه |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - MSZ - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:ضمنا تو دفترچه توضیح داده نشده که چه کسی مشمول احتساب سوابق تحصیلی میشه(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط: اگه موقع ثبتنام دفترجه ارشد رو خونده باشی ابن را نیز خونده ایخب این ارتباط زیادی با خبر جدید آقای توکلی نداره. توی دفترچه حرف از ۲۰ درصد و ۸۰ درصد و معدل هست. اینجا حرف از ۲۵٪ و سوابق هست. |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - حمید ال وی ان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
یعنی ۱ سال آخر تحصیلی به حساب میاد...؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - svk7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ)samira.it نوشته شده توسط: ۲۵ درصدی خیلی مسخره اس یعنی چی؟من معدلم خیلی پایینهاین شکلی که من فهمیدم به نفع شما میشه اگه ۱۰۰ درصد نمره ات بیشتر از ۷۵درصد نمرت+۲۵درصد معدلت بشه |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - sir_ams - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: این شکلی که من فهمیدممیشه بیشتر توضیح بدید که ما هم بفهمیم؟ ممنونم |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadjavadkho - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: خبر جدید:دوست عزیز میشه لینک خبر رو هم ذکر کنید ؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - svk7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: دوست عزیز میشه لینک خبر رو هم ذکر کنید ؟اخبار امروز ایسنا |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadjavadkho - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط:خوب بی زحمت لینکشو ذکر کنید ما هم بخونیم. |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - rahhil - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ب.ظ
چی شد؟! ۱/ هنوز قانون تاثیر ۲۰% معدل خودش جای بحث داره که چه جوری ضرایب براش انتخاب میشه. با این شرایط بازم قانون جدید گذاشتن؟ ۲/ فرق تاثیر سوابق تحصیلی با تاثیر معدل چیه؟ تازه این یکی ۲۵%هستش. ۳/ اصطلاح شون با هم فرق داره یعنی مفهمشون یکیه یا فرق میکنه؟ ۴/ اگه اینا فرق داشته باشند الان ۲تا قانون داریم؟۱- قانون تاثیر معدل. ۲- قانون تاثیر سوابق. ۵/ تاثیر سوابق تحصیلی یعنی برای تعیین درصد نهایی سیستم عامل ۷۵% از کنکور و ۲۵% درصدش ازنمره ای که توی دانشگاه از استاد گرفتیم؟ ۶/ این مشمول و غیر مشمول چه کسانی میشن؟ ۷/ چرا همه چی مبهمه؟ ۸/ چرا این اخبار رو روی خود سایت سازمان سنجش نمیزارن؟ فقط استرس رو بیشتر کرد با این همه ابهام. |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - خانه سبز - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
مردم رو گذاشتن سرکار |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadjavadkho - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
دوستان هر کی لینک این خبر رو تو ایسنا پیدا کرد به ما هم یه خبر بده.ما که هر چی گشتیم چنین چیزی پیدا نکردیم!!! این لینک خبر ایسنا که آخرش گفته تاثیر معدل ۲۰ درصد هست!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - svk7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ
منم دوباره سر زدم ولی پیداش نکردم |