|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: بچه ها شما چجوری برنامه ریزی میکنید؟؟بستگی به توان و کشش خودتون داره من که روزی ۳ درس رو توی برنامه ام گذاشتم اکثرا فکر کنم همین تعداد درس رو در روز میخونن |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - iCanDoIt - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ
منم سه تا درس رو گداشتم و بیشتر از هم واقعا نمی تونم. موفق باشید |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Reyhan94 - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
چرا کسی جواب سوالای منو نمیده فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - پوونه - ۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Reyhan94 نوشته شده توسط: سلام دوستان. کسی میدونه شهریه ی پردیس خودگران برای هر ترم ارشد رشته هایی مثل آی تی و کامپیوتر حدودا چقدره؟ و آیا از شهریه ی،دانشگاه آزاد بیشتره؟دوستم تو پردیس تربیت مدرس نرم افزار میخونه بهم گفت حدودا پنج میلیون میشه هر ترمش حالا راست و دروغش با خودش. از آزاد هم خبر ندارم ولی فکر کنم آزاد کمتر از پردیس باشه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saharitst - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
منم انشالله از هفته دیگه شروع میکنم..نمیدونم دیره یا نه ولی میدونم کار سختی دارم چون هیچ کلاس کنکوری ثبت نام نکردم و نمیکنم..خودم میشینم میخوانم |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - lalaaa - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان ایشالا همه بتونن خوب درس بخوننو به برنامه هاشون برسن من دو هفته اس شروع کردم از ۵ تا کتاب معماری پوران ۲ فصل ساختمان داده پوران ۵ فصل منطقی ۴پوران فصل شبکه پارسه ۳ فصل گسسته پوران دو فصل خوندم خوبه به نظرتون؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 14 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: سلام دوستان ایشالا همه بتونن خوب درس بخوننو به برنامه هاشون برسنفوق العادست آفرین ![]() Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nobody90 - 14 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(13 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: بچه ها شما چجوری برنامه ریزی میکنید؟؟بستگی به توان و کشش خودتون داره این سه تا درس یکیش زبانه؟؟ یا نه هرسه دروسه مفهومی هستن؟ ممنون (۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط: منم سه تا درس رو گداشتم و بیشتر از هم واقعا نمی تونم. این سه تا درس یکیش زبانه یا نه هرسه مفهومی هستن؟؟ با تشکر (۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: سلام دوستان ایشالا همه بتونن خوب درس بخوننو به برنامه هاشون برسن چجوری تونستی این همه درسو توی دو هفته بخونی؟؟!!! :او ساختمان ۵ فصل؟؟ منطقی ۴ فصل؟ همه دوستان اینجوری با این سرعت میخونند؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abbas1368 - 14 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:(13 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(13 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: بچه ها شما چجوری برنامه ریزی میکنید؟؟بستگی به توان و کشش خودتون داره سلام ،دوست عزیز سعی کن به دیگران توجه نکنی که چند فصل و چه چیزی خوندن چون اگر کم بخونی باعث نا امیدیت و اگر هم جلوتر باشی فکر میکنی خیلی جلویی و....سعی کن برای خودت درصدهایی که میخوای بزنی را مد نظر بگیری و کاری به هیچکسی نداشته باشی این طوری با آرامش بیشتری درس میخونی،برای برنامه ریزی هم اگر قسمت مشاوره بری یه سری مشاوره ها آقای جهانی داده که میتونی استفاده کنی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - iCanDoIt - 15 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: سلام دوستان ایشالا همه بتونن خوب درس بخوننو به برنامه هاشون برسنفوق العادست کیفیت مطالعتون در چه حده؟ همه ی مطالب رو درک کردید و رفتید جلو یا اینکه ... (۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: این سه تا درس یکیش زبانه یا نه هرسه مفهومی هستن؟؟ نه سعی میکنم دو تا حفظی یکی محاسیاتی باشه و زبان هم که شیریتی کاره. موفق باشید |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - پوونه - ۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ
چقدررر این دکتر گودرزی خوبه.. چقدررر خوبه ..چقدر من پارسال معماری رو چند بار خونده بودم ولی اصلا نفهمیده بودم چی خوندم! یعنی قشنگ معماری رو دیکد میکنه من الان می فهمم معماری چه درس قشنگیهخوش به حال اونایی که دانشجوی دکتر گودرزی بودن و هستن. بچه ها چقدر ماشالا سرعت مطالعه اکثرتون خوبه والا لاک پشت و حلزون به سرعت مطالعه من میخندن ! ماشالا چقدر هم میتونید درس بخونید.. من رکوردم امسال ۶ ساعته فقط .. و معمولا ۴ ساعت فقط اونم اگه حس درس خوندن داشته باشم و یه فصل از هر کتابیو معمولا دو تا سه روز طول میکشه تموم کنم!! یعنی الان که پست هاتون رو خوندم دهنم وا مونده چطور میتونید این همه بخونید. خوش به حالتون واقعا. |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - lalaaa - 15 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ
متن کتابو میخونم تستاشم میزنم اما خب همشو قطعا درست نمیزنم اما بررسی میکنم غلطامو پیدا میکنم .... نگران نشین من وقتم زیاده دانشگاه نمیرم اکثرا بیکارم واسه همین رسیدم انقدو بخونم... ایشالا همه موفق باشیم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ele - 15 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: چقدررر این دکتر گودرزی خوبه.. چقدررر خوبه ..چقدر سلام. از روی همون فیلم های دکتر گودرزی که تو نت هس جلو میرید؟؟؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - پوونه - ۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ق.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام. از روی همون فیلم های دکتر گودرزی که تو نت هس جلو میرید؟؟؟سلام. بله همون فیلم ها. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - iCanDoIt - 15 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: سلام. سلام و درود بر شما. من معماری ضعیفه و تا الان نگاش نکردمه. می خوام از روی چزوه یکی از بچه ها که همین جاست یخونم بنظرتون نگاه فیلم ها بکنم معماریم خوب میشه؟ بعد طرز نگاه کردن به فیلم های چطوری باید باشه؟ سرفصلاش با کتاب هادی یوسفی تطابق داره یا نه؟ با تشکر |